РАДИКАЛАН ПОТЕЗ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ПРЕМА АМЕРИЦИ! Како ли ће Трамп реаговати на ово?

RADIKALAN POTEZ EVROPSKE UNIJE PREMA AMERICI! Kako li će Tramp reagovati na ovo?

24 juna 2020

Zemlje Evropske unije spremne su da spreče Amerikance da uđu na teritoriju EU jer Sjedinjene Države nisu uspele da kontrolišu pandemiju korona virusa, objavio je danas Njujork tajms pozivajući se na nacrte lista prihvatljivih putnika u zemlje Unije.Kako se navodi, SAD, koje imaju najviše slučajeva korona virusa u svetu i porast broja novih infekcija, bile bi u istoj kategoriji kao Brazil i Rusija.

Njujork tajms ocenjuje da bi takva zabrana bila udarac za predsednika SAD Donalda Trampa, koji je za porast slučajeva okrivio veliki broj testova.

Pandemija je ubila više od 120.000 ljudi u SAD, a doktor Entoni Fauči, glavni američki stručnjak za zarazne bolesti, izjavio je da primećuje uznemirujući porast u nekoliko američkih država.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

 1. Zoran says:

  Kad bi samo znali koliko se lagalo oko broja obolelih od Korone ovd eu SAD....svi pricaju...mislim narod.

  • Kosovac says:

   @ Zoran, …..Kolega, nisam razumeo ovo što si rekao, ali sam siguran da si hteo nešto da kažeš.

 2. Rista says:

  Prvo, saglasan sam najzad sa komentarom moga partnjora Zorana. Prvi put u ovom veku. Napredujemo. Kiki...EU? To nije protiv Amerike, nego protiv Trampa. Ambis država vlada i u EU. EU je prvo .ubila u dupe Obamu a sada podržava Bajdena. Ako na vlast dođe "demokrata" posle Trampa, a u merici je to već običaj, EU će nastaviti da jede "demokratski" izmet ponovo. Nemože EU nacizam da podnese Trampa jer nije još nigde pokrenuo novi rat pa Nemačkoj izgleda da se malo zaostalo sa prodorom na Istok. Kako je lepo bilo sa Bilom i Huseinom, majko mila. A Obama javno išamaro Merkelovu i nemce, uveo sankcije Rusiji koje su Nemce udarile u odnazad...i ništa! Nemci ne smeju da shvate ko im uvalio. Ako neko ne zna kako je Obama išamaro Merkelovu za kaznu što nacisti rasno mrze crnce, mada Merkelova nikada tako nešto nije izjavila, jeste Hitler što se tretira kao isto, rodnoravnopravno, neka pita. Odgovoriću. Opet, da nije bilo Huseina i ambis kolone uz koronu, Nemačka ne bi nikad uvezla arabere nego Kineze a oni su poznati po nemogućnosti da se asimiluju kao araberi i danas bi Nemačka imala 100 miliona miroljubivih gandi Kineza koji jedu sve. Možda zato Merkelova ceni ambis državu a mrzi Trampa? Pa nekako nije u pravu i jeste u pravu. Nego, jel Kina još uvek država ili je ukinuta? Zaspala večnim snom posle potpisivanja Trgovačkog sporazuma sa Amerikom? Ili je medijski umrla u Srbiji? Kaće srpski "demokratski" mediji početi da saranjuju Kinu? Čudo jedno ta Francuska i Nemačka. Bez pogovora prihvatili "demokratske" sankcije Rusiji i dalje podržavaju "demokrate" u Americi a sankcije usput nanele prvi žešći udarac EU. Ko to uradio? Pa američki "demokratski" el presidente Husein. Tramp samo nastavio zatečenu ozakonjenu situaciju. Zašto onda sikću na Trampa? Kada je tramp došao na vlast, sankcije Rusiji su već bile federalni "demokratski" zakon u Americi a usput su počele da ruše i EU. Amerika nije Kini dozvolila da "ulaže" u Nemačku pa nemci dobili ospice, ali u Britaniju Kina uložila 100 milijardi "investicija" pa nemci dobili picajzle. (nije 100 nego 10 ali ja volim da dodajem korona nulu na brojke. Zato sam i podržao Zoranov komentar. To danas popularno na Zapadu pa i u demokratskoj Kon Srbiji...)Pa onda Britanija napustila EU. Kako to ne vide Nemci i Francuzi? Al sam glupav, majko mila pa sve samo pitam. Ništa ne razumem. A povampirenje nacizma Na Zapadu ništa novo, samo sam umislio. (pišem sve gluplje komentare jer su priče sa Zapadne strane toliko šuplje, da sam čak i ja slučajno upo u jednu od tih rupa)

  • Kosovac says:

   @ Rista, …..Pišeš sve bolje komentare, nemoj da si lažno skroman. Samo mi nije jasno koju su stranu komentara „Zoran“ podržao – da li laži da je mnogo obolelo od koronavirusa u SAD, ili laži da je malo obolelih od koronavirusa u SAD?

   • Rista says:

    Pa ne smem sve da kažem, ali malo sam ga zaskočio par puta i smatrao sam da nije fer. Nije me vređao ali sam ja našao nešto "glamurozno" da odgovorim i posle mi bilo žao. Bilo to davno i on se možda i ne seća, ali mene jede kada nekog zapljunem pa makar i na pravdi Boga. Inače, stekao sam utisak da je stvarno izneo istinu da narod priča, a ja ću ti reći šta priča kad on nije. Ako se ne varam, običan narod u merici je podeljen na jedan frtalj koji su fanatični obožavaoci korone i maski i na tri frtalja onih koji ne smeju preglasno da kažu da je to sve sranje i podmetačina ambis države, ili njihove vrhovne komande. A fanatici su oni koji su progutali sve lekcije a da nisu ni trepnuli. Imaš ih posvuda po planeti, čak i u Belorusiji. U Srbiji su uglavnom vučićevci ili samostalni intelektualci koji sve znaju. Ne bih u detalje pošto je merika nepopularna i jako daleko. Štos mene tiče, ti znaš naše narodne a znaš i ciganske. Nemo da ga fališ, pokvariće se! Tako i ja. Kad god me neko pohvali ja napravim pauzu jedan dan da se ne bi zaneo. Gde si brate mili? Osećam da te sve nervira a pogotovo ove pretumbacije na planeti. Ja bih ponekad grizo. A zadnji deo pitanja ti delikates. Nisam čak uspeo ni da shvatim odmah. Trebalo mi po minuta a onda sam se zableno. Delikates, nema šta.

    • Kosovac says:

     Brate, evo tu sam, da nije tastature i Intermagazina, verovatno bih otišao u aut. ……….Inače, moji prijatelji Cigani imaju jednu karakternu osobinu (ne svi) a to je da smatraju slabićem onoga ko im čini dobro. Mislim da je to karakteristika i Engleza (ne svih). ……….A što se tiče maski, pri kraju sam jedne Teorije zasnovane na eksperimentalnim metodama – osmatranjem nosača maski: Prvi opšti zaključak bi bio da je nošenje maski jedna uspešno lansirana moda. Neki nose masku a la Kon, onako nonšalantno spuštenu ispod brade. Neki nose a la Milo Đukanović, sa nepokrivenim nosom, valjda da ne slinave unutrašnjost maske. Neki masku nose komplet po kineskim propisima, samo se oči vide. Naravno to je mnogo lepše i elegantnije od onoga kada su nosili čarapu na glavi. Ovaj treći tip je potpuno jasan, oni će kada Bil Gejts pronađe vakcinu protiv kurone, da viču „vakcinišite me, vakcinišite me, ..oh..oh, vakci…..“. ……………Inače, uživam da gledam realitije gde sorošoidi pizde protiv Trampa, to me dosta smiruje i daje nadu da ćemo se i mi rotasiljati tih sorošoidnih govana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *