РАСПАД СИСТЕМА! ШТА СЕ ДЕШАВА СА РУСИМА, УKРАЈИНА ГАЗИ И ОKО БАХМУТА?! Пригожин позвао Шојгуа и Герасимова да погину на фронту!

РАСПАД СИСТЕМА! ШТА СЕ ДЕШАВА СА РУСИМА, УKРАЈИНА ГАЗИ И ОKО БАХМУТА?! Пригожин позвао Шојгуа и Герасимова да погину на фронту!

5 јуна 2023

Оснивач руске паравојне групе „Вагнер“ Јевгениј Пригожин изајвио је данас да су украјинске снаге поново заузеле део насеља Беркхивка, северно од Бахмута у источној Украјини.

– Сада је део насеља Беркхивка већ изгубљен, трупе тихо беже. Срамота – поручио је Пригожин у аудио поруци коју је објавила његова прес служба, преноси Ројтерс.Оснивач руске паравојне групе „Вагнер“ Јевгениј Пригожин изајвио је данас да су украјинске снаге поново заузеле део насеља Беркхивка, северно од Бахмута у источној Украјини.

– Сада је део насеља Беркхивка већ изгубљен, трупе тихо беже. Срамота – поручио је Пригожин у аудио поруци коју је објавила његова прес служба, преноси Ројтерс.

KOMENTARI2 коментара

  1. Velika Metla says:

    Е ако то Ројтерс јавља онда је то "сигурно" тако. Питам се само још колико пута треба да Ројтерс слаже да би народи схватили о каквим се лажовима рад? То је онај исти Ројтерс који је јавио о " страдању" шиптара на КосМету, који је јавио о биолошком оружју Садама Хусеина, о хемијском оружју Гадафија, о рушењу " кула близнакиња" од исламиста...., и још сијасет лажи. Ко воли да им верује само напред..., ја ЈОК.

  2. fra Penetricio Degenero says:

    "PRENOSI ROJTERS" :-))))))))))))))))))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u