РАСПАД СИСТЕМА! ШТА СЕ ДЕШАВА СА РУСИМА, УKРАЈИНА ГАЗИ И ОKО БАХМУТА?! Пригожин позвао Шојгуа и Герасимова да погину на фронту!

RASPAD SISTEMA! ŠTA SE DEŠAVA SA RUSIMA, UKRAJINA GAZI I OKO BAHMUTA?! Prigožin pozvao Šojgua i Gerasimova da poginu na frontu!

5 juna 2023

Osnivač ruske paravojne grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin izajvio je danas da su ukrajinske snage ponovo zauzele deo naselja Berkhivka, severno od Bahmuta u istočnoj Ukrajini.

– Sada je deo naselja Berkhivka već izgubljen, trupe tiho beže. Sramota – poručio je Prigožin u audio poruci koju je objavila njegova pres služba, prenosi Rojters.Osnivač ruske paravojne grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin izajvio je danas da su ukrajinske snage ponovo zauzele deo naselja Berkhivka, severno od Bahmuta u istočnoj Ukrajini.

– Sada je deo naselja Berkhivka već izgubljen, trupe tiho beže. Sramota – poručio je Prigožin u audio poruci koju je objavila njegova pres služba, prenosi Rojters.

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    E ako to Rojters javlja onda je to "sigurno" tako. Pitam se samo još koliko puta treba da Rojters slaže da bi narodi shvatili o kakvim se lažovima rad? To je onaj isti Rojters koji je javio o " stradanju" šiptara na KosMetu, koji je javio o biološkom oružju Sadama Huseina, o hemijskom oružju Gadafija, o rušenju " kula bliznakinja" od islamista...., i još sijaset laži. Ko voli da im veruje samo napred..., ja JOK.

  2. fra Penetricio Degenero says:

    "PRENOSI ROJTERS" :-))))))))))))))))))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *