Ranjeni ukrajinski vojnici na lečenju u Hrvatskoj!?

Ranjeni ukrajinski vojnici na lečenju u Hrvatskoj!?

6 septembra 2014

croatia-tmb-270x180Hrvatski ministar spoljnih poslova Vesna Pusić izjavila je da postoji mogućnost da će ukrajinski ranjenici dolaziti na lečenje u Hrvatsku.

„To je jedna mogućnost i stoji nam na raspolaganju kada je reč o tome šta Hrvatska može da učini. Međutim, NATO će o ovome raspravljati do kasno u noć“, rekla je Pusićeva, koja u Velsu učestvuje na samitu NATO na kojem se raspravlja o krizi u Ukrajini.

Ona je u izjavi hrvatskim medijima navela da će merama koje će NATO doneti na ovom skupu prvenstveno biti obuhvaćene zemlje na istoku Evrope, odnosno članice koje su bliže Ukrajini.

„Ukrajina će, u svakom slučaju, dobiti pomoć država članica, na primer, da Hrvatska pruži lekarsku pomoć ljudima koji su ranjeni u ratu. Ono što Ukrajina traži je i pomoć u oružju, a o tome se trenutno među NATO članicama ne govori“, dodala je Pusićeva.

KOMENTARI2 komentara

  1. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su.......... says:

    PROPALO PRIMIRJE! OD PRE SAT VREMENA VODE SE ŽESTOKE BORBE OKO MARIUPOLJA!

  2. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su.......... says:

    UKRAJINSKE USTAŠE IDU KOD RVATSKIH USTAŠA DA IM OVI VADE KRUPNU SAČMU IZ DuPETA KOJA SU IM OLOVOM NAPUNILI RUSKI KOZACI I SRPSKI ČETNICI, TANDŽARA IM SE POZLATILA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *