РАДИКАЛИ траже улицу за СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА!

RADIKALI traže ulicu za SLOBODANA MILOŠEVIĆA!

5 jula 2016

sloba-seselj 435„Odbornička grupa „Dr Vojislav Šešelj-Srpska radikalna stranka“ u Skupštini Grada Novog Sada obnoviće inicijativu da se jedna ulica u Novom Sadu nazove imenom Slobodana Miloševića…

Novi sad bi trebalo da dobije ulicu bivšeg predsednika SR Jugoslavije i Republike Srbije, mučki ubijenog u Haškom tribunalu 11. marta 2006. Godine“, najavio je Đurađ Jakšić, šef odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini Novog Sada.

Jakšić dodaje da je Srpska radikalna stranka je 2012. godine pokrenula inicijativu da Novi Sad dobije ulicu Slobodana Miloševića, „kao dominantne političke figure i državnika, koji je, na srpskoj političkoj sceni, u velikoj meri obeležio kraj 20. i početak 21. Veka“.

„S obzirom, da naš predlog nije naišao na razumevanje tadašnje vlasti, a da, novoformirana skupštinska većina, po rečima gradonačelnika Vučevića, nije opterećena političkim programima i ideološkim razlikama, mi srpski radikali, ovaj put, očekujemo širu podršku u Skupštini inicijativi da se jedna ulica u našem gradu nazove imenom Slobodana Miloševića“, poručio je Jakšić.

Srpska radikalna stranka je uverena da se, formiranjem nove gradske vlasti, ništa u Novom Sadu suštinski neće promeniti, da će grad i u narednom periodu nastaviti da tumara i luta, bez jasnog plana i programa i izdefinisanih prioriteta.

Nove koalicione partnere okupio je goli politički interes, a već na startu je jasno da se slažu kao „rogovi u vreći“, jer tri odbornika tzv. „najnovosadskije“ koalicije nisu glasala za izbor gradonačelnika i nove gradske vlasti,zaključio je Đurađ Jakšić.

KOMENTARI3 komentara

  1. Srb says:

    Sloba je samo jedan. Vise se takav ne radja.I svaka vam cast ako uspete.

  2. kosovac says:

    Nazivi ulica se ne daju predlaganjem pa očekivanjem podrške predlogu. Naziv ulice se jednostavno daje, pa se onda čeka da se smiri negodovanje protivnika naziva ulice. Tome su nas naučili komunisti, pa onda njihovi naslednici Dosmanlije.

  3. baja says:

    seselju uvek si u jugoslaviji bijo protiv milosevica i zatvorate a sad srbija nema drudog posla nego da stavlja heroje po beogradu ko si i za koga radis doktore treba uvatiti ubice u beogradu za ubistva i da vidimo ko ih je ubijo i zasto ko je branijo srbiju a ko nosijo pre na grcku banku i u rusiju srbija raspracana zemlja koje rasprca desi ti i milosevicbili 90 ih nato nije opasan za srbiju seselj je opasan za srbiju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *