RAMZAN KADIROV: Ne pričam u prazno, čekam Putinovu dozvolu i Čečeni kreću u rat!

RAMZAN KADIROV: Ne pričam u prazno, čekam Putinovu dozvolu i Čečeni kreću u rat!

5 januara 2015

Kadyrov (1)Prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, izjavio je da nikada nije davao populističke izjave niti govorio u prazno, te da njegova izjava iz decembra prošle godine o tome da je spreman da ide da ratuje u Donbas nije lažna i populistička.

„Ako zatreba, spreman sam da idem u rat. To nije samo tek izjava. Ja nikada nisam davao populističke izjave, pa ni sada.“ – kaže Kadirov.

On je još u decembru istakao da bi usled naređenja vrhovnokomandujućeg Rusije odmah otišao u Donbas.

„Ukoliko bude volja vrhovnokomandujućeg Rusije da idem, odmah ću otići. Vladimir Putin je vrhovnokomandujući Ruske Federacije i ja ću naravno slediti njegova naređenja.“ – rekao je tada Kadirov.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Desanka says:

    Zapadna demagogija o demokratiji i ljudskim pravima je sredstvo pomoću kojeg plaća,indoktrinira i zavađuje narode u državama kako bi imala alibi da interveniše i na sopstvenim zločinima da ostvaruje svoje interese.Svi humani narodi koji poštuju mir i progres svih naroda u državama u kojima žive treba pružiti punu podršku kao i pomoć Putinu kako bi sačuvali planetu kojoj preti opstanak života na zemlji.Dok je postajao Sovetski savez i njihovi miroljubivi narodi bila je sigurnost da ne dođe do velikog svetskog rata sa ogromnim posledicama po ceo svet.Kakve je zločine napravio zapad i njihovi pijoni u Libiji,Iraku,Jugoslaviji,Avganistanu i u mnogim Azijskim državama uništavajući im sve,infrastrukturu,kulturu,ubijajući narode a da nikom ne odgovara već svoje čločine pripisuje žrtvi.Takvom siležijskom ponašanju svi progresivni narodi treba da se ujedine i stanu na put zapadu i NATOu koji na tuđoj i nevinoj krvi profitiraju.Gospodinu Ramzan Kadirovu i bratskom narodu Čečenima i svima drugima bratskim mirnim narodima Rusije koji sagledavaju opasnost koja se nadvila po opstanak sa nesagledivim posledicama želim slogu,ljubav i mir i uspeh u bolji život.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *