РАМУШ ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ: „Косово ће бити до Ниша!“ (ВИДЕО)

РАМУШ ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ: „Косово ће бити до Ниша!“ (ВИДЕО)

12 маја 2017

Лидер Алијансе за будућност Косова (ААК) Рамуш Харадинај рекао је да би требало неко да дође и уништи агенду Србије којом се она руга Косову. Он каже да је и сам био плен ове агенде, јер је више од три месеца био у притвору француских власти.

У емисији „Рокум рол“ на ТВ Рокум, Харадинај је рекао да би „требало казати Европској унији (ЕУ), а посебно САД, да ми нисмо народ да се неко поиграва и руга са нама!“, наводи портал „Инфо кс“, а преноси „Спутњик„.

„На ову тему Европа не ради ништа. Захвалан сам Берлину, који је имао јасан приступ за мене, али када је у питању Брисел, ово није фер, јер се на Балкану ЕУ види као страна која не може да увери странке да донесу тешке одлуке. Требало би да реагује Америка и да Србији покаже њено место“, додао је Харадинај.

Он је рекао да Србија треба да избрише Косово из преамбуле њеног устава.

„Ако Европа и Америка не одраде овај посао, онда нам не преостаје ништа друго него да уведемо реципроцитет, док они држе Косово у свом уставу, онда је ред и на нас да трећину њихове територије уврстимо у нашу територију“, рекао је Харадинај.

„Неће више да се с нама поиграва лош комшија“, додао је Харадинај.

Он је казао да уколико постане премијер, а Србија за то време не избрише Косово из свог Устава, онда ће он убацити трећину њихове територије у нашу, почевши од Ниша.

KOMENTARI9 коментара

 1. general says:

  Ne magarce, mi cemo proglasiti Albaniju do Tirane svojom. Kad ja budem predsednik. Eto i ja izjavio...smesno, zar ne! Nisi ti naisao na rutave grudi, visio bi ti odavno.

 2. Dart Vejder says:

  Evo bas me zanima s kojom vojskom misli da to urade

 3. zduhac says:

  zlikovca na sud pa na robiju. On dobar komsija ,starosedelac balkana,limun bre sa sve korom jede.

 4. Tomica says:

  Samo ti nama dodji, cekamo te ...

 5. AJaj says:

  Tako je Hardi, no a što će to kosovo samo do Niš? Pa eve vam i cijela srbija pa je onda vi ranite, dignite standard i napravite veliku aljbaniju dokle vam triba, i bitće sigurno bolje jer barem vas aljbance podržava i ciljeli svijet a pogotovo unija, ameri i svi ostali truli belosvetski hohštapleri. Kad već naš AV ne može, možda ti Hardi može, da probamo i to, e što bi pljuštala ulaganja i izgradnja a to nam i treba, samo napred i hrabro Hardi, we love aljbanci.. No nijesi možda znao da će tek na kraju po pravednom sudu Božijem svako od nas dobiti po delima svojim.

 6. punca says:

  Kako ono rekoše albanci, "naše je do Niša"?!Lider Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Ramuš Haradinaj! Velika Albanija ili BALKAN do Niša. CILJ EU i NATO-a i Amerike i UN je svesti Srbiju na Beogradski pašaluk!

 7. punca says:

  Haradinaj traži da Srbija prizna Kosovo kao državu . Brisel isto traži da Srbija prizna Kosovo kao državu. HARADINAJ I TAČI SU PSI NA LANCU ZAPADA...SVI SE SPREMAJU ZA RAT- 3. SVETSKI RAT JE POČEO -u toku je "

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u