ПУТИНОВА ШАМАРЧИНА АМЕРИМА! РУСИЈА ХОЛИВУДСКИ ПРЕДСТАВИЛА НОВА ОРУЖЈА И ПОКАЗАЛА МОЋ и то пар дана после састанка са Трампом! (ВИДЕО)

PUTINOVA ŠAMARČINA AMERIMA! RUSIJA HOLIVUDSKI PREDSTAVILA NOVA ORUŽJA I POKAZALA MOĆ i to par dana posle sastanka sa Trampom! (VIDEO)

20 jula 2018

Novo oružje Ruske Federacije, koje uključuje nuklearno, lasersko oružje, kao i nuklearnu krstareću raketu sa neograničenim dometom, predstavljeno je danas u Moskvi na holivudski način, navodi Rojters

Prikazani su video snimci ruskog jurišnog lovca „Mig-31“ sa novom krstarećom raketom „kindžal“, kako je lansira u toku leta.Interfaks navodi da su „migovi“ od aprila naoružani novim raketama.

Ministarstvo odbrane Rusije izdalo je saopštenje o napretku razvoja oružja, koje je u martu u govoru predstavio predsednik Rusije Vladimir Putin.

Ministarstvo navodi da su testirali „burevestnik“ krstareću raketu na zemlji, a da je ona sada spremna i za probne letove, prenosi AP.

Vojni zvaničnici navode da trenutno testiraju i „peresvet“ laserski sistem oružja, kao i podvodni dron „posejdon“.

Agencija ukazuje na to da je ministarstvo objavilo svoje napretke u razvoju oružja nekoliko dana nakon samita američkog predsednika Donalda Trampa i Putina u Helsinkiju.

KOMENTARI6 komentara

 1. Nikola says:

  Morao je Putin najzad sa nečim konkretnim da izađe pred gorana, možda će sad da mu se odobri prelazak sa klečanja na kukuruzu na mesto u magarećoj klupi...

  • solac says:

   Ha,ha,bas tako....

  • Velika Metla says:

   Nikola,pregrmeti ćemo mi to da Goran ne bude u pravu,neće nikoga osim njega to možda da boli,nego jesi li razmišljao šta ako ne bude bio u pravu? Daj Bože da ne bude u pravu! Ali šta AKO...? Jesi pročitao tekst o tome kako su Rusi "suviše dobri prema rvatima"? Imaš na naslovnoj strani! Esad ti meni reci,ko bi iole normalan bio dobar prema onome ko ti o glavi radi?

 2. padre says:

  Nikola u redu je to ako si priglu, ali nemoj to objavljivati pred celim svetom, samo da bi nešto rekao!

 3. Miraš says:

  Gledajte i ovo i bar naučite da podignete glavu. Zašto nas u svakoj prilici ponižavaju bilo domaća kvazielita, bilo EU, bilo NATO, bilo njihovi Medjunarodni sudovi? Zato da nikad ne podignemo glavu jer višestruka je i nepobediva je snaga poniženog, ako mu dozvole da podigne glavu.

 4. KROkontejneraš says:

  nemačku "tehnološku superiornost" Rusi su samljeli '40-ih, sada ostaje još da slome "kaubojsku superiornost" i da ceo Zapad pošalju u srednji vek iz kojeg mentalitetom i civilizacijski nikada nisu ni izašli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *