РАСКРИНКАНА ПЕДОФИЛСКА ЈАЗБИНА ЏЕФРИЈА ЕПСТАЈНА! Најпрљавије тајне са оргија светског џет-сета!

RASKRINKANA PEDOFILSKA JAZBINA DŽEFRIJA EPSTAJNA! Najprljavije tajne sa orgija svetskog džet-seta!

19 septembra 2020

Džefri Epstajn, američki bogataš, finansijer i seksualni predator, između ostalog optužen za zavođenje maloletnih devojčica, redovno je dovodio maloletne devojke na svoje ‘ostrvo greha’ na Karibima radi seksualnih igara.

Mali Sv. Džejms, ili Mali Sv. Džef, kako mu je tepa Epstajn, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji prošlog avgusta, nalazi se na Devičanskim ostrvima. Prostire se na 28 hektara, a navodno su ga posetili mnogi pripadnici svetske elite.Ostrvu se može pristupiti samo helikopterom ili brodom i na njemu je svega nekoliko zdanja. Površinom je najveća sama vila tirkiznog krova, okružena manjim kućama, a najneobičnija je građevina podignuta na usamljenom delu ostrva. Neki sumnjaju da su se upravo tamo održavale orgije s maloletnicama.

Prema nekim informacijama, ostrvo se moglo iznajmiti za oko 5.500 evra za noć. U međuvremenu su objavljene dosad neviđene fotografije koje svedoče o mladim devojkama koje su posećivale ostrvo.

Perverzni Epstein navodno je gledao eksplicitne pornografske sadržaje na TV-u dok je vozio kućni bicikl na svom privatnom ostrvu. Priče o Epsteinovom seksualnom zlostavljanju devojčica kružile su već godinama. Navodno je tražio seksualne odnose tri puta dnevno, a detalji luksuznog života na karipskom ostrvu izloženi su očima javnosti u seriji fotografija.

Na jednoj od fotografija s Epstajnom na džet-skiju vidi se Sara Kelen, jedna od navodnih pomagačica Epstajna koja mu je dovodila žrtve.

Za stolom u belom ogrtaču Epstajn sedi pokraj Nadije Marcinkove, slovačke manekenke, koja je takođe bila saučesnica. Na jednoj od fotografija je i Šante Dejvis, jedna od Epstajnovih žrtava, gde se vidi kako bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu masira vrat.

Osim Sare Kelen i Nadije Marcinkove pomagale su mu i Adriana Ros i Lesli Grof. Sve četiri su dobile imunitet u okviru Epstajnova priznanja krivice na temelju kojeg je osuđen za seksualnu trgovinu maloletnica. Posao regrutovanja devojaka predvodila je Žislen Maksvel, pripadnica britanskog visokog društva koja je godinama živela s Epstajnom.

Ona je uhvaćena ovog leta. Jedna od Epstajnovih žrtava Virdžinia Gufre na sudu je izjavila da su Maksvel i Epstajn godinama zlostavljali devojke, a da ih je Žislen trenirala da postanu seksualne robinje. Prisiljavali su ih na seksualne odnose s bogatim i uticajnim muškarcima.Virdžinia je potvrdila da je ona bila u sve uključena isto kao i on.

– Bili su kao prst i nokat. Zlostavljala me je svakodnevno, jednom sam pokraj bazena morala oralno da zadovoljim Žislen dok je Epstajn to sve posmatrao, rekla je na sudu.

Iako ove fotografije naizgled svedoče o opuštenom druženju na idiličnom ostrvu, skrivaju mračnu istinu o podvođenju devojaka i orgijanju u kojemu je navodno učestvovao svetski džet-set. Bila je javna tajna da se na ostrvu organizuju seksualne orgije, a jedan od navodnih gostiju bio je i princ Endrju, sin britanske kraljice Elizabete II.

(jutarnji.hr)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Archelay says:

    I,sve to u ime demokratije kao paravan iza koga se krije nova doktrina sveta gde treba da bude to sto je nenormalno da je normalno i obrnuto.To govori o karakteru USA koja i dan danas tolerise i Klintona i Klintonke.I Busa i Gejtsa A ovamo-puna usta epiteta na svome racunu.Da su bili usamljeni na svetu danas bi dozivljavali jos gore stvari nego ove pandemije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *