РАСТЕ НЕЗАДОВОЉСТВО: Све више Немаца сматра ислам претњом

RASTE NEZADOVOLJSTVO: Sve više Nemaca smatra islam pretnjom

11 jula 2019

NAJNOVIJA anketa – obavljena u organizaciji fonda bertelsman – pokazala je da devet od deset Nemaca (89 odsto) podržava demokratiju.

Ali, istovrfemeno: da svaki drugi vidi opasnost u islamu i zazire od njega.Na teritoriji bivše Zapadne Nemačke pretnju u islamu vidi 50 odsto ispitanih, a u nekadašnjoj Istočnoj Nemačkoj – 57 odsto.

Prividni paradoks je u tome što danas na teritoriji bivše istočne Nemačke živi znatno manje muslimana nego na zapadu.

Na zapadu 16 odsto anketiranih nipošto ne želi muslimana za komšiju, a na istoku – 30 odsto.

Izražen neprijateljski odnos prema islamu ima 13 odsto Nemaca. Oni žele da useljavanje muslimana u Nemačku bude zaustavljeno.

Trećina anketiranih smatra da islam „obogaćuje Nemačku“.

KOMENTARI4 komentara

 1. petrovgrad says:

  Čini mi se da su pročitali Dejana Lučića. Prema nezvaničnim statističkim podacima iz mnogih porodilišta,u njima se radjaju više beba sa imenom Muhamed nego sa imenom Kristijan. Nemci su u dva svetska rata izgubili većinu muškog stanovništva i nisu uspeli da obnove, e to je ta cena. Hteli su jeftinu radnu snagu, dobili su. Prema sadašnjim kretanjima Germani će na kraju 21 veka biti manjina koja će zavisiti od volje većine(Muhamedanaca)

 2. Miroslav says:

  To nek se zahvali Hazarki Merkelovoj koja je otvorila vrata za muslimane sa ciljem uništavanja Hrišćanstva. Svaka zemlja koja odbije naredbe Novog Svetskog Poretka, toj zemlji kao govna samo istovare muslimane.

 3. Orthodox says:

  Ma neće uspeti, ako se ne dovedu u red, spremni su na deportaciju, ima da jih deportiraju kao piliće u kavezima, pa nisu ludi da unište sopstveni narod...

 4. persida says:

  Gluperde Nemci mrze muslimane, a ne mrze Cioniste koji su dovodjenjem muslimana u njihovu zemlju, unakazii Nemacku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *