РАСПАД СИСТЕМА: Водећи батаљони Украјинске армије отказују послушност Кијеву

РАСПАД СИСТЕМА: Водећи батаљони Украјинске армије отказују послушност Кијеву

17 фебруара 2015

East Ukraine sees fresh violence as NATO holds talks with RussiaКијевске власти су изгубиле контролу над водећим батаљонима украјинске армије и генерални штаб армије Украјине фактички нема никакав утицај на њих, рекао је на конференцији за штампу Едвард Басурин, заменик министра одбране ДНР.

Реч је о батаљонима Азов, Аидар, Донбас, Кривбас, а то су водеће украјинске снаге.

„Наше обавештајне службе су пресреле њихове комуникације и закључили смо да генерал-штаб у Кијеву нема никакав утицај на њих, а они гранатирају градове на територији ДНР по наредбама које примају путем мобилних телефона од својих веза и покровитеља у Кијеву. Кијевске власти своје батаљоне све више почињу називати „добровољачким“ и то говори све.“ – каже Басурин.

„Нема никаквог прекида ватре нити ми видимо припремне радње за повлачење тешке артиљерије од стране украјинске армије.“ – каже Басурин у обраћању медијима, преноси Новороссиа.Су.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. milan says:

    Svi skriveni...znaju oni da ce se okrene usrano napred i to vrlo brzo! Misle ako nije otkriveno lice da se ne zna tko je šta činio u okupiranim mestima. Svi oni kada su u nepoziciji su obični jadnici...kao što su to i inače tako, znate samo smo se šalili, a kada ih pitaš što su ubijali žene i decu po selima, ja ja sam ih branio, obično tako odgovaraju ili nisam bio tamo pa ispada da su se žene i deca sami pobili. Čim oni skrivaju lice znači znaju da čine zlodela.

  2. Longin says:

    Tebe niko nije razumio šta si rekao?

  3. milan says:

    A šta ti to nije jasno. Možda, činjenica da se iza fantomki kriju ubojice žena i dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u