РАСУЛО У ДПС! Почело осипање, „ВЕРНИ САБОРЦИ“ ПОЛАKО НАПУШТАЈУ СТРАНKУ!

RASULO U DPS! Počelo osipanje, „VERNI SABORCI“ POLAKO NAPUŠTAJU STRANKU!

3 septembra 2020

Odbornica DPS u hercegnovskom parlamentu, Nada Karadžić, saopštila je da od danas nije član ove partije.

– Ovim saopštenjem, ja Nada Karadžić, obaveštavam OO DPS Herceg Novi, da kao dugogodišnji član ove partije i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nisam član DPS – istakla Nada Karadžić.Ona je dodala da će zadržati svoj mandat.

– Odbornički mandat koji mi pripada, zadržavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću delovati kao samostalna odbornica. Ovaj moj lični čin donešen je mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova OO – dodala je ona.

– Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako i regionu i šire. Zbog nekorektnog postupka prema meni nisam prisustvovala ni sednicama OO od početka ove godine kao ni skupštinskim zasedanjima, čime sam jednim delom nagovestila ovu moju odluku, ali zbog parlamentarnih izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampaniju, saopštavam je sada – navela je Karadžić.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Dobijo sam srčku od tužnoće i straote. Zar je moguće da učiteljica pevanja tek sada, posle ogromnog doprinosa programu svoje partije, demonstrativno više nije član? Baš je na vreme. E, a sad, ono od ranije se verovatno prašta? Ali onaj ciga ostaje be precednik još 2 godine. A za dve godine se rodi skoro 2 i 3 frtalja deteta. Dok se malo strasti stišaju, prođe zanos i lepota...može Milo da pocepa Crnu goru na Nato Milogoru, Albansku i Srpsku. Može još kako. On je otcepio Crnu Goru od Srbije, sada može i dalje da je cepa. Ko svinja. Torbu.

  2. ARTILJERAC says:

    Da nije smešno bilo bi tragikomično. Tako će i ovi naši da napuštaju sns sa suzama u g...ci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *