РАМИН ВУЛГАРАН ОДГОВОР О ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ ШОКИРАО СВЕТ: „Доста са сра*има из прошлости“!

RAMIN VULGARAN ODGOVOR O VELIKOJ ALBANIJI ŠOKIRAO SVET: „Dosta sa sra*ima iz prošlosti“!

5 jula 2019

Albanski premijer Edi Rama rekao je da Srbija ne treba da se oseća ugroženo zbog sporazuma Tirane i Prištine o zajedničkoj spoljnoj politici, te poručio da u regionu treba prestati sa „istim starim sra.ima iz prošlosti“ i ići napred.

Ovaj direktan i za zvaničnike neuobičajen odgovor Rama je dao na pitanje novinara u Poznanju da li taj sporazum ugrožava regionalnu stabilnost i doprinosi stvaranju Velike Albanije.„Beograd ima svoje mišljenje i poziciju, mi imamo svoje“, rekao je Rama i dodao da je sporazum sa Prištinom bila ispravna odluka i da je to trebalo još ranije da se uradi, te da niko zbog toga ne treba da se oseća ugroženo.

“Mi nikog ne napadamo, samo jačamo međusobnu saradnju. To je normalno. Želeo bih da i sa Srbijom jačamo saradnju i da idemo napred. Ne vidim zašto bi se Srbija osećala napadnuto”, rekao je Rama i dodatno pojasnio, ne birajući reči:

“Mi u regionu treba da prestanemo sa istim starim sr..ima iz prošlosti”, rekao je Rama.

“Svi u regionu treba da idu napred, da se radi na jedinstvenom tržištu, a ne da se pravi atmosfera kao da je neko napadnut”, zaključio je Rama.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. Vojna i ojdeSve says:

    Samo napred...

  2. Marko st says:

    Arnautska pogan!

  3. test01 says:

    Ma sta kaze ovaj demagog, sr... iz proslosti a zele 20% Srpske teritorije (a spominju i jug Srbije)? Albanci su napali Srbiju za vreme bombardovanja NATO fasista, horda terorista kojom zapad upravlja kako hoce. More mars dzukelo arnautska , idi diluj drogu sa svojim saveznicima. Doce i na vas red !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *