РАМИН ВУЛГАРАН ОДГОВОР О ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ ШОКИРАО СВЕТ: „Доста са сра*има из прошлости“!

РАМИН ВУЛГАРАН ОДГОВОР О ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ ШОКИРАО СВЕТ: „Доста са сра*има из прошлости“!

5 јула 2019

Албански премијер Еди Рама рекао је да Србија не треба да се осећа угрожено због споразума Тиране и Приштине о заједничкој спољној политици, те поручио да у региону треба престати са „истим старим сра.има из прошлости“ и ићи напред.

Овај директан и за званичнике неуобичајен одговор Рама је дао на питање новинара у Познању да ли тај споразум угрожава регионалну стабилност и доприноси стварању Велике Албаније.„Београд има своје мишљење и позицију, ми имамо своје“, рекао је Рама и додао да је споразум са Приштином била исправна одлука и да је то требало још раније да се уради, те да нико због тога не треба да се осећа угрожено.

“Ми никог не нападамо, само јачамо међусобну сарадњу. То је нормално. Желео бих да и са Србијом јачамо сарадњу и да идемо напред. Не видим зашто би се Србија осећала нападнуто”, рекао је Рама и додатно појаснио, не бирајући речи:

“Ми у региону треба да престанемо са истим старим ср..има из прошлости”, рекао је Рама.

“Сви у региону треба да иду напред, да се ради на јединственом тржишту, а не да се прави атмосфера као да је неко нападнут”, закључио је Рама.

(Тањуг)

KOMENTARI3 коментара

  1. test01 says:

    Ma sta kaze ovaj demagog, sr... iz proslosti a zele 20% Srpske teritorije (a spominju i jug Srbije)? Albanci su napali Srbiju za vreme bombardovanja NATO fasista, horda terorista kojom zapad upravlja kako hoce. More mars dzukelo arnautska , idi diluj drogu sa svojim saveznicima. Doce i na vas red !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u