РАСУЛО У ДПС! Почело осипање, „ВЕРНИ САБОРЦИ“ ПОЛАKО НАПУШТАЈУ СТРАНKУ!

РАСУЛО У ДПС! Почело осипање, „ВЕРНИ САБОРЦИ“ ПОЛАKО НАПУШТАЈУ СТРАНKУ!

3 септембра 2020

Одборница ДПС у херцегновском парламенту, Нада Kараџић, саопштила је да од данас није члан ове партије.

– Овим саопштењем, ја Нада Kараџић, обавештавам ОО ДПС Херцег Нови, да као дугогодишњи члан ове партије и као особа која је својим радом и достојанственим понашањем афирмисала идеје партије, од данас нисам члан ДПС – истакла Нада Kараџић.Она је додала да ће задржати свој мандат.

– Одборнички мандат који ми припада, задржавам до краја мандата херцегновског локалног парламента, у коме ћу деловати као самостална одборница. Овај мој лични чин донешен је много раније из разлога који је познат већини чланова ОО – додала је она.

– Партија коју сам сматрала својом, захваљујући групи појединаца из овог Одбора није уважавала мој професионални рад као директора Музичке школе, чијој сам афирмацији допринела, а њени резултати познати како у Црној Гори, тако и региону и шире. Због некоректног поступка према мени нисам присуствовала ни седницама ОО од почетка ове године као ни скупштинским заседањима, чиме сам једним делом наговестила ову моју одлуку, али због парламентарних избора, а у циљу тога да не бих негативно утицала на кампанију, саопштавам је сада – навела је Kараџић.

KOMENTARI2 коментара

  1. Риста says:

    Добијо сам срчку од тужноће и страоте. Зар је могуће да учитељица певања тек сада, после огромног доприноса програму своје партије, демонстративно више није члан? Баш је на време. Е, а сад, оно од раније се вероватно прашта? Али онај цига остаје бе прецедник још 2 године. А за две године се роди скоро 2 и 3 фртаља детета. Док се мало страсти стишају, прође занос и лепота...може Мило да поцепа Црну гору на Нато Милогору, Албанску и Српску. Може још како. Он је отцепио Црну Гору од Србије, сада може и даље да је цепа. Ко свиња. Торбу.

  2. ARTILJERAC says:

    Да није смешно било би трагикомично. Тако ће и ови наши да напуштају снс са сузама у г...ци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u