РАСПАД ДВЕРИ: Глишић тврди да је Обрадовић „фирер“!

RASPAD DVERI: Glišić tvrdi da je Obradović „firer“!

13 avgusta 2015

pol-dveri_630Vladan Glišić i Boško Obradović već nedeljama nemaju nikakvu komunikaciju, a odnosi su još više zahladneli kada je Obradović otpustio Glišićevu suprugu Ljiljanu koja je radila u službi za odnose sa javnošću.

Glišić je potvrdio ove navode, ali nije ni prećutao ništa vezano za nekadašnjeg saborca i prijatelja Obradovića:

„On se ponaša kao diktator koji stranku vodi kao da je privatna firma. Jedina smo stranka u kojoj predsednik nema pomoćnika ni zamenika. O svemu odlučuje sam, kao pravi firer. Istina je da je velika tenzija među nama, ali ne napuštam Dveri, izjavio je Glišić za beogradske medije i dodao da nije problem samo u njegovoj ženi i njenom otkazu:

„Nije dao otkaz samo mojoj ženi, već je reč o još četvoro ljudi koji su otpušteni u julu jer Boško Obradović dovodi svoje ljude“, ispričao je Glišić za Alo.

Još jedna tačka razmimoilaženja ova dva lidera je i zajednički nastup koalicije DSS-Dveri. Obradović svim silama zagovara ovaj patriotski blok, a Glišić se tome protivi.

Međutim, Dveri su ranije demantovale priče o bilo kakvom raspadu, tvrdeći da su to medijski spinovi.

U Srpskom pokretu Dveri postoje različita mišljenja o daljem razvoju naše političke organizacije koja se nalazi u jednoj novoj i složenoj fazi i to je prirodno i normalno. Medijski napisi o podelama u Dverima nas definitivno raduju jer je to znak da smetamo i da je vladajući režim u strahu od nadolazeće snage Srpskog pokreta Dveri i Patriotskog bloka u celini – naveli su iz ove organizacije.

(Kurir / Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Vujadin says:

    Ako je Boško firer, pitam se ko je Gebels u Dverim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *