ПВО снаге ДНР обориле два украјинска хеликоптера за евакуацију вођа националистичких батаљона

PVO snage DNR oborile dva ukrajinska helikoptera za evakuaciju vođa nacionalističkih bataljona

31 marta 2022

PVO sistemi DNR oborili su dva ukrajinska helikoptera kojima su iz Marijupolja pokušale da se evakuišu vođe nacionalističkih bataljona, saopštio je porptarol Narodne milicije Donjecke Narodne Republike Eduard Basurin.

„Političko rukovodstvo u Kijevu ponovo je pokušalo da evakuiše vođe ukrajinskih nacionalista iz Marijupolja. Naši sistemi za protivvazdušnu odbranu kod Marijupolja jutros su otkrili i uništili dva neprijateljska helikoptera, od kojih je jedan pao u rejonu Ribackog. Trenutno se utvrđuje mesto pada drugog helikoptera i broj likvidiranih nacionalista“, naglasio je Basurin.

KOMENTARI2 komentara

  1. Pendrek says:

    Meni interesuje samo konacna pobeda a ne jedan ili dva helikoptera koje su Rusi oborili. Samo napred Rusi!

  2. milorad5 says:

    biće zanimljivo šta će reći naci komanda ako ih rusi uhvate,zato se oni i bore do zadnjeg momenta jer znaju šta ih čeka ako ih uhvatea ovi u kijevu se preznojavaju i nadaju da će da izginu njihovi ljudi.To je sigurno mračna priča koja će mnoge iz kijeva i NATO, povezati sa onim što se spremalo i desilo u ukrajini.A zarobljenici će propevati sigurno ako ih bude.Oni znaju da im je jedini izlaz, MOŽDA,da saradjuju sa ruskim službama i pošto se uglavnom radi o protuvama i kriminalcima kojima je samo njihova koža važna, vrlo verovatno će saradjivati.Ne bih se začudio da im iz kijeva umesto helikoptera sleti bomba pravo ne EZ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *