РАСТЕ НЕЗАДОВОЉСТВО: Све више Немаца сматра ислам претњом

РАСТЕ НЕЗАДОВОЉСТВО: Све више Немаца сматра ислам претњом

11 јула 2019

НАЈНОВИЈА анкета – обављена у организацији фонда бертелсман – показала је да девет од десет Немаца (89 одсто) подржава демократију.

Али, истоврфемено: да сваки други види опасност у исламу и зазире од њега.На територији бивше Западне Немачке претњу у исламу види 50 одсто испитаних, а у некадашњој Источној Немачкој – 57 одсто.

Привидни парадокс је у томе што данас на територији бивше источне Немачке живи знатно мање муслимана него на западу.

На западу 16 одсто анкетираних нипошто не жели муслимана за комшију, а на истоку – 30 одсто.

Изражен непријатељски однос према исламу има 13 одсто Немаца. Они желе да усељавање муслимана у Немачку буде заустављено.

Трећина анкетираних сматра да ислам „обогаћује Немачку“.

KOMENTARI4 коментара

 1. petrovgrad says:

  Čini mi se da su pročitali Dejana Lučića. Prema nezvaničnim statističkim podacima iz mnogih porodilišta,u njima se radjaju više beba sa imenom Muhamed nego sa imenom Kristijan. Nemci su u dva svetska rata izgubili većinu muškog stanovništva i nisu uspeli da obnove, e to je ta cena. Hteli su jeftinu radnu snagu, dobili su. Prema sadašnjim kretanjima Germani će na kraju 21 veka biti manjina koja će zavisiti od volje većine(Muhamedanaca)

 2. Miroslav says:

  То нек се захвали Хазарки Меркеловој која је отворила врата за муслимане са циљем уништавања Хришћанства. Свака земља која одбије наредбе Новог Светског Поретка, тој земљи као говна само истоваре муслимане.

 3. Orthodox says:

  Ma neće uspeti, ako se ne dovedu u red, spremni su na deportaciju, ima da jih deportiraju kao piliće u kavezima, pa nisu ludi da unište sopstveni narod...

 4. persida says:

  Gluperde Nemci mrze muslimane, a ne mrze Cioniste koji su dovodjenjem muslimana u njihovu zemlju, unakazii Nemacku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u