РАСПЛАМСАВА СЕ! Американци оборили ирански дрон!

RASPLAMSAVA SE! Amerikanci oborili iranski dron!

18 jula 2019

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država izjavio je da je američki ratni brod „Bokser“ uništio iranski dron koji je prišao na manje od kilometar od broda koji je prolazio kroz Ormuski moreuz.

„Bespilotna letelica odmah je uništena“, rekao je Tramp.Američki predsednik dodao je da se letelica približila na oko 900 metara od američkog broda, ignorišući više poziva da se udalji.

Prema njegovim rečima — dron je predstavljao pretnju za američki brod i posadu. On je takođe pozvao druge zemlje da zaštite svoje brodove.

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Sledi osveta, samo polako.

 2. Beli Orao says:

  Hahahaaaaaaaa , ameri već umeju da sa dronovima pričaju ?! Ti super ameri stvarno im treba skinuti kapu ali sa glavom i dati na ispitivanje u laboratoriju da se vidi kako i ovako nešto funkcioniše!!!! Ha hahaahaaaaaa !!!

 3. opet ja says:

  Iranci sada tvrde da nije njihov dron, nego da su oborili američki??

 4. Ivan Grozni says:

  To nije bio iranski vec americki dron, samo oni to jos ne znaju. Saznace

 5. A akoM says:

  Dron više ili manje,ne treba oko toga dizati tenzije!Bit će sve više svačijoj dronova iznad mora i plovnih putova i ratnih flota,i trebat će i to zakonski regulirati,npr.kolko se nečiji dron smije zakonski približiti nečijoj ratnoj floti-brodu u međunarodnim vodama!?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *