RADOMIR POČUČA: Moj odgovor Nebojši Krstiću, „Botinom“ prijatelju i čoveku koji ćuti samo kad se Srbi prozivaju

RADOMIR POČUČA: Moj odgovor Nebojši Krstiću, „Botinom“ prijatelju i čoveku koji ćuti samo kad se Srbi prozivaju

4 jula 2014

pocuca 5567Povodom “Kontraspiska“ koji je objavio jedan od nekadašnjih članova grupe “Idoli“, Nebojša Krstić, želeo bih da mu odgovorim na svoj način. Znate, gospodine Krstiću, demagogiju ljudi već odavno prepoznaju. “Spinovanje“ (kao moderni izraz za zamenu teza ili izokretanje istine) – ne prolazi lako kod Srba, te vaše “tačke“, pobrojane uz tešku muku i preznojavanje uz andole za naporom izazvanu migrenu – možete okačiti mačku o rep. Zašto?

Evo zbog čega:

Sonja Biserko – Spisak nacionalističkih profesora Beogradskog univerziteta

Kada je dotično žensko biće objavilo ovaj spisak, jeste li se bunili, gospodine Krstiću? Da li mislite da ste nedodirljivi zbog toga što ste školski drug i po nekim neproverenim kuloarskim pričama čak i intimni prijatelj sa (hvala dragom Bogu) sada već bivšim presednikom Srbije, manekenom Borisom Tadićem? Trn u oku drugog vidite, gospodine Krstiću, ali balvan vam iz oka viri…

Ako je patriotizam (srpski rečeno – rodoljublje, no da bi ste razumeli lakše – nastaviću sa “patriotizmom“) po svim merilima i na svim meridijanima – najuzvišenije osećanje pripadnosti jednom nacionu, narodu, plemenu, državi, zašto niste reagovali na spisak ostrašćene i histerične Sonje Biserko? Ako onaj mongoloid od Džordža Buša može da odvali idiotizam “proud American nation“ – zašto se samo kod Srba nacionalizam podvodi pod negativnu konotaciju?

Krstićev kontraspisak možete pročitati OVDE

Iz vašeg spiska provejava tipičan stav razmažene “elite“ koja se okotila u dvorcima “crvene buržoazije“, sa otetom srebrnom kašičicom, u otetim posteljama, u otetim nekretninama od srpskih domaćina pobijenih posle drugog svetskog rata, te u smislu davno objavljenog dela “Pokondirena tikva“ našeg Sterije – s gađenjem na usnama nacionalizam izjednačavate sa prljavštinom, zaostalošću i neobrazovanjem…

Homoseksualizam postoji od pamtiveka, ali je obično bio deo devijantnog i dekadentnog društva, i koliko znam i dan danas se smrću kažnjava u mnogim državama. Za neke narode je to normalno, za neke nije, kao za moj narod, po vrednostima naše tradicije vekovima kristalisane. Mi ih ne kamenujemo, normalno funkcionišu, pa čak i ja imam nekoliko drugova koji su deklarisani homoseksualci. Peder je uvreda u javnoj komunikaciji, gospodine Krstiću, ako niste znali. No, moral, etika, domaće vaspitanje i kultura u komunikaciji, oblačenju, ponašanju se podrazumevaju. Ako devojka i mladić pređu granicu ukusa u razmeni nežnosti na javnom mestu, red je da im neko priđe i opomene ih da odu svojoj kući, uzmu hotelsku sobu ili se obuzdaju. Zašto bi onda otrpeli gej paradu sa feminiziranim tetka-brkama, koji se NE BORE ZA SVOJA PRAVA, nego najprizemnijim vređanjem srpske slave sloganom “Srećan ti Prajd, domaćine“ – atakuju na ono što je najsvetije Srbima? Otkud pravo jednom Bajdenu da preti zemljama (naravno – selektivno) da je PRIORITETNI ZADATAK Stejt Dipartmenta ostvarivanje prava seksualnih manjina?

Homoseksualizam se u srpskoj priči nameće kao direktna pretnja natalitetu i kao podrška “beloj kugi“. Da, zloupotrebljavaju se devijantni porivi kao vid specijalnog rata i psihološkog pritiska.
A što se tiče poruke iz vašeg naravoučenija iz pričice na kraju vašeg teksta, gospodine Krstiću, ja smatram da je neprijatelj onaj koji nas je gurnuo u govna, koji je istopio 95% vojne tehnike u “US Stilu“ – vaši bliski prijatelji Šutanovac i Tadić, što vojno oslabiše ovu zemlju dok se “bastion demokratije“ EU i Amerika naoružavaju do zuba.

Uvek, nije isto što i ponekad, a najmanje nikad.

Onaj ko me vadi iz njih je moj prijatelj, i ko mi bude pružio ruku spasa, sigurno neću pljunuti u nju.
A ako sam u govnima, gospodine Krstiću, znam da bi ste želeli da ćutim, možda i cvilim dok vi pljačkate ovaj jadan narod sa svojom ekipom – računajući tu i mogula Šapera, vašeg ispisnika Đilasa i ostalu bandu (ne, nisam ih zaboravio).

Ne, gospodine Krstiću – URLAĆU KAO RANjENI LAV, pa makar i kao Kalimero, izdišući na mukama – OVO JE NEPRAVDA!!!!

Napominjem za kraj, gospodine Krstiću, NISAM zaboravio na manire i pravopis, te vam se namerno obraćam malim slovom u reči “vi“ i “vaš“, jer smatram da je vaš kvalitet kao čoveka vrlo diskutabilan…

Sa neuvažavanjem,

Radomir Počuča

(SRBski FBReporter)

KOMENTARI6 komentara

 1. Sale says:

  Globalisti samo koriste peder bolesnike u politicke svrhe...Jebe se njima za tom bolesnom populacijom...

 2. Taras Buljba says:

  Svaka ti čast, ali prijatelju bio si pre blag, ipak je svileni uspeo da te spusti na njegov "način". Ako neznaš grublje javi mi, ja ću ti vrlo rado ustupiti štivo.

 3. maksimovic says:

  Tako razmislja dekadentna bagra,isndoktrinirana,potkupljena i ucenjena.Dugo u proslosti zivota vlastitoga ne mogu da se prisetim slicno ispisanih bljuvotina pokrivenih kvazi elitistickog intelektualca koji sa nivoa svojih jeftinih interesa i pederastije pozele da nas necemu nauci. Ne znam krsticu u kakvom si miljeu odrastao ali kokanda da si se rodio u saksiji pa ko da te nisu dovoljno zalivali.Tvoja odbrana pederastije,tvoja ljubav za evropom tvoje uplitanje Roma i ostalih je toliko bedno i cinicno da mi se povraca.Niski porivi i prepotentnost kao i neshvatanje vlastitog nistavila ti ne daju pravo da nama gradjanima ove zemlje se na ovakav nacini u ovakvoj formi preko sredstava javnog informisanja obracas.Slozit ces se krsticu sa mojom tvrdnjom da su uvek kraljevi krune nosili a keselje sluge. Da li si se krstiicu zapitao ikada kakvo je to mentalno i duhovno stnje toga tebi voljenog evropskog coveka.Sta se to u evropi stalno desava pa kada joj na celo dodje nekakva pedero-politicka velicina a posle njegovog prvog zvizduka svi tvoji vojeni evroplani isukaju nozeve i spuste se ovde kod nas da namkolju decu.Da li krsticu mislis sto si nedoklan da imas pravo na maloumnost i tudje dupe. Igra je krsticu privedena kraju,prostor se suzio,nema se vise kuda izbegavati,sledece ce klanje krsticu odstrane tvojih evropejaca biti u Beogradu.Da li smatras ili si pak siguran kada budu klali da ce vas srpske pedere postedeti. Shvatio sam krsticu da si ti u osnovi saljivdjia! PS:Ako imas kakvih nedoumica molim te upoznaj me sa roditeljima od srca bih se sa njima slatko ina tenane popricao o svim oni tvojim navodima u tekstu koji je placena bljuvotina.

 4. Za Srbiju says:

  Bravo Počuča!

 5. Milan says:

  Sve napisano na mestu. Nema bolje, samo valja nama preko vode, što ono kažu naši stari! Kako mi da rešimo u svoj ovoj bezparici, ovaj armagedonski udar kojekavoga biznis i političkog oloěa, koji nas je uistinu bacio na kolena. Ostavio nas bez iole jačeg vojnog sistema obrane. Kako da izadjemo na svetlo dana sa ovim političkim kadrom koji nezna, nerazume sve nešto, je opšte mesto njihovog životnoga bivstovanja, pred svet? Sve neki tvrdi momci, Vučic na pr. koji je javna je tajna francuski kadar, koji neznaju kuda i kako ce, zapravo obične (da kažem i to političke) pičk.ce!

 6. Milos says:

  Ma bitno da ste vi svi pravoslavni. Sto su i Pocuca i taj Krstic dva kraja istog spektra ni po jada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *