РАСПАД ВЛАДАЈУЋЕ КОАЛИЦИЈЕ – ВУЧИЋ ИЗГУБИО ВЕЋИНУ: „Веља, Тома, Расим и Поповић отказали послушност“

RASPAD VLADAJUĆE KOALICIJE – VUČIĆ IZGUBIO VEĆINU: „Velja, Toma, Rasim i Popović otkazali poslušnost“

20 januara 2017

politicari_srbija_skupstina_sinhua

Srpski pokret Dveri ocenjuje da se vladajuća koalicija nalazi pred raspadom nakon napada predsednika Nove Srbije Velimira Ilića na Vladu Srbije i Aleksandra i Andreja Vučića.

– Vlast je praktično napustio Velimir Ilić, koji je javno izjavio da vlast u Srbiji postavljaju strani ambasadori i da Vučić umesto strancima treba da se okrene problemima običnih građana u Srbiji. Velimir Ilić je rekao da neće više da trpi ponižavanje svoje stranke, posebno od strane Andreja Vučića, koji ljudima u Vojvodini ulazi u kuću i tera ih da iz Nove Srbije pređu u SNS.O napuštanju vladajuće koalicije razmišljaju i Nenad Popović i Rasim Ljajić, koji su izrazito nezadovoljni odnosom Aleksandra Vučića pre njima – saopštavaju Dveri.

Iz Dveri navode da je Vučić prevario mnoge koalicione partnere i da zbog toga ostaje bez većine u Parlamentu,

– Nenad Popović je prevaren za mesto potpredsednika Vlade za saradnju sa Rusijom, a Rasimu Ljajiću se sprema zamena u sve otvorenijem paktu Vučića sa bivšim muftijom Zukorlićem. Slično nezadovoljstvo deli i veći broj visokih funkcionera SPS-a, kojima je dosta ponižavanja SPS-a od strane SNS i ličnih interesa Ivice Dačića koji su stavljeni iznad interesa stranke. Ukoliko Tomislav Nikolić ne bude predsednički kandidat SNS možemo očekivati i buđenje nezadovoljstva određenog broja narodnih poslanika sa liste SNS-a koji su lojalni Tomislavu Nikoliću.Kada saberemo sve narodne poslanike koje kontrolišu Velimir Ilić, Rasim Ljajić, Nenad Popović i Tomislav Nikolić, čak i bez nezadovoljnika iz redova SPS – Vučićeva Vlada više nema podršku većine u Narodnoj skupštini. Da li je to pravi razlog Vučićevih razmišljanja o vanrednim parlamentarnim izborima na kojima bi svi ovi nezadovoljnici bili izbačeni sa izborne liste SNS? – pitaju u Dverima.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Trifun says:

  Nece se taj veleizdajnicki sljam na vlasti i oko njega izvuci! Nije u pitanju ni pad sa vlasti, ne mora se pasti na sledecim izborima, imamo mi strpljenja, ali kada ih se docepamo platice za svoju veleizdaju i pljacku ali i njihovih predhodnika koje su sacuvali od robije!

  • micky says:

   Trivune,BRATE. Iz srca mi progovori. Svaka ti se pozlatila.

 2. Lune says:

  Hm,hmm..Toma i Velja, u paketu da idu u penziju, osnuju zem zadrugu, cuvanje ovaca i pecenje rakije.."pravi ljudi na pravom mestu".

 3. ilija says:

  SRBI I SRBIJA MORA POBEDITI

 4. opet ja says:

  Sve što je neprirodno i nakaradno ne može dugo da traje. Od početka je bilo loše i samo su loše radili...zato što su svi loši...

 5. zoran says:

  Lune prijatelju nems mesta za njih u zadrugu. Tamo se traze rasni ovnovi i bokovi. Izvini, smesti ih negde drigde nama ne trebaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *