Рама и Тачи почасни грађани Улциња

Rama i Tači počasni građani Ulcinja

3 aprila 2015

cg_620x0 3464545Danu opštine Ulcinj, 4. aprila, prisustvovaće najviši zvaničnici Crne Gore, a i susedne Albanije. Portal „Ul-info“ piše da će ovom događaju, pored predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića, prisustvovati premijer Albanije Edi Rama, potpredsednik Vlade i ministar vanjskih poslova Kosova Hašim Tači, kao i većina ambasadora akreditovanih u Podgorici.

Odlukom predsednika Ulcinja Fatmira Đeke, Rami i Tačiju će na svečanoj sednici opštine Ulcinj biti uručena priznanja grada Ulcinja.

Da li je u pitanju prvoaprilska šala ili zvanična odluka Đeke, nismo mogli dobiti odgovor jer su čelnici opštine Ulcinj bili na sastanku sa crnogorskim ministrom pomorstva i saobraćaja Ivanom Brajovićem, koji je u sredu boravio u radnoj poseti najjužnijem crnogorskom primorskom gradu. Portal „Ul-info“ navodi da će oni ranije posetiti opštinu i razgovarati sa Đekom i njegovim saradnicima.

NA RUČKU I MILO

Kako se nezvanično saznaje, na svečanom ručku koji će biti priređen u čast Vujanovića, Rame, Tačija i diplomatskih predstavnika, biće i crnogorski premijer Milo Đukanović.

KOMENTARI3 komentara

  1. bordzija says:

    Kako će se crnogorci češati i tamo gde ih ne svrbi ? Nije nikakva tajna da će uskoro broj šiptara premašiti broj crnogoraca koji žive u toj državi. Kada učvrste svoje pozicije krenut će ispostavljat račune crnogorskoj vladi, a povratka nema. Milo je sve i svo pa neka reši taj gordijski čvor.

  2. z-i says:

    Kako ce milo da snabdeva belo brasno albanija-kosovo-milo,zato pocasni gradjani,a kad ih siptari nadmoce bice kosova republjik crna gora se brise sa svetske karte.

  3. Slavica Jovanovic says:

    I VASOJEVICI I KRASICI SU POREKLOM ALBANCI http://www.rastko.rs/rastko-al/zbornik1990/mbarjaktarevic-predanja_l.php

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *