РАСТУРЕНА СОРОШЕВА КАНЦЕЛАРИЈА: Контрареволуција на делу (ВИДЕО)

РАСТУРЕНА СОРОШЕВА КАНЦЕЛАРИЈА: Контрареволуција на делу (ВИДЕО)

11 новембра 2020

Јерменска опозиција, која од јуче увече протестује против потписивања мировног споразума о Карабаху са Бакуом и Москвом, упала је у канцеларију Фондације Џорџа Сороша у Јеревану и почела да разбија и уништава просторије.

На снимку се види како демонстранти разбијају прозоре и врата, разбацују предмете и папире унутар канцеларије, а такође траже вредне предмете.

Пашињан и његов тим на власти повезани су са Џорџом Сорошем. Конкретно, под Пашињаном, многе функције су добијали људи који су радили у фондацији америчког бизнисмена.

(Правда)

KOMENTARI7 коментара

 1. Gardista says:

  Onda udri razori tu dzukelu matoru

 2. Риста says:

  Па закаснили сте. Посао већ одрађен. Сада вам следи пропагандни удар и оптужбе да сте геноцидни и тако то...Па јел ви ништа нисте чули и сазнали о шерпарима Србије и последицама лупања у шерпе када сте почели да лупате? У бре, ови Јермени исти ко и Срби. Блену, лупају у шерпе, гаће им спале а нису ни приметили. Ушло сада брате, ко и Србима. Ај није све баш тако сирово, али јесте ту негде. У суштини, Јермени нису доживели геноцид па да се то никад не понови. Срби су доказ. Има да вас геноцидишу све док постојите. Као и Србе. А Русија не враћа територије са Русима који су преко ноћи постали непожељан народ у свим новим државама после распада СССРа, јер у већини тих ново кретенских држава на власти шерпари. Оно, јесу мало пробали са Кримом, али даље једноставно нису хтели да ризикују. И у праву су. Белорусија, Украјина, Грузија, Јерменија и Србија имају исте проблеме. Како ствари стоје, тешко да ће их решити у данашњем облику. Руку на срце, један од специјалних шерпара је и наш омиљени, чувени Батко. Ни он неће у савез са Русијом а нису хтеле ни Украјина ни Србија ни Јерменија. Русија се зато баш и није претргла. Уствари, изгубила је оријентацију а онда је најбоље стати и чекати да се сулуди народи дозову памети. Тренутна ситуација са православним народима словенског порекла је - боље не гледати!

 3. Риста says:

  А саће се појаве и паметни људи који ће изнети доказе да су Јермени салафисти православља, да чак и нису Словенског порекла и да нису ни православни, а на крају ће тврдити да Јермени и нису Јермени. То је плод преласка на ватиканско болоњски систем школовања младих. Све су то Јермени и Белоруси морали приметити кроз догађаје у Србији. Али Пашињан, Порошенко, Кошту ница и Ђинђић под руку, онај Грузијац Шакашвили му име ако се не варам,и Батко су били мало паметнији. Нису шерпари они који траже оставку Лукашенка, него је Лукашенко постао шерпар и окренуо леђа Русији и почео куповати нафту од Америке. Нешто слично се догодило и у Грузији и у Белорусији, Украјини и Јерменији. Наравно и у Србији коју су успут, као пример још и бомбардовали и помало згазили. Није ПРОЛЕЋЕ у Белорусији оно што смо мислили, него је то жеља Запада да поставе мало послушнијег шерпара у Белорусији од Лукашенка. Време да мало шире погледамо слику догађаја. А то се догађа и са Пашињаном, мада је он дошао на власт класичним методама пролећних промена, а Лукашенко се и без пролећа сам учланио у пролећну елиту давно пре пролећа. Сада када му запретила смена са, Западу још подобнијим персонама, сетио се да му Русија братска држава и још којечега што је све годинама одбацивао. Мислим да је то главни разлог зашто Русија и неће и зна да не треба да се ангажује у овим државама. Мислим да је овако посматрање ситуације у нашим братским земљама тренутно најтачније. Руку на срце, и поред протиска и биомбардовања, како која од ових држава, и сами смо сви толико засрали да то некако више није ни схватљиво ни прихватљиво. Али последице ћемо прихватити хтели не хтели. Како сејеш, тако жањеш па још ако ти компшија мало отме земље и мало баци уранијума по твојој земљи, онда све иде галопом.

 4. I dont want to be a Rich man says:

  Im Sori g.Soroš. Nismo znali da i tu imate svoje kancelarije. I kako se on odnosi prema ovome? Pa kao da ga ni komarac nije ujeo. On ima svoju paukovu mrežu svuda po svetu moguće i na mesecu i na dnu okeana ali neće uteći od Božijeg pravednog suda, od Onog koji će svima nama dati pravedno po delima našim.

 5. Ставра says:

  Будале. Прво, крше и ломе оно што су својим пореским новцем платили. А друго, то је координисана акција уништавања доказа против Ђерђа и фондације му. Послали хулугане да искрше и покраду доказе о махинацијама фонда, доказе о платном списку, о транге-франге и сл. Види се да имају србске корене, а мозак човечије рибице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u