„РАХОЈ ЗА СРБИЈУ УЧИНИО ВИШЕ ОД ВУЧИЋА…“

„RAHOJ ZA SRBIJU UČINIO VIŠE OD VUČIĆA…“

16 maja 2018

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović ocenio je danas je španski premijer Marijano Rahoj učinio „više za dostojanstvo i međunarodnu poziciju Srbije“, uoči predstojećeg samita EU-Zapadni Balkan, od predsednika Aleksandra Vučića.On tvrdi da vlast u Srbiji „nije preduzela nijedan potez kojim bi tražila da Kosovo na samitu nema tretman suverene države“, već da je „sav teret pao na Španiju“.

Jovanović je, u emisiji „Pravi ugao“ Raditelevizije Vojvodine, rekao da Narodna stranka smatra da bi pregovore sa Prištinom trebalo produžiti i ne bi trebalo pristati na „lažni cajtnot“.

On, takođe, smatra da je Srbija za samit „kandidovala potpuno pogrešne projekte“, jer su, kako je rekao, obnova železnice, obezbeđivanje pijaće vode iz vodovoda građanima u Vojvodini, kanal Dunav-Tisa-Dunav, moravski i fruškogorski koridor, mnogo preči i prioritetniji od autoputa do Tirane.

KOMENTARI3 komentara

 1. goran says:

  Srbija da se ujedini sa Spanijom u jednu drzavu. Pod hitno. Gde bi nam bio kraj.

  • Zoran says:

   Pristala bi Spanija na ujednjenje sa nama, ali pod uslovom da ne priznamo Kosovo. Hahahahaahah.

  • Zoran says:

   Trazice nam Spnija PISMENE garancije da Vuk Draskovic i njemu slicni nece uci u vladu Srbije, kao i da mi necemo da ucestvujemo ni na kakvom samitu gde se Kosovo tretira bar malo van Srbije. Ja mislim da je to previse za Vucica. Hahahahah.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *