РАМУШ ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ: „Косово ће бити до Ниша!“ (ВИДЕО)

RAMUŠ HARADINAJ PRETI: „Kosovo će biti do Niša!“ (VIDEO)

12 maja 2017

Lider Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Ramuš Haradinaj rekao je da bi trebalo neko da dođe i uništi agendu Srbije kojom se ona ruga Kosovu. On kaže da je i sam bio plen ove agende, jer je više od tri meseca bio u pritvoru francuskih vlasti.

U emisiji „Rokum rol“ na TV Rokum, Haradinaj je rekao da bi „trebalo kazati Evropskoj uniji (EU), a posebno SAD, da mi nismo narod da se neko poigrava i ruga sa nama!“, navodi portal „Info ks“, a prenosi „Sputnjik„.

„Na ovu temu Evropa ne radi ništa. Zahvalan sam Berlinu, koji je imao jasan pristup za mene, ali kada je u pitanju Brisel, ovo nije fer, jer se na Balkanu EU vidi kao strana koja ne može da uveri stranke da donesu teške odluke. Trebalo bi da reaguje Amerika i da Srbiji pokaže njeno mesto“, dodao je Haradinaj.

On je rekao da Srbija treba da izbriše Kosovo iz preambule njenog ustava.

„Ako Evropa i Amerika ne odrade ovaj posao, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da uvedemo reciprocitet, dok oni drže Kosovo u svom ustavu, onda je red i na nas da trećinu njihove teritorije uvrstimo u našu teritoriju“, rekao je Haradinaj.

„Neće više da se s nama poigrava loš komšija“, dodao je Haradinaj.

On je kazao da ukoliko postane premijer, a Srbija za to vreme ne izbriše Kosovo iz svog Ustava, onda će on ubaciti trećinu njihove teritorije u našu, počevši od Niša.

KOMENTARI9 komentara

 1. general says:

  Ne magarce, mi cemo proglasiti Albaniju do Tirane svojom. Kad ja budem predsednik. Eto i ja izjavio...smesno, zar ne! Nisi ti naisao na rutave grudi, visio bi ti odavno.

 2. Dart Vejder says:

  Evo bas me zanima s kojom vojskom misli da to urade

 3. zduhac says:

  zlikovca na sud pa na robiju. On dobar komsija ,starosedelac balkana,limun bre sa sve korom jede.

 4. Tomica says:

  Samo ti nama dodji, cekamo te ...

 5. Lajla says:

  Kosovo ce biti do Nis-ta.

 6. AJaj says:

  Tako je Hardi, no a što će to kosovo samo do Niš? Pa eve vam i cijela srbija pa je onda vi ranite, dignite standard i napravite veliku aljbaniju dokle vam triba, i bitće sigurno bolje jer barem vas aljbance podržava i ciljeli svijet a pogotovo unija, ameri i svi ostali truli belosvetski hohštapleri. Kad već naš AV ne može, možda ti Hardi može, da probamo i to, e što bi pljuštala ulaganja i izgradnja a to nam i treba, samo napred i hrabro Hardi, we love aljbanci.. No nijesi možda znao da će tek na kraju po pravednom sudu Božijem svako od nas dobiti po delima svojim.

 7. punca says:

  Kako ono rekoše albanci, "naše je do Niša"?!Lider Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Ramuš Haradinaj! Velika Albanija ili BALKAN do Niša. CILJ EU i NATO-a i Amerike i UN je svesti Srbiju na Beogradski pašaluk!

 8. punca says:

  Haradinaj traži da Srbija prizna Kosovo kao državu . Brisel isto traži da Srbija prizna Kosovo kao državu. HARADINAJ I TAČI SU PSI NA LANCU ZAPADA...SVI SE SPREMAJU ZA RAT- 3. SVETSKI RAT JE POČEO -u toku je "

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *