ПУТИНУ ГУРНУЛЕ ПРСТ У ОКО НА ФИНАЛУ МУНДИЈАЛА! Ево ко су девојке које су ПРЕКИНУЛЕ МЕЧ између Француске и Хрватске! (ФОТО)

PUTINU GURNULE PRST U OKO NA FINALU MUNDIJALA! Evo ko su devojke koje su PREKINULE MEČ između Francuske i Hrvatske! (FOTO)

16 jula 2018

Veliki skandal na finalnoj utakmici Mundijala u Rusiji!

Mnogi su komenatrisali da je mundijal u Rusiji organizovan besprekorno, bez ijedne mrlje!Nije bilo tuča, skandala i propusta koji bi mogli da ukaljaju ugled ovako velikom takmičenju.

Međutim, mrlju na perfektnu organizciju bacile su devojke koje su utrčale na teren tokom drugog poluvremena finalne utkemice između Francuske i Hrvatske.

Obezbeđenje je munjevito regovalo i one su u roku od nekoliko minuta udaljene sa stadiona, ali su se mnogi pitali ko su zapravo dame obučene u smoking?!

Kako prenose svetske agencije, u pitanju je organizacija „Pussy Riot“, ruski feministički, anarhistički kolektiv iz Moskve koji deluje u pank rok muzičkom sastavu. One su u Rusiji poznate po provokativnim i politički motivisanim performansima na javnim mestima po Moskvi, pa kasnije montirane snimke postavjaju na društvene mreže.

Angažman grupe je isključivo politički, a muzika je samo jedna od formi njihovog delovanja. Teme kojima se njihovi tekstovi bave su feminizam, LGBT prava, otpor politici ruskog predsednika Vladimira Putina, koga smatraju diktatorom, i veza između Putina i lidera Ruske pravoslavne crkve.

kurir.rs / kurir sport

KOMENTARI10 komentara

 1. Mali Vuk says:

  Kalasture.

 2. goran says:

  Al su mu naskodile, nije mogao da vecera.

 3. Taipova Češma says:

  To što vi nazivate performans,a možda jeste a možda i nije,trajao je nepun minut. A vreme koje će arktiskinje/aktivistkinje provesti u objašnjavanju ko ih je organizovao,poslao,finansirao - trajaće nekoliko desetina godina. Ko je na dobitku - procenite sami.

  • goran says:

   Na zalost, nisi u pravu. One to rade vec poduze, ali Putin ne sme da ih osudi jer se dodvorava Zapadu, kao u Rusiji ima slobode. Ja bih te akrepe poslao u Sibir da kopaju rudu.

   • Taipova Češma says:

    Tiha voda breg roni. Neće odmah,ali su obeležene,prate se i,iskreno se nadam,ubrzo dolazi vreme kad će odgovarati za svoje postupke.One su mlade,Sibir je veliki,a VREME je Božiji sudija.

 4. Aleksandra says:

  Te smraduše pravo u Sibir. Pa neka tamo sprovode te gluposti

 5. padre says:

  Jeste vala, ceo svet mu ne može ništa, a par babetina ga uništio!Jedini, koga su osramotile su one!

 6. Mi says:

  Pa zar članice grupe "Pusi rejot(?) nisu dobile azil u "demokratskoj"državi Americi??? Bilo je govora posle skaradnog nastupa u Pravoslavnoj crkvi, kada kozak odgovorio kozački, a one ucveljene zbog ne razumevanja performansa, podnele zahtev(?)...

  • Branko Kocckica says:

   Ne dobijaju tete azil od usa već nove "zadatke". Šta će u usa? Beskorisne.

 7. Kulak says:

  Budaletine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *