РАСИСТИЧКИ ПРИСТУП СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ ВАШИНГТОНА: Американци нису против Русије, они су против целог света

РАСИСТИЧКИ ПРИСТУП СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ ВАШИНГТОНА: Американци нису против Русије, они су против целог света

6 децембра 2022

У СВОЈОЈ спољној политици, Сједињене Државе исповедају расистички приступ, сматра бивши изралески обавештајац Јаков Кедми.

Њена суштина, сматра политиколог, своди се на то да Вашингтон задржава право да управља другим државама и одређује њихову судбину.Такође, америчка логика је да ће препуштање држава самима себи гурнути цео свет у хаос. У том погледу, конфронтација између Сједињених Држава и Руске Федерације је само врх леденог брега.

– Американци нису против Русије, они су против целог света – резимирао је Кедми.

(ало.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Gagi says:

    Danas su u americi svi zaboravili zbog cega se vodio gradjanski rat. Ponovo su, na zaljenje i nesrecu celog sveta, prikriveni robovlasnicki juznjaci na vlasti. Danas u svom repertoaru vladavine nemaju lance i korbace, vladavina je moderna shodno vremenu i tehnoloskom napretku. Tu su prvenstveno narkotici i vestacka hrana, neograniceno stampanje radne vrednosti i digitalizacija. Ponekad, bas kada je neophodno, tu je Ebola, Sida, Sars i ostali instrumenti za smirivanje nagomilanog nezadovoljstva. Strah je osnovni instrument vladavine, zbog toga se redovno otvaraju ratna zarista i prave krize, gladan narod je presrecan kada se rat zavrsi. Bolje je biti bedan i gladan, nego pokojnik ili eventualno invalid koji nije u stanju da privredjuje za svoj zivot. Zbog toga nas politicari i narodni lopovi stalno plase i stalno izmisljaju i realizuju neke nevolje. Neshvatljivo je da svetska politicka "elita" nije u stanju da razume sta je dobro za narod i drzavu, da se vlada u miru i harmoniji. Osim ako strah i destrukcija nisu "alati" njihove beskonacne vladavine.

  2. milorad5 says:

    sve je to zbog para,ako će da zarade oni će sami sebi sankcije da uvedu,po potrebi:)Problem je u "menjačima novca" mala grupa ped.era je to koju treba pohvatati gde god da su se sakrili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u