РАСКОЛ У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: Французи изричити: „КОСОВО ЈЕ СРБИЈА“

RASKOL U EVROPSKOM PARLAMENTU: Francuzi izričiti: „KOSOVO JE SRBIJA“

14 januara 2016

European-Parliament 6545Francuski poslanik u Evropskom parlamentu podneo je amandman na izveštaj Dejvida Mekalistera o napretku Srbije u kom traži da se preispita nezavisnost Kosova, kao i učešće pojedinih država EU u bombardovanju SRJ 1999. godine.

Evropski parlamentarci uložili su čak 190 amandmana na predlog rezolucije o napretku Srbije koji podnosi izvestilac Dejvid Mekalister, a i ovoga puta najveći broj stigao je iz Hrvatske – čak 24 amandmana iz Zagreba traže da se pred Beograd stave dodatni uslovi od rešavanja pitanja granice i sukcesije, do povratka kulturnih dobara i zaštita prava hrvatske manjine.

Ipak da nisu svi amandmani negativni za Srbiju dokazuje onaj koji je podneo francuski poslanik Žan-Luk Šafhauser, član partije Marin Le Pen.

KOMENTARI9 komentara

 1. Derim says:

  Jbe mi se za EU. Zelim svim srcem da nikada Srbija ne bude clan te nakaradne unije. A jbem mater svima koji kazu da su Hrvati ljudi. Pored Vatikana Hrvati su najgora govna u Evropi.

 2. voždovac says:

  Ne znam o kakvim granicama pričaju Hrvati. Da nije kralj stvorio Kraljevinu SHS Hrvatska danas ne bi ni postojala,jer Lika i deo Dalmacije su srpski,Zagreb i Zagorje Mađarski. Jedino ako nisu rešili da vrate teritorije..

 3. Svetislav says:

  @vozdovac...Pravu metu, na razocarenje pokatolicenih spodoba!

 4. Batina says:

  Zagreb = Srbinovo. Korvati/usrase su izmet ljudskoga roda kako je hitler volio da ih naziva.

 5. Amin says:

  Hrvati nam jebu nanu naninu već tačno 100 godina. Oni rade, a Srbi pričaju. Isterali su 1000000 Srba za 100 godina, pokatoličili 500000 Srba i pobili 1000000 Srba. Srbi, pričajte i dalje. Oni nastavljaju po starom. Sledeća runda može se očekivati za 5-10 godina.

 6. PeeT says:

  Karlovac, Ogulin, Karlobad, Virovitica

 7. Nensy says:

  Ljudi,ne nervirajte se.Dok Srbija bude trebala da uđe u EU,ta nakaradna tvorevina će se raspasti.Ja kažem EU=Njemačka.Srbija jeste teritorijalno u Evropi.A,Hrvati-pa zna se,većina njih su neljudi puni mržnje.Oni će se ugušiti u vlastitoj mržnji.O kakvim pravima njihove manjine oni pričaju u Srbiji.Pa u Srbiji sve manjine imaju više prava,nego u bilo kojoj zemlji u svijetu.A šta su Hrvati uradili svojim Srbima:oduzeli im konstitutivnost,protjerali ih,pobili u Jasenovcu i šta još ne.Što nije ostvario Ante Pavelić ostvario je Tuđman-Titin general.Da Hrvatska nije ušla u Kraljevinu SHS,danas ne bi postojala.Umjesto da se zbog toga zahvale Srbima-oni su uvijek protiv njih.Prvi su priznali Kosovo,a pitam ih šta bi oni rekli da im se otcijepi Istra koja je bila Italijanska.Oni mrze Tita,a to što danas imaju omogućio im je upravo njihov Tito,a Srbima nanio najveće zo.

 8. triglav says:

  malo po malo "dolaze" do istine, ali još uvek ne shvaćaju, da je i rusija sastavni deo evrope.

 9. Kosmet says:

  Koja manjina, treba hrvati isterati iz Srbije I sa sobom da PONESU SAMO BLATO NA CIPELAMA, napolje Hitlerove sluge iz Srbije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *