РАМА ПОСЛАО поруку Вучићу у вези РАЧКА! СРАМ ГА БИЛО

RAMA POSLAO poruku Vučiću u vezi RAČKA! SRAM GA BILO

8 decembra 2019

Albanski premijer Edi Rama poslao je preko Tvitera poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću s pitanjem kako je moguće da se u današnje vreme negira dokumentovani ratni zločin, aludirajući na navodni masakr nad albanskim civilima u kosovskom selu Račku, 1999. godine.

Rama se zapitao do kada će Srbija živeti u samoobmani i potkopavati sopstveni put ka budućnosti.„Zašto je tako teško razumeti i do kad će Srbija živeti u samoobmani i u poricanju jasne stvarnosti Kosova. Do kada će duhovi prošlosti i dalje potkopavati put Srbije ka budućnosti“, poručio je Rama srpskom predsedniku.

​„Prijatelji, prestanite sa samozavaravanjem o ratu koji je započeo stari krvavi režim u Beogradu. Treba ići dalje! Neka mrtvi sahrane mrtve. Napravimo mir i blagostanje za našu decu. Treba krenuti napred i izgraditi ovaj region kao uzoran model“, napisao je albanski premijer na svom nalogu na Tviteru.

​Prethodno je srpski predsednik Aleksandar Vučić izjavio da je slučaj Račak isfabrikovan, zbog čega je protiv njega u Prištini podneta i krivična prijava zbog krivičnog dela izazivanja nacionalne mržnje.

KOMENTARI6 komentara

 1. sokoćalo says:

  Za Ćiptare je najveća sramota kada im se kaže istina u lice.

 2. Gardista says:

  Vucicu ne diraj svog prijatelja i srce.

 3. filip says:

  voleo bih da vidim ramu da mu uđe u kuću otme mu je deo a onda da mu taj priča kako se treba okrenuti budućnosti. nedao mu Bog da mu se to desi nebi pričao mnoge nebuloze koje izgovara

 4. Bora says:

  Gube na svim stranama, biće jim težko da grade budučnost sa Srbima koje su maltretirali 100 godina. Uskoro jih čeka još povučenih priznanja u vezi sa Kosovom, zemljotresi koji će razoriti zapadnu Albaniju i još po neko iznenadjenje od strane Kine i Rusije. Polako dolazi do velike promene, ima da plaču za savez sa Srbijom...

 5. Garo says:

  Sve sto ste nam oteli vratit cete nam. Skadar ce opet biti prestonica Srba.

 6. Ilija Čvorović says:

  @edi rama Pa pitaj forenzicarku iz Finske Helen Ranta se zove,nek ti objasni. I nemoj se pravis mutav znamo da jesi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *