РАСПРАВА У НЕМАЧКОЈ ЗБОГ СРБА

RASPRAVA U NEMAČKOJ ZBOG SRBA

3 avgusta 2019

Izaslanik za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah kaže da se Berlin protivi blokiranju procesa dijaloga Beograda i Prištine.

Berlin se protivi i uslovljavanju koje je postavila kosovska vlada, dodaje.“Apsurdno je da kao uslov za početak dijaloga treba tražiti od Srbije da prizna Kosovo”, rekao je Helbah za prištinski list Koha ditore.

On je dodao da Nemačka nema razumevanja za takse koje je nametnula kosovska vlada na robu iz centralne Srbije i BiH.

(Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. ePera says:

  Gledajte smisao orlova na zastavama : nemacki crni orao, albanski dvoglavi crni orao i nas i ruski dvoglavi beli orao ! zlo i dobro, djavo i Bog !

 2. Marinko says:

  Kada bude Srbija imala Belog jednoglavog orla okrenutog prema istoku i kada budu naši glupi političari to shvatili, tek tada će krenuti napredak u Srbiji, do tada nosimo prokletstvo Vizantisjkog propalog i uništenog carstva. Neka promene dvoglavog orla u Jednoglavog okrenutog prema istoku. Tada počinje napredak, a do tada težko Srbiji sa dvoglavim orlom koji nezna na koju stranu da krene...

 3. rocco says:

  čudi me da niko nije primijetio ovo šta kaže ePera.Zbilja i meni je albanska zastava oduvijek asocirala samo na jedno-izlazak crnog satane iz usijanog pakla.

 4. Rahman says:

  Meni se uvek gadila srpska zastava s belim orlovima strvinarima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *