РАСПАДА СЕ ПОРЕДАК БИЛА ГЕЈТСА и због чега је др НЕСТОРОВИЋ издајник у свему томе

РАСПАДА СЕ ПОРЕДАК БИЛА ГЕЈТСА и због чега је др НЕСТОРОВИЋ издајник у свему томе

6 маја 2020

Аутор: Слободан РЕЉИЋ

НЕ ПАДАЈУ медијски корона-снегови да би само покрили брежуљке и удолине наших можданих вијуга, него и да би се показали трагови.

Свих. Па и Свете Струке.

Тако је др Несторовић, коначно истеран на чистину. Коначно је свима јасно – издајник! Издаје у Србији тешком муком стварани корона-поредак. Планетрани догађај, а ми саботирамо!Увек се нађе неко.

Као што смо саботирали и благодети пада Берлинског зида. И таман су нас увели у ред, а он јавља да је најбоље бекство.

Сад би медији, којима је здравље народа важније од свих тиража и гледаности на свету, морали да формирају стрељачки строј. Јесте он „врхунски пулмолог и алерголог“. И добар човек. И одличан професор! Али, то је мало у доба короне. Мора да се буде – „за“ вакцину.

Јер, чему све ово – што се тиче Била Гејтса, Рокфелер фондације, Светског економског форума, а о Светској здравственој организацији да и не говоримо – ако није за вакцину. И све што уз њу иде.

Ових дана опет се неко сетио да прелистава старе бројеве угледног медицинског часописа Лансет који је хвалећи филантропију куће Рокфелера објашњавао како је, за разлику од других агенција УН, СЗО 1948. основала Рокфелер фондација. А и данас половина буџета СЗО долази из приватних извора, углавном фармацеутске индустрије, али и других, попут интересената из телекомуникација. Па, уложили су људи. Они су само филантропи. Нису будале.

Човекољубље мора да се исплати! Нису Рокфелери Св. Фрањо Асишки. Они не желе да буду само свеци.

Зато и ми морамо да усвојимо наддржавне, наднационалне, надверске, надрасне „рокфелеровске вредности“ (европске нека мало сачекају).

За План на дневном реду:

1) Свеобухватни програм вакцинације, вероватно са обавезном вакцинацијом. Према програму Гејтс фондације, предложена је присилна вакцинација – они који одбију вакцину, на пример, неће моћи да путују. Зато сада самоизолација, да видиш шта је то. И да се вакцинише 7 милијарди људи. Па, шта је то с обзиром на „племените“ циљеве.
2) Масовно смањење броја становника – делом вакцинацијом а и другим средствима. „Ако добро обавимо посао вакцине, можемо смањити светску популацију за 10% до 15%“, говорио је ован предводник светске медицинске струке Бил Гејтс 2010. Човек је, иначе, несвршени правник и приучени инжењер. И филантроп, наравно. И није пристајао ни по коју цену да вакцинише својих троје деце.
3) Да се поради на електронским личним картама за сваку особу на планети – у облику нано-чипа, могуће убризгавати заједно са обавезном вакцинацијом. Нано-чип са свим личним подацима моћи ће се читати на даљину. Неће нам требати наногице, нити да полиција надзире самоизолацију. Савршеније свакако него што се данас чипују домаће животиње. Поштује се човек!
4) Да се пређе на дигитализовани новац, нема више готовине. Тако ће сав новац бити Рокфелерових и још две три породице. А они ће бити добри и пустити робове да троше за шта треба.
5) И да се уприличи универзално излажење из 5Г (на лошем је гласу), да би се касније ишло у 6Г. Јер, без неког „Г“ ово не би вредело. Треба то свести на „златну милијарду“. Како су се жалили они мајстори по концентрационим логорима на недисциплину људског бића – „отима се то“.

Ето, ту се у најнезгоднијем тренутку појављује и др Несторовић да омета Велики план. На свом микро ниову. Нећемо ваљда то дозволити. А јесте, др Несторовић вазда Кон&Кисић-Тепавчевић корона-верницима био сумњив. Стално је врлудао.

Прво је исмевао корону, заносно како он то уме, а онда заједно с екипом, ипак, клекнуо пред њом. Иако чита све (показује да зна шта говоре и јеретици), а пристао је да се поклоне корони. Активан је у операцији Кризног штаба. Одмах иза др Предрага Кона.

Лукав или мудар?

Додуше, јесте мало намигивао овим сумњичавцима. Као, морамо али знамо ми да ће ово брзо проћи, а онда ћемо се вратити себи. Чак је то ишло дотле да је и др Предраг Кон, највећи ауторитет у Срба за вакцине свих времена, морао да га јавно укорева.

Какво враћање! Овде се само иде напред. И напред. Не бих се сложио с Банетом, говорио је вакцинолог очински.

Како и може. Јер, Бане је „екстремно популаран у српској јавности, а исту ту јавност убеђује да вакцинација није добра ствар“, јављају ових дана таблоиди. Ма, још се удружио са мајстором Ђоковићем, Новаком да, па упрегли Теслу, да Николу Теслу, да ударе на Св. Била Гејтса који „врло нападно рекламира вакцину за корону, а на питање да ли ће бити сигурна, рекао је: ‘Па не знамо, не можете да обратите пажњу баш на квалитет, може да буде и нежељених ефеката.’“

Да не поверујеш.

Али, како је могуће да некоме падне на ум да неће вакцину, кад му је понуди доајен нашег вакцинарства др Предраг, Кон, човек изузетног искуства, који је и 2009. у време свињског грипа био на челу надлежне Радне групе и добро знао да треба да се купи 7,5 милиона доза вакцине, али као „разумна струка“ се погодио с властима – на 3 милиона тамифлуа од Новартиса, 850.000 плаћено авансно.

Треба то знати купити, човече. И пазите – купити скупљу Новартисову вакцину поред мало јефтиније Глаксо Смит Клајн, с чим је наравно била сагласна тендерска комисија коју је предводио експерт др Тиодоровић Бранислав. Да, овај Бранислав. Двојац с кормиларом, опет на стази.

То је нама средила струка, али… иако је тадашњи председник Борис Тадић лично пред ТВ-камерама дао своју испружену руку да буде први вакцинисани, тај примитивни народ (који зато никад неће ни ући у ЕУ!) ускопистио се, те су др Кон и др Тиодоровић успели да приведу само 149.882 пацијента.

Не сећамо се да ли су се они вакцинисали. Сигурно јесу.

Шта су потпуковници према Билу генералисимусу. Зато су сад кренули од прве лекције – да нас уче да перемо руке, па ће се с те тачке шприц доживљавати као – врхунско достигнуће. Домородци су увек падали на такве штосове.

То је било толико неодговорно од овог народа: да смо примили ту вакцину, не би нам загађивала средину. Јер, морало се то уништити. И то о трошку државе. Поткопавао се и буџет. И какве све штете нисмо претрпели, јер др Кон је ауторитативно – као човек који је „имао дојаву“ да се клади на сигурно – јављао да нас 2009. од тог свињског H1N1 може оболети и 2,5 милиона јединки, али народ је, као и толико пута, разочарао: прво, хоспитализовано је 6.021 – од тога 137 умрлих. Више од пола на респираторима.

Кад ово прочитате свакоме је јасно да оваква Струка заслужује бољи народ. Али, суђено им је да потроше своје каријере бацајући бисере пред свиње. И, они одустати неће. И не могу. Па сад, после тако спектакуларних резултата др Несторовић – издваја мишљење.

Питали др Предрага Кона, како је то могуће. Добро, рекао је вакцинолог, он је био против, „али није имало смисла да поново дајем оставку“. То, с оставком, већ је искористио кад је увео у ред Српску православну цркву за Ускрс. И, бога му, није овај Несторовић тако велика препрека као патријарх. Или можда испадне! Али, нема се времена за тактизирање.

Јер, сад мора народ да се одржава будним у дугим корона ноћима а без ванредног стања. „Али остају на снази ванредне мере“, каже др Кон.

Нема опуштања.

Бил је мало заказао: обећао а још није направио вакцину, зато све мора бити ванредно.

Зато сваки дан у свим вестима треба јављати како ће се – корона вратити. За пет, шест, седам месеци.

Колективни имунитет је бесмислица. Истраживања СЗО показују. И убиће баш Тебе! (Сетите се оних плаката са упртим прстом у Русији и Америци на почетку прошлог века.)

Никад не скидај маску! Нигде. У дугим летњим данима треба наћи дуге, до рамена, гумене рукавице. По могућству плаве. И не скидати их ни у купатилу. А у кафићима ни случајно.

Кафа мора сваки пут да вам приседне. То ће значити да су коронске мере спаса успешне.

Јер, велике су обавезе пред нама. Не смемо ту да кикснемо. Шта би у свету мислили о нама? А таман су почели да нас „воле и поштују“.

Билдерберговци би тако презрели нашу премијерку.

Сорошев син више никад не би дошао у Београд и свратио у Стари двор.

Ротаријанци би се за сва времена иселили у Праг.

Сад се види како је била велика она идеја да нас се преведе у протестанте, по логици Веберове „протестантске етике“. У њој је Косово само камен око врата. А корона може бити и добро. Како показују рачуни у банкама.

Зато др Предраг Кон и компанија никад неће моћи, а ни хтети, да се упуштају у размишљања зашто др Несторовић и слични њему (он можда може опет да промени мишљење, али „слични њему“ неће и не могу!) не хватају такву шансу изванредну с обе руке. А ствар је тако „ин“ – пошто је, како рече др Предраг Кон, његова „иделогија епидемиологија“.

Важна је „борба за животе људи“, људи су неважни. Његово царство је пандемија.

И ту је крај. Јер, људима хришћанске цивилизације – којима су Божји дарови љубав и слобода – понуде тог царство су ропство. Читава историја је бежање од тога.

Плашење смрћу да би се сумњичавци држали у пандемијском лимбу је људски неморал. И ту свака могућност помирења нестаје. Или хришћанског неће бити.

А хришћанска цивилизациоја од самих антихириста је немогућа. Неодржива.

Зато ће се претња корона-поретком распрснути као мехур од сапунице. Огољавање света, који се указује иза оваквог погледа на живот, биће болно.

Али ће бити здраво. Кад прођемо кроз сва искушења.

(Између сна и јаве: преузето)

KOMENTARI11 коментара

 1. Za Srbiju says:

  Da nema Slobodana Reljića, Milorada Vukašinovića, Milijane Baletić i još po nekog novinara, ne bismo znali šta je novinarstvo.

 2. Za Srbiju says:

  Predrag Kon, kadar Svetske zdravstvene (plaćaju ga 190 000 dolara godišnje), premijerka, neki ministri, predsednik i zapadne NVO, tzv umetnici, mnogi novinari i profesori, političari i lekari u Srbiji, Luciferovi su podanici, odnosno satanisti.

 3. milorad2 says:

  Dokle god su granice zatvorene sigurni smo, onaj ko otvori granice PRE ROKA ,taj ne radi za ovaj narod, a ROK je sredina sledeće god.Sistem praćenja zaraženih takodje ne sme da se skida mora se odmahu ustanoviti KO je sve bio u kontaktu sa zaraženim pojedincem jer je podvrsta kovid 19 virusa koja je opasna i potencijalno smrtonona BIOLOŠKO ORUŽJE da tako kažemo "kratkog dometa" i mora da se "ručno " širi u gusto naseljenim zonama.Sad, mi sigurno ne manjkamo u izdajnicima i budalama koje bi to radili ovde(ko onomad što su nosili lokatore u rančevima po beogradu danas vaš dragi "metero stanovnik druge srbije,ljubitelj globalizacije i mrzitelj narodnjaka" ,može komotno da vam donese virus na žurku kao rodjendanski poklon.E to su prave mere SOCIJALNE DISTANCE, izbegavajte te budale a svi dobro znate ko vam je tu pod rukom i nema šanse da će da umrete od kovida 19 bar dok su granice zatvorene.Uzimajte aspirine preventivno i lekove koji sadrže kortikosteroide(već sam pominjao ruski imunofan) ALI UMERENO i ako osetite slabost ,MRŠ POD JORGAN NA DEBELO PREZNOJAVANJE.I TADA VAM VAKCINA NE TREBA JER OVO JE LAŽNA EPIDEMIJA SA VRLO STVARNIM I OPASNIM BIOLOŠKIM ORUŽJEM.

 4. Slobodanka says:

  Jeste opasnost u tome što struka može da radi za belosvetsku mafiju, a da nam stalno predstavlja kako oni to rade za dobrobit nas ljudi. Verovatno računaju kad nam dosade sve zabrane pristaćemo na vakcinisanje da bi mogli normalno ići u pozorište, na sportske utakmice, itd. Ma svadbe su odložene što je važniji dogadjaj. Evo kako to izgleda na primeru Afrike: "Tajno testiranje predsednika Tanzanije: Na koronu pozitivni koza i papaja" - Predsednik države potajno je naredio testiranje nasumično prikupljenih uzoraka životinja i biljaka, a da pritom tehničarima nije rečeno da je reč o uzorcima koji ne potiču od ljudi. Tako su u laboratoriji testirali papaju, kozu i ovcu (a da to ne znaju) i na testove od kojih su se neki pokazali kao pozitivni, tehničari su napisali ljudska imena. Sad je u toku istraga povodom toga... Sećate li se kako su objavljivali da je ovaj virus moćniji te da neće pomoći ni toplije vreme jer radi i u žarkoj Africi. Šta ako su uz pomoć korupcije postigli da budu nafrizirani rezultati u tim afričkim zemljama. Time su mafijaši dobili materijal za zastrašivanje ljudi i to van Afrike. Sve su preduzeli samo da im uspe veliki biznis sa vakcinisanjem. ... Postoji i virus prehlade i naravno za njega niko nije pravio vakcinu. Ali kad se kaže SARS-COV-2, covid-19, slepi miševi i navedu se imena nekih drugih nama nepoznatih životinja, pa još kad se objavi da je to nov podtip virusa iz porodice korona koji se lako prenosi i nije dovoljno poznat, itd. e onda to zvuči strašnije i ima smisla praviti biznis sa vakcinisanjem. Više ciljeva su hteli da postignu. Ali pročitani su.

 5. Milutin says:

  E sad nam treba samo neko ko će sve ove lažne mrtve da vrati u život. Bil Gejts&vakcina su jedno a vakcina nešto sasvim drugo. Zbog moguće zloupotrebe vakcine ne smemo se odreći vakcine. Nije problem u vakcini već u kulturi terora koja je dovela do apokaliptične podele na tek nekoliko megabogataša i proizvoda njihovog bogaćenje - ogromnog broja ljudi na ivici života. U Srbiji su pre 2 godine roditelji koji nisu ranije hteli da vakcinišu svoju decu, a zbog masovnog oboljevanja dece koje je pretilo ozbiljnim obolevanjem te dece, na vrat na nos vakcinisali svoju decu. Sa redovnim vakcinama koje postoje decenijama. Rešenje je u izboru pouzdane vakcine a ne u izboru hoću/neću. Zato zamislimo se šta bi bilo da su na ovu Koronu bila neotporna deca a ne stari i bolesni. Zato naučimo da se čuvamo. Neka se drugi broje i prebrojavaju kako hoće. Nas je Srba ostalo malo. Svaki nam je život važan.

 6. Риста says:

  Обични људи као ја, нису у стању да похватају све конце овог полуциркуса и невероватне трагедије званог корона вирус. Верујем да постоји, али мишљења стручњака су чак опречна и нама остаје да верујемо или не. Подаци о последицама короне а највише о мртвима су готово невероватни мали спрам галаме медија, СТРУКЕ и већине политичара. Минимална смртност, мали број оболелих али велика узбуна и катастрофална реакција власти је већ превазишла све могућности здравог разума. Остаје нам да верујемо или као у Бога или као у веровали или не. Најприближније здравом разуму је део мишљења милорада2. "... OVO JE LAŽNA EPIDEMIJA SA VRLO STVARNIM I OPASNIM BIOLOŠKIM ORUŽJEM." А не слажем се са презнојавањем јер ја сам искусио да сам још болеснији ако се презнојим намерно. Друго је кад заспим колико толико, онда презнојавање не зависи од мене. Али то је већ лично а остало из коментара нема шансе да не прихватим. И обрадовао ме најзад један здравији поглед на данашњу ситуацију. Џаба стручњака и лекара када све што раде је да се рекламирају и да нас збуњују.

  • milorad2 says:

   preznojvanje je bitno u startu posle ne sme ali dok infekcija nije uzela maha može da poštedi čoveka bolnice ili nekog još goreg ishoda.NA PRVU LOPTU na prvi osećaj malaksalosti itd odmah preznojiti se.Po mojim inf. ovaj virus je genetska bomba, kombinacija SARS i vrlo snažnog soja azijskog gripa ali on se vezuje za kovid 19 zato da bi lako i BRZO inficirao ćelije.Kovid 19 je bezopasan virus sa kojim je zaraženo 90% populacije,on je prisutan u našim telesnim tečnostiam i krvi ali se ne vezuje za naše čelije i ne može da se reprodukuje i time izazove bolest.Ovaj modofikovani virus azijskog gripa uspeva da se veže za KOOVID 19 i time NAGLO dobija na brojnosti u organizmu i naglo obori imuni sistem koji nije kovid video kao pretnju i čovek umre u roku od par dana.Razlika u tome dali će neko preživeti li ne zavisi od toga koliko je u toku života čovek bio izložen kovidu 19 i koliko toga virusa ima latentnog u svojoj krvi.ZATO deca NE OBOLEVAJU jer nije bilo VREMENA da budu izložena većim količinama kovida19 a kovid 19 se dobija iz vazduha preko ptica .Videćete kada ovo sve uzme maha koliko PTICA će NAGLO početi da pada sa neba mrtvih.Pošto nas modifikovani virus azijsikog GRIPA u kombinaciji sa SARS retrogenima radi UBRZANOG množenja ubija, vrlo je bitno da mi smanjimo broj mutiranig virusa i deaktiviramo grip a za to je rešenje aspirin antinflamatorni lekovi i PREZNOJAVANJE.OVO je veoma lukavo i kompleksno biološko oružje koje koristi već postojeći virus u populaciji da bi se eksponiralo i delovalo ali ima nedostatak BRZE MUTACIJE upravo SARS komponente koja se koristi za aktivaciju proteina u kovidu 19 i NAGLU eksploziju infekcije u zaraženom organizmu.Posle izvesnog malog broja mutacija virus gubi snagu i zato mora stalno da se raznosi u prvobitnom obliku medju populacijom a glavni način prenošenja je KONTAKT sa zaraženim površinama ,TU je NAJJAČI izvor direktnog smrtonosnog virusa.

 7. Риста says:

  Овај Рељић је генијалац. Свако добије по порцију.

 8. Gagi says:

  Moja hipoteza je nesto drugacija:Imam osecaj da su drzavnici u svetu znali za dolazak ove bolesti, jedino nisu bili upoznati sa masovnoscu i obimom iste.Nisu znali kako ce se manifestovati jer je ovo apsolutno nova pojava u svetu. Za stare pojave kao sto su uranijumsko zracenje ili magnetne oluje na suncu se manje-vise zna,ta zracenja imaju svoj poznati spektar bolesti (neuroloske,leukemiju i dr). Moja pretpostavka da je ovu bolest Covid 19 takodje izazvalo zracenje i to vestackih satelita. Nije slucajno da se upravo sa pojavom 5G i 6G mreze sa kojom se uveliko eksperimentise pojave i ovi simptomi nove bolesti koja ranije nije postojala.Strucnjaci koji sprovode ovaj eksperiment nisu znali kako ce se ti novi i jaci elektromagnetni talasi odraziti na ljudsku populaciju.Mi smo sada u fazi eksperimentisanja i dostelavanja tih talasa sa satelita jer je sada situacija prilicno poznata.I od zracenja uranijumom se narod razboljeva, sto se od ovih prekomerno jakih talasa ne bi razboljevao.Simptomaticno je da se u ovom teskom vremenu za covecanstvo "gura" digitalizacija bez bilo kakvog zastoja, zapravo je to glavni cilj svih ovih nemilih dogadjaja koji nas potresaju a, tek ce. Verovatno sada eksperimentisu i menjaju frekfence i jacinu tih talasa da nema tolike stete po covecanstvo, pitanje je sta ce se jos desavati dok sve to ne usteluju.

 9. Zaliv says:

  Kakav naslov, kakav tekst....kao ona traka za musice mislim kad je rec o obozavaocima teorija zavere :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u