RAT DOLAZI: Sve veći pritisak Amerike i Zapada na Rusiju

RAT DOLAZI: Sve veći pritisak Amerike i Zapada na Rusiju

4 avgusta 2014

Great Britain USANeobična propaganda koja se sprovodi protiv Rusije od strane američke i britanske vlade i takozvanih „Zapadnih medija“ ima za cilj početak svetskog rata u kome niko ne može da pobedi. Evropske vlade moraju da obustave svoju indiferentnost jer bi Evropa mogla biti prva koja će stradati, uzimajući u obzir američke baze projektila koje se nalaze pod kontrolom Evrope da bi se garantovala njihova „bezbednost“.

Nelegalna odluka korumpiranog suda u Holandiji vezana za presudu od 50 milijardi dolara u korist akcionara Jukosa, a od strane ruske vlade dokazuje korumpirane entitete koji pokušavaju da kradu od Rusije izbegavajući poreze.

Jedan od savetnika predsednika Putina je upitan o ovoj nelegalnoj odluci, na šta je on odgovorio kako je ta odluka u ovom trenutku nebitna, s obzirom da se sprema rat.

Zapad je nasrnuo na Rusiju iz istih razloga iz kojih napada i slabije države, da je pokrade. Američka elita već godinama uspeva u potkradanju svog naroda što se može dokazati nedostatkom srednjeg sloja društva u Americi.

Kao kontrast, Rusija se uzdigla iz tiranije i vlasti koja se bazirala na lažima, dok Amerika i Velika Britanija uranjaju u tiraniju. Zapadna elita ima za cilj da pokrade Rusiju, ali se Putin našao na tom putu. Njihovo rešenje je da ga se otarase isto kao što su se rešili Viktora Janukoviča u Ukrajini.

Pohlepna elita od Rusije želi vazalnu državu, cilj koji spaja Zapadnjačke finansijske imperijaliste sa političkim imperijalistima.

Propaganda koja se koristi u Velikoj Britaniji da ocrni predsednika Putina i Rusiju je nezamisliva, imajući u vidu da je izdanje „Ekonomist-a“ od 26. jula na naslovnoj strani sadržalo Putinovu sliku prekrivenu paukovom mrežom, dok je naslovna priča nazvana „Mreža laži“.

Naravno, u ovoj priči ne postoje nikakvi dokazi ni objašnjenja za optužbe i najgrublje akcije koje se sprovode protiv Rusije.

Ovakva razuzdana i transparentna propaganda nema drugi cilj već da dovede do svetskog rata.

(Web-tribune.com)

KOMENTARI3 komentara

  1. Gojko says:

    Ako do rata dodje niko ziv nece ostati nasa zemlja bice unistena za narednih deset hiljada Godina.

  2. marko says:

    https://www.youtube.com/watch?v=52E5Ku0HoGY&feature=share

  3. marko says:

    Morate ovo pogledat i izgubiti malo vremena: https://www.youtube.com/watch?v=52E5Ku0HoGY&feature=share

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *