РАСПАДА СЕ ПОРЕДАК БИЛА ГЕЈТСА и због чега је др НЕСТОРОВИЋ издајник у свему томе

RASPADA SE POREDAK BILA GEJTSA i zbog čega je dr NESTOROVIĆ izdajnik u svemu tome

6 maja 2020

Autor: Slobodan RELJIĆ

NE PADAJU medijski korona-snegovi da bi samo pokrili brežuljke i udoline naših moždanih vijuga, nego i da bi se pokazali tragovi.

Svih. Pa i Svete Struke.

Tako je dr Nestorović, konačno isteran na čistinu. Konačno je svima jasno – izdajnik! Izdaje u Srbiji teškom mukom stvarani korona-poredak. Planetrani događaj, a mi sabotiramo!Uvek se nađe neko.

Kao što smo sabotirali i blagodeti pada Berlinskog zida. I taman su nas uveli u red, a on javlja da je najbolje bekstvo.

Sad bi mediji, kojima je zdravlje naroda važnije od svih tiraža i gledanosti na svetu, morali da formiraju streljački stroj. Jeste on „vrhunski pulmolog i alergolog“. I dobar čovek. I odličan profesor! Ali, to je malo u doba korone. Mora da se bude – „za“ vakcinu.

Jer, čemu sve ovo – što se tiče Bila Gejtsa, Rokfeler fondacije, Svetskog ekonomskog foruma, a o Svetskoj zdravstvenoj organizaciji da i ne govorimo – ako nije za vakcinu. I sve što uz nju ide.

Ovih dana opet se neko setio da prelistava stare brojeve uglednog medicinskog časopisa Lanset koji je hvaleći filantropiju kuće Rokfelera objašnjavao kako je, za razliku od drugih agencija UN, SZO 1948. osnovala Rokfeler fondacija. A i danas polovina budžeta SZO dolazi iz privatnih izvora, uglavnom farmaceutske industrije, ali i drugih, poput interesenata iz telekomunikacija. Pa, uložili su ljudi. Oni su samo filantropi. Nisu budale.

Čovekoljublje mora da se isplati! Nisu Rokfeleri Sv. Franjo Asiški. Oni ne žele da budu samo sveci.

Zato i mi moramo da usvojimo naddržavne, nadnacionalne, nadverske, nadrasne „rokfelerovske vrednosti“ (evropske neka malo sačekaju).

Za Plan na dnevnom redu:

1) Sveobuhvatni program vakcinacije, verovatno sa obaveznom vakcinacijom. Prema programu Gejts fondacije, predložena je prisilna vakcinacija – oni koji odbiju vakcinu, na primer, neće moći da putuju. Zato sada samoizolacija, da vidiš šta je to. I da se vakciniše 7 milijardi ljudi. Pa, šta je to s obzirom na „plemenite“ ciljeve.
2) Masovno smanjenje broja stanovnika – delom vakcinacijom a i drugim sredstvima. „Ako dobro obavimo posao vakcine, možemo smanjiti svetsku populaciju za 10% do 15%“, govorio je ovan predvodnik svetske medicinske struke Bil Gejts 2010. Čovek je, inače, nesvršeni pravnik i priučeni inženjer. I filantrop, naravno. I nije pristajao ni po koju cenu da vakciniše svojih troje dece.
3) Da se poradi na elektronskim ličnim kartama za svaku osobu na planeti – u obliku nano-čipa, moguće ubrizgavati zajedno sa obaveznom vakcinacijom. Nano-čip sa svim ličnim podacima moći će se čitati na daljinu. Neće nam trebati nanogice, niti da policija nadzire samoizolaciju. Savršenije svakako nego što se danas čipuju domaće životinje. Poštuje se čovek!
4) Da se pređe na digitalizovani novac, nema više gotovine. Tako će sav novac biti Rokfelerovih i još dve tri porodice. A oni će biti dobri i pustiti robove da troše za šta treba.
5) I da se upriliči univerzalno izlaženje iz 5G (na lošem je glasu), da bi se kasnije išlo u 6G. Jer, bez nekog „G“ ovo ne bi vredelo. Treba to svesti na „zlatnu milijardu“. Kako su se žalili oni majstori po koncentracionim logorima na nedisciplinu ljudskog bića – „otima se to“.

Eto, tu se u najnezgodnijem trenutku pojavljuje i dr Nestorović da ometa Veliki plan. Na svom mikro niovu. Nećemo valjda to dozvoliti. A jeste, dr Nestorović vazda Kon&Kisić-Tepavčević korona-vernicima bio sumnjiv. Stalno je vrludao.

Prvo je ismevao koronu, zanosno kako on to ume, a onda zajedno s ekipom, ipak, kleknuo pred njom. Iako čita sve (pokazuje da zna šta govore i jeretici), a pristao je da se poklone koroni. Aktivan je u operaciji Kriznog štaba. Odmah iza dr Predraga Kona.

Lukav ili mudar?

Doduše, jeste malo namigivao ovim sumnjičavcima. Kao, moramo ali znamo mi da će ovo brzo proći, a onda ćemo se vratiti sebi. Čak je to išlo dotle da je i dr Predrag Kon, najveći autoritet u Srba za vakcine svih vremena, morao da ga javno ukoreva.

Kakvo vraćanje! Ovde se samo ide napred. I napred. Ne bih se složio s Banetom, govorio je vakcinolog očinski.

Kako i može. Jer, Bane je „ekstremno popularan u srpskoj javnosti, a istu tu javnost ubeđuje da vakcinacija nije dobra stvar“, javljaju ovih dana tabloidi. Ma, još se udružio sa majstorom Đokovićem, Novakom da, pa upregli Teslu, da Nikolu Teslu, da udare na Sv. Bila Gejtsa koji „vrlo napadno reklamira vakcinu za koronu, a na pitanje da li će biti sigurna, rekao je: ‘Pa ne znamo, ne možete da obratite pažnju baš na kvalitet, može da bude i neželjenih efekata.’“

Da ne poveruješ.

Ali, kako je moguće da nekome padne na um da neće vakcinu, kad mu je ponudi doajen našeg vakcinarstva dr Predrag, Kon, čovek izuzetnog iskustva, koji je i 2009. u vreme svinjskog gripa bio na čelu nadležne Radne grupe i dobro znao da treba da se kupi 7,5 miliona doza vakcine, ali kao „razumna struka“ se pogodio s vlastima – na 3 miliona tamiflua od Novartisa, 850.000 plaćeno avansno.

Treba to znati kupiti, čoveče. I pazite – kupiti skuplju Novartisovu vakcinu pored malo jeftinije Glakso Smit Klajn, s čim je naravno bila saglasna tenderska komisija koju je predvodio ekspert dr Tiodorović Branislav. Da, ovaj Branislav. Dvojac s kormilarom, opet na stazi.

To je nama sredila struka, ali… iako je tadašnji predsednik Boris Tadić lično pred TV-kamerama dao svoju ispruženu ruku da bude prvi vakcinisani, taj primitivni narod (koji zato nikad neće ni ući u EU!) uskopistio se, te su dr Kon i dr Tiodorović uspeli da privedu samo 149.882 pacijenta.

Ne sećamo se da li su se oni vakcinisali. Sigurno jesu.

Šta su potpukovnici prema Bilu generalisimusu. Zato su sad krenuli od prve lekcije – da nas uče da peremo ruke, pa će se s te tačke špric doživljavati kao – vrhunsko dostignuće. Domorodci su uvek padali na takve štosove.

To je bilo toliko neodgovorno od ovog naroda: da smo primili tu vakcinu, ne bi nam zagađivala sredinu. Jer, moralo se to uništiti. I to o trošku države. Potkopavao se i budžet. I kakve sve štete nismo pretrpeli, jer dr Kon je autoritativno – kao čovek koji je „imao dojavu“ da se kladi na sigurno – javljao da nas 2009. od tog svinjskog H1N1 može oboleti i 2,5 miliona jedinki, ali narod je, kao i toliko puta, razočarao: prvo, hospitalizovano je 6.021 – od toga 137 umrlih. Više od pola na respiratorima.

Kad ovo pročitate svakome je jasno da ovakva Struka zaslužuje bolji narod. Ali, suđeno im je da potroše svoje karijere bacajući bisere pred svinje. I, oni odustati neće. I ne mogu. Pa sad, posle tako spektakularnih rezultata dr Nestorović – izdvaja mišljenje.

Pitali dr Predraga Kona, kako je to moguće. Dobro, rekao je vakcinolog, on je bio protiv, „ali nije imalo smisla da ponovo dajem ostavku“. To, s ostavkom, već je iskoristio kad je uveo u red Srpsku pravoslavnu crkvu za Uskrs. I, boga mu, nije ovaj Nestorović tako velika prepreka kao patrijarh. Ili možda ispadne! Ali, nema se vremena za taktiziranje.

Jer, sad mora narod da se održava budnim u dugim korona noćima a bez vanrednog stanja. „Ali ostaju na snazi vanredne mere“, kaže dr Kon.

Nema opuštanja.

Bil je malo zakazao: obećao a još nije napravio vakcinu, zato sve mora biti vanredno.

Zato svaki dan u svim vestima treba javljati kako će se – korona vratiti. Za pet, šest, sedam meseci.

Kolektivni imunitet je besmislica. Istraživanja SZO pokazuju. I ubiće baš Tebe! (Setite se onih plakata sa uprtim prstom u Rusiji i Americi na početku prošlog veka.)

Nikad ne skidaj masku! Nigde. U dugim letnjim danima treba naći duge, do ramena, gumene rukavice. Po mogućstvu plave. I ne skidati ih ni u kupatilu. A u kafićima ni slučajno.

Kafa mora svaki put da vam prisedne. To će značiti da su koronske mere spasa uspešne.

Jer, velike su obaveze pred nama. Ne smemo tu da kiksnemo. Šta bi u svetu mislili o nama? A taman su počeli da nas „vole i poštuju“.

Bilderbergovci bi tako prezreli našu premijerku.

Sorošev sin više nikad ne bi došao u Beograd i svratio u Stari dvor.

Rotarijanci bi se za sva vremena iselili u Prag.

Sad se vidi kako je bila velika ona ideja da nas se prevede u protestante, po logici Veberove „protestantske etike“. U njoj je Kosovo samo kamen oko vrata. A korona može biti i dobro. Kako pokazuju računi u bankama.

Zato dr Predrag Kon i kompanija nikad neće moći, a ni hteti, da se upuštaju u razmišljanja zašto dr Nestorović i slični njemu (on možda može opet da promeni mišljenje, ali „slični njemu“ neće i ne mogu!) ne hvataju takvu šansu izvanrednu s obe ruke. A stvar je tako „in“ – pošto je, kako reče dr Predrag Kon, njegova „idelogija epidemiologija“.

Važna je „borba za živote ljudi“, ljudi su nevažni. Njegovo carstvo je pandemija.

I tu je kraj. Jer, ljudima hrišćanske civilizacije – kojima su Božji darovi ljubav i sloboda – ponude tog carstvo su ropstvo. Čitava istorija je bežanje od toga.

Plašenje smrću da bi se sumnjičavci držali u pandemijskom limbu je ljudski nemoral. I tu svaka mogućnost pomirenja nestaje. Ili hrišćanskog neće biti.

A hrišćanska civilizacioja od samih antihirista je nemoguća. Neodrživa.

Zato će se pretnja korona-poretkom rasprsnuti kao mehur od sapunice. Ogoljavanje sveta, koji se ukazuje iza ovakvog pogleda na život, biće bolno.

Ali će biti zdravo. Kad prođemo kroz sva iskušenja.

(Između sna i jave: preuzeto)

KOMENTARI11 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Da nema Slobodana Reljića, Milorada Vukašinovića, Milijane Baletić i još po nekog novinara, ne bismo znali šta je novinarstvo.

 2. Za Srbiju says:

  Predrag Kon, kadar Svetske zdravstvene (plaćaju ga 190 000 dolara godišnje), premijerka, neki ministri, predsednik i zapadne NVO, tzv umetnici, mnogi novinari i profesori, političari i lekari u Srbiji, Luciferovi su podanici, odnosno satanisti.

  • Vltava says:

   Vakitanski jevrej cherupash

 3. milorad2 says:

  Dokle god su granice zatvorene sigurni smo, onaj ko otvori granice PRE ROKA ,taj ne radi za ovaj narod, a ROK je sredina sledeće god.Sistem praćenja zaraženih takodje ne sme da se skida mora se odmahu ustanoviti KO je sve bio u kontaktu sa zaraženim pojedincem jer je podvrsta kovid 19 virusa koja je opasna i potencijalno smrtonona BIOLOŠKO ORUŽJE da tako kažemo "kratkog dometa" i mora da se "ručno " širi u gusto naseljenim zonama.Sad, mi sigurno ne manjkamo u izdajnicima i budalama koje bi to radili ovde(ko onomad što su nosili lokatore u rančevima po beogradu danas vaš dragi "metero stanovnik druge srbije,ljubitelj globalizacije i mrzitelj narodnjaka" ,može komotno da vam donese virus na žurku kao rodjendanski poklon.E to su prave mere SOCIJALNE DISTANCE, izbegavajte te budale a svi dobro znate ko vam je tu pod rukom i nema šanse da će da umrete od kovida 19 bar dok su granice zatvorene.Uzimajte aspirine preventivno i lekove koji sadrže kortikosteroide(već sam pominjao ruski imunofan) ALI UMERENO i ako osetite slabost ,MRŠ POD JORGAN NA DEBELO PREZNOJAVANJE.I TADA VAM VAKCINA NE TREBA JER OVO JE LAŽNA EPIDEMIJA SA VRLO STVARNIM I OPASNIM BIOLOŠKIM ORUŽJEM.

 4. Slobodanka says:

  Jeste opasnost u tome što struka može da radi za belosvetsku mafiju, a da nam stalno predstavlja kako oni to rade za dobrobit nas ljudi. Verovatno računaju kad nam dosade sve zabrane pristaćemo na vakcinisanje da bi mogli normalno ići u pozorište, na sportske utakmice, itd. Ma svadbe su odložene što je važniji dogadjaj. Evo kako to izgleda na primeru Afrike: "Tajno testiranje predsednika Tanzanije: Na koronu pozitivni koza i papaja" - Predsednik države potajno je naredio testiranje nasumično prikupljenih uzoraka životinja i biljaka, a da pritom tehničarima nije rečeno da je reč o uzorcima koji ne potiču od ljudi. Tako su u laboratoriji testirali papaju, kozu i ovcu (a da to ne znaju) i na testove od kojih su se neki pokazali kao pozitivni, tehničari su napisali ljudska imena. Sad je u toku istraga povodom toga... Sećate li se kako su objavljivali da je ovaj virus moćniji te da neće pomoći ni toplije vreme jer radi i u žarkoj Africi. Šta ako su uz pomoć korupcije postigli da budu nafrizirani rezultati u tim afričkim zemljama. Time su mafijaši dobili materijal za zastrašivanje ljudi i to van Afrike. Sve su preduzeli samo da im uspe veliki biznis sa vakcinisanjem. ... Postoji i virus prehlade i naravno za njega niko nije pravio vakcinu. Ali kad se kaže SARS-COV-2, covid-19, slepi miševi i navedu se imena nekih drugih nama nepoznatih životinja, pa još kad se objavi da je to nov podtip virusa iz porodice korona koji se lako prenosi i nije dovoljno poznat, itd. e onda to zvuči strašnije i ima smisla praviti biznis sa vakcinisanjem. Više ciljeva su hteli da postignu. Ali pročitani su.

 5. Milutin says:

  E sad nam treba samo neko ko će sve ove lažne mrtve da vrati u život. Bil Gejts&vakcina su jedno a vakcina nešto sasvim drugo. Zbog moguće zloupotrebe vakcine ne smemo se odreći vakcine. Nije problem u vakcini već u kulturi terora koja je dovela do apokaliptične podele na tek nekoliko megabogataša i proizvoda njihovog bogaćenje - ogromnog broja ljudi na ivici života. U Srbiji su pre 2 godine roditelji koji nisu ranije hteli da vakcinišu svoju decu, a zbog masovnog oboljevanja dece koje je pretilo ozbiljnim obolevanjem te dece, na vrat na nos vakcinisali svoju decu. Sa redovnim vakcinama koje postoje decenijama. Rešenje je u izboru pouzdane vakcine a ne u izboru hoću/neću. Zato zamislimo se šta bi bilo da su na ovu Koronu bila neotporna deca a ne stari i bolesni. Zato naučimo da se čuvamo. Neka se drugi broje i prebrojavaju kako hoće. Nas je Srba ostalo malo. Svaki nam je život važan.

 6. Rista says:

  Obični ljudi kao ja, nisu u stanju da pohvataju sve konce ovog polucirkusa i neverovatne tragedije zvanog korona virus. Verujem da postoji, ali mišljenja stručnjaka su čak oprečna i nama ostaje da verujemo ili ne. Podaci o posledicama korone a najviše o mrtvima su gotovo neverovatni mali spram galame medija, STRUKE i većine političara. Minimalna smrtnost, mali broj obolelih ali velika uzbuna i katastrofalna reakcija vlasti je već prevazišla sve mogućnosti zdravog razuma. Ostaje nam da verujemo ili kao u Boga ili kao u verovali ili ne. Najpribližnije zdravom razumu je deo mišljenja milorada2. "... OVO JE LAŽNA EPIDEMIJA SA VRLO STVARNIM I OPASNIM BIOLOŠKIM ORUŽJEM." A ne slažem se sa preznojavanjem jer ja sam iskusio da sam još bolesniji ako se preznojim namerno. Drugo je kad zaspim koliko toliko, onda preznojavanje ne zavisi od mene. Ali to je već lično a ostalo iz komentara nema šanse da ne prihvatim. I obradovao me najzad jedan zdraviji pogled na današnju situaciju. Džaba stručnjaka i lekara kada sve što rade je da se reklamiraju i da nas zbunjuju.

  • milorad2 says:

   preznojvanje je bitno u startu posle ne sme ali dok infekcija nije uzela maha može da poštedi čoveka bolnice ili nekog još goreg ishoda.NA PRVU LOPTU na prvi osećaj malaksalosti itd odmah preznojiti se.Po mojim inf. ovaj virus je genetska bomba, kombinacija SARS i vrlo snažnog soja azijskog gripa ali on se vezuje za kovid 19 zato da bi lako i BRZO inficirao ćelije.Kovid 19 je bezopasan virus sa kojim je zaraženo 90% populacije,on je prisutan u našim telesnim tečnostiam i krvi ali se ne vezuje za naše čelije i ne može da se reprodukuje i time izazove bolest.Ovaj modofikovani virus azijskog gripa uspeva da se veže za KOOVID 19 i time NAGLO dobija na brojnosti u organizmu i naglo obori imuni sistem koji nije kovid video kao pretnju i čovek umre u roku od par dana.Razlika u tome dali će neko preživeti li ne zavisi od toga koliko je u toku života čovek bio izložen kovidu 19 i koliko toga virusa ima latentnog u svojoj krvi.ZATO deca NE OBOLEVAJU jer nije bilo VREMENA da budu izložena većim količinama kovida19 a kovid 19 se dobija iz vazduha preko ptica .Videćete kada ovo sve uzme maha koliko PTICA će NAGLO početi da pada sa neba mrtvih.Pošto nas modifikovani virus azijsikog GRIPA u kombinaciji sa SARS retrogenima radi UBRZANOG množenja ubija, vrlo je bitno da mi smanjimo broj mutiranig virusa i deaktiviramo grip a za to je rešenje aspirin antinflamatorni lekovi i PREZNOJAVANJE.OVO je veoma lukavo i kompleksno biološko oružje koje koristi već postojeći virus u populaciji da bi se eksponiralo i delovalo ali ima nedostatak BRZE MUTACIJE upravo SARS komponente koja se koristi za aktivaciju proteina u kovidu 19 i NAGLU eksploziju infekcije u zaraženom organizmu.Posle izvesnog malog broja mutacija virus gubi snagu i zato mora stalno da se raznosi u prvobitnom obliku medju populacijom a glavni način prenošenja je KONTAKT sa zaraženim površinama ,TU je NAJJAČI izvor direktnog smrtonosnog virusa.

 7. Rista says:

  Ovaj Reljić je genijalac. Svako dobije po porciju.

 8. Gagi says:

  Moja hipoteza je nesto drugacija:Imam osecaj da su drzavnici u svetu znali za dolazak ove bolesti, jedino nisu bili upoznati sa masovnoscu i obimom iste.Nisu znali kako ce se manifestovati jer je ovo apsolutno nova pojava u svetu. Za stare pojave kao sto su uranijumsko zracenje ili magnetne oluje na suncu se manje-vise zna,ta zracenja imaju svoj poznati spektar bolesti (neuroloske,leukemiju i dr). Moja pretpostavka da je ovu bolest Covid 19 takodje izazvalo zracenje i to vestackih satelita. Nije slucajno da se upravo sa pojavom 5G i 6G mreze sa kojom se uveliko eksperimentise pojave i ovi simptomi nove bolesti koja ranije nije postojala.Strucnjaci koji sprovode ovaj eksperiment nisu znali kako ce se ti novi i jaci elektromagnetni talasi odraziti na ljudsku populaciju.Mi smo sada u fazi eksperimentisanja i dostelavanja tih talasa sa satelita jer je sada situacija prilicno poznata.I od zracenja uranijumom se narod razboljeva, sto se od ovih prekomerno jakih talasa ne bi razboljevao.Simptomaticno je da se u ovom teskom vremenu za covecanstvo "gura" digitalizacija bez bilo kakvog zastoja, zapravo je to glavni cilj svih ovih nemilih dogadjaja koji nas potresaju a, tek ce. Verovatno sada eksperimentisu i menjaju frekfence i jacinu tih talasa da nema tolike stete po covecanstvo, pitanje je sta ce se jos desavati dok sve to ne usteluju.

 9. Zaliv says:

  Kakav naslov, kakav tekst....kao ona traka za musice mislim kad je rec o obozavaocima teorija zavere :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *