РАМЗАН КАДИРОВ започео рат против Исламске државе! (ВИДЕО)

RAMZAN KADIROV započeo rat protiv Islamske države! (VIDEO)

9 oktobra 2015

Ramzan KadyrovRamzan Kadirov je podelio detalje o eliminisanju terorista na teritoriji ruske Republike Čečenije. Danas su trojica terorista ubijena od strane snaga bezbednosti u Groznom. Oni su pripremali terorističke akcije na prostoru Čečenije, a prošli su obuku u kampovima ID-a u Siriji.

„Policajci su zaustavili auto u kojem je bio vođa terorista, a onda su teroristi otvorili vatru i ranili dva policajca. Policajci su uzvratili vatru, a jedan terorista je ubijen. Njegov identitet nam je poznat, to je Šamil Čergizov, međunarodno poznat pripadnik ID-a“, rekao je Ramiz Kadirov.

Odmah nakon toga ubijena su još dvojica terorista. Predsednik Čečenije, rekao je da je kod njih pronađen eksploziv TNT, amonijum-nitrat, mine, granate i mitraljezi.

Pročitajte još:

KADIROV ZAMOLIO PUTINA: Pustite čečenske specijalce da se obračunaju sa Islamskom državom!

RAMZAN KADIROV: Ako nam Putin da dozvolu, mi Čečeni ćemo uništiti Islamsku državu! Živimo za to!

„Sprovedene su  istražno-operativne radnje i identifikovani su mogući saučesnici grupe. Isto će se desiti svakom ko pokuša da remeti mir i stabilnost u Čečeniji i širom Rusije“, rekao je Ramzan Kadirov.

Pored Šamila Čergizova likvidirani su i 26-godišnji Zelimkhana Bašaeva i 33-godišnji Magomeda Mazaieva.

Ruske bezbedonosne službe su već dolazile u sukob sa simpatizerima i pripadnicima Islamske države na teritoriji Rusije, ali je ovo bio prvi okršaj od kada je 30. septembra počela ruska vazdušna intervencija u Siriji. Teroristička organizacija Islamska država je zabranjena na teritoriji Rusije.

(lifenews.ru/za Pravdu preveo Ilija Vuksanović)

KOMENTARI4 komentara

 1. Paštrović says:

  Joooj……….. sramote!!!‏ Pisano spontano (moj drugar i prijatelj) Sad… na vestima: Amerikaci i Obama se izvinjavaju za bombardovanje bolnice u Avganistanu, gde su brojni pacijenti izgoreli u bolničkim krevetima. Lagali su da nisu pa menjali laži, i na kraju morali da priznaju – kao kad su bombardovali šiptarsku kolonu na Kosovu, pa lagali da je to Milošević uradio. Najnovije je da su Rusi uspešno gađali ciljeve u Siriji krstarećim raketama iz Kaspijskog jezera. NATO kuka da Rusi brišu ciljeve za koje su natovci rekli da ne mogu da ih unište, i da će se rat protiv tih terorista, koje su oni stvorili (a navodno su protiv njih) voditi decenijama. Sad Rusi vrše abortus njihove „ĐAVOLJE BEBE“! Dugo su Rusi (na) taj trenutak i čekali. Ta lažna koalicija protiv tzv islamske države je bila samo da svetu i domaćem „buzdovan-narodu“ zamažu oči da oni nešto kobajagi rade, ali nikome nisu govorili šta rade; to je vazduši rat gde nema novinara i svedoka, osim samo onih koji su položili zakletvu držanja tajni. Amerika je uložila teške milijarde da stvori, naoruža i istrenira te zlikovce i sad – „ode mast u propast“! Ja mislim da za mesec dana neće ostati ništa od ISIS-a, jer kad vide da nemaju američku zaštitu, zašto onda da ginu bez šanse za uspeh. Posle je na redu Irak. Islamski terorizam je od 90ih godina do sada bio glavni instrument američke spoljne politike i osvajačkih projekata. Za Ruse je ovo bilo kao poručeno. U Ukrajini imaju mir i prednost, a u Siriji imaju situaciju gde Amerikanci kažu da su protiv tog istog terorizma i da ne mogu da ga pobede!? Ovo je prava SRAMOTA za Ameriku, koja sad može samo da gleda kako Rusija može ono što Amerika ne može, i da rusko oružje bolje obavlja posao nego američko. Sad će da stižu i nove narudžbine za rusko oružje bez obzira na sankcije. Sa cenom nafte su naškodili Kanadi više nego Rusiji, i kanadski $ je ispaštao više nego rublja, a Kanada je najposlušnji američki „šetač opanaka“. – „Šetač opanaka“: za vreme pet-vekovnog ropstva pod otomanskom imperijom, u Srbiji je bio „običaj“ (ne baš za svih 5 vekova!) da tek oženjeni domaćin „šeta opanke“ oko kuće, dok lokalni turski moćnik prve bračne noći vodi „ljubav“ sa njegovom tek prispelom nevestom!

 2. ile says:

  Ovaj Kadirov je vrlo interesantna pojava na ruskoj političkoj sceni. Njegova iskrena odanost Putinu prosto fascinira, a naročito spremnost da učini sve za domovinu Rusiju. Nosim se mišlju da ga malo oponašam. Za početak pustiću bradu i zaliske. :) Šalu na stranu, lik koji zaslužuje priznanje i poštovanje..

 3. pravda says:

  Svaka cast Kadirov-u

 4. Za Srbiju says:

  Pogledajte kako izgleda. Tipično rusko lice. 100% ruskog porekla, a neko je nekada primio islam. I prezime je rusko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *