РАМА ШОКИРАО РЕГИОН: Бришемо границе и са…

RAMA ŠOKIRAO REGION: Brišemo granice i sa…

1 januara 2019

Albanski premijer Edi Rama je u svojoj novogodišnjoj poruci rekao da je otvaranje granice sa Kosovom samo početak i da je u planu isti postupak kada su u pitanju Crna Gora, Makedonija i Grčka.

„Verujem da će na proleće granica između Albanije i Kosova biti po kriterijumu Šengenskog sporazuma. U bližoj budućnosti očekujemo po istom principu i modifikovanje granica sa Makedonijom, Crnom Gorom i Grčkom. Takvu praksu ćemo nastaviti sve do stupanja u EU“, rekao je Rama.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. Miraš says:

  Pripadnici terorističke grupe Mudžahedin e Kalk (MEK) smešteni su već nekoliko godina u Albaniji. Još i oni kad prodju kroz Ramine "šengen granice" sa nekim novim zadacima. Inače ubijali su i Evropljane tokom svoje dosadašnje raznovrsne i bogate karijere. Bilo je dosta tekstova o njima npr. "Teroristi u našem susjedstvu – Spremni za svrgavanje “režima” u Teheranu". Šta ako im odrede zadatke u yemljama susedima Albanije?

 2. Monster haubica says:

  heheheheheh, ne al nemreš vjerovat , ovi Albanjerosi ne hebu živu silu. Očeš nečeš , osvajaju simpatije. Ono ..., buš priznal Kosovo ? , nebuš? .., ne moraš ima ko bu..

 3. Ilija Cvorovic says:

  Mislim da ce ubrzo biti plivanja prema Italiji.

 4. raikkonen says:

  ja pomislih da je na fotografijii ona fukara trifunovic ..onaj kvazi glumac shto treba da nosi ime bljerim!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *