РАСИСТИЧКИ ПРИСТУП СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ ВАШИНГТОНА: Американци нису против Русије, они су против целог света

RASISTIČKI PRISTUP SPOLJNE POLITIKE VAŠINGTONA: Amerikanci nisu protiv Rusije, oni su protiv celog sveta

6 decembra 2022

U SVOJOJ spoljnoj politici, Sjedinjene Države ispovedaju rasistički pristup, smatra bivši izraleski obaveštajac Jakov Kedmi.

Njena suština, smatra politikolog, svodi se na to da Vašington zadržava pravo da upravlja drugim državama i određuje njihovu sudbinu.Takođe, američka logika je da će prepuštanje država samima sebi gurnuti ceo svet u haos. U tom pogledu, konfrontacija između Sjedinjenih Država i Ruske Federacije je samo vrh ledenog brega.

– Amerikanci nisu protiv Rusije, oni su protiv celog sveta – rezimirao je Kedmi.

(alo.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Gagi says:

    Danas su u americi svi zaboravili zbog cega se vodio gradjanski rat. Ponovo su, na zaljenje i nesrecu celog sveta, prikriveni robovlasnicki juznjaci na vlasti. Danas u svom repertoaru vladavine nemaju lance i korbace, vladavina je moderna shodno vremenu i tehnoloskom napretku. Tu su prvenstveno narkotici i vestacka hrana, neograniceno stampanje radne vrednosti i digitalizacija. Ponekad, bas kada je neophodno, tu je Ebola, Sida, Sars i ostali instrumenti za smirivanje nagomilanog nezadovoljstva. Strah je osnovni instrument vladavine, zbog toga se redovno otvaraju ratna zarista i prave krize, gladan narod je presrecan kada se rat zavrsi. Bolje je biti bedan i gladan, nego pokojnik ili eventualno invalid koji nije u stanju da privredjuje za svoj zivot. Zbog toga nas politicari i narodni lopovi stalno plase i stalno izmisljaju i realizuju neke nevolje. Neshvatljivo je da svetska politicka "elita" nije u stanju da razume sta je dobro za narod i drzavu, da se vlada u miru i harmoniji. Osim ako strah i destrukcija nisu "alati" njihove beskonacne vladavine.

  2. milorad5 says:

    sve je to zbog para,ako će da zarade oni će sami sebi sankcije da uvedu,po potrebi:)Problem je u "menjačima novca" mala grupa ped.era je to koju treba pohvatati gde god da su se sakrili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *