RAT JE OBJAVLJEN: Bitka protiv pravoslavlja uveliko traje

RAT JE OBJAVLJEN: Bitka protiv pravoslavlja uveliko traje

27 juna 2014

zapadni-lideri-cs‘Duhni i pljuni na njega!’ (kaže nam sveštenik na Krštenju). Rat je objavljen! Počela je borba čiji je ishod ili život večni ili večna propast. To je krajnji ishod našeg izbora”.

Odricanje od “Zapada” i “(ne)dela njegovih”, hrišćanski otpor anti-hrišćanskom Zapadu i antihristovskim nedelima njegovim, hrišćansko protivljenje bezakonom Zakonu njegovog (=američkog) Topuza i smradu njegovog planetarnog Nečoveštva jeste prvi i osnovni hrišćanski zadatak, bez čijeg ispunjavanja Hrišćanstvo i hrišćanski narodi ne mogu ni fizički, ni duhovno opstati u ovakvoj istoriji. Otpor zapadnoj politici, tj. mundijalizmu – borbom zadržavni suverenitet i identitet hrišćanskih nacija (protiv Ujedinjene Evrope i Ujedinjenog Sveta).

Otpor zapadnoj religioznosti, tj. ekumenizmu (kao religijskom mundijalizmu) – borbom za čistu veru pravoslavnu, protiv bilo kakvog “ujedinjavanja” Pravoslavlja sa vatikanskim papizmom i zapadnim protestantizmom, kao i protiv prihvatanja sekularističke Unije “civilne religioznosti” Novoga sveta, Otpor zapadnoj ekonomiji – borbom protiv “integracija” i “regionalizacija”, a za ekonomsku nezavisnost i saradnju sa ekonomijama hrišćanskih i nacionalno orijentisanih zemalja. Otpor zapadnoj kulturi – borbom za čisto pravoslavno bogoštovanje i autentično hristocentrično stvaralaštvo.

“Rat je objavljen!”, rat se i dalje vodi i neće prestati, naročito danas kada je došao zapadni “mir koji nema alternativu”, i danas kada smo poraženi u neravnopravnoj bici sa čitavom civilizacijom. I to, više nego ijedan drugi narod na svetu, danas zna upravo Srbski pravoslavni narod. Slava Bogu, mi pravoslavni Srbi, duhnuli smo i pljunuli smo, junački i čovečno, svojim otadžbinskim ratom u zapadnim Srbskim Zemljama, na zapadni duhovno-politički satanizam koji zverskim Ratom svih protiv jednog objavljuje “raj”, vaseljenskom Nepravdom – “međunarodnu pravdu” i nebivalim planetarnim Terorom – “novi poredak”; što smo pljunuli na njegov “američki mir”, “američki san” i ostala nedela, i sačuvali čistim svoj hrišćanski Obraz i sačuvali živim naš Kosovski Zavet. Hvala Ti, Bože, što smo duhnuli i pljunuli na neprijatelje Krsta i Tvoje, što smo im objavili rat za Krst Časni i Slobodu Zlatnu, uzdajući se samo u Tebe i u svoje ruke, i što smo za to raspeti na Krst, poput Tebe, da sa Tobom vaskrsnemo i pobedimo svet!

zapadni-lideri-csMi, pravoslavni Srbi, objavili smo rat zapadnom Zlu i Zapad nam to neće zaboraviti.

Non licet vos esse:  “Nije vam dopušteno da postojite!”

Okrutno i krvavo progoneći Hrišćane u prva tri veka Crkve – zbog toga što su, po cenu života, odbijali da prinesu žrtvu rimskim bogovima – Rimsko carstvo, tj. paganska država ondašnjeg svetskog poretka, poručivala je Hrišćanima: Non licet vos esse, koje znači – “Nije vam dopušteno da budete (postojite)”.

Hrišćani, hrišćanke i njihova deca su u “učenoj” i “kulturnoj” grčko-rimskoj civilizaciji biž mučki i zverski progonjeni i masakrirani pod optužbom da – odbijajući da učestvuju u demonskom kultu cezara – ruše poredak vaseljene (tj. Rimskog carstva) i da su, zbog toga bili lažno optuživani za izmišljene zločine i proglašavani u ondašnjoj civilizaciji za – “odium humani generis”, za “omražene u ljudskome rodu”. “Tada će vas predati na muke i pobiće vas i svi će narodi omrznuti na vas Imena Moga radi”(Mt. 24,9), govori Hristos za Svoje hrišćane i Svoje hrišćanske narode.

Zar to danas nije slučaj sa Srbskim pravoslavnim narodom u “međunarodnoj zajednici”?

Nad pravoslavnim Srbima je u zapadnoj civilizaciji izveden medijski i političko-ekonomski pogron: Srbi su proglašeni za “odium humani generis”, za omraženi narod u (zapadnoj) civilizaciji; protiv koga su u “Ujedinjenim nacijama” glasali skoro svi narodi ovoga sveta; čija je otadžbinska odbrambena borba za opstanak, za odbranu od genocida, proglašena za agresiju, genocid i zločii protiv anti-hrišćanske i anti-nacionalne civilizacije Novog svetskog (judeo-američkog) poretka. I zar nije, upravo, Srbski pravoslavni narod u celini optužen i unapred osuđen – pred antihristovskim sudom u Hagu, na Procesu Milenijuma (procesu hrišćanskim nacijama!) – da je “narod omraženi” i da je narod kome “nije dopušteno da postoji”?

Zar je američki Stejt Department jednom, u ime Amerike (kao lidera Novog anti-hristovskog sveta i vodećeg svetskog siledžije), pretio Srbima da “nikada neće biti srbske države u Bosni”, tj. na Balkanu? Zar je jednom američki predsednik Viljem Dž. Klinton pretio Srbima da su “apsolutni krivci i absolutni agresori”(kao što je to učinio aprila 1994.) kojih ima da nema. Zar su jednom lideri Amerike i NATO-a pretiž Srbima govoreći da “srbski virus mora biti uništei” i “srbska bolest iskorenjena iz Evrope”.

Non licet vos esse

“Pravoslavni Srbi, nije vam dopušteno da postojite u američkom svetu ukoliko se ne odreknete Hrista i Crkve, Krsta Časnog i Slobode Zlatne i ne poklonite se i prinesete žrtvu američkom bogu! Ili prihvatite nevidljivu Uniju “američke religije” (američka demokratija, “američki san”, “američki mir”, “američke vrednosti’, “američki interesi”) ili ćete biti pogubljeni pred očima sveta (medijski, ekonomski, vojno, politički).

Ili ćete američki biti, ili vas neće biti!”. I to je poruka kojom antihristovska Amerika, kroz raspete Srbe, preti čitavom svetu i istoriji. Nije vam dopušteno da postojite u svojoj suverenoj državi i u svome hrišćansko-nacionalnom identitetu, kao svoji na svome: morate se pokloniti i prikloniti idolu Američke ideje, tj. prihvatiti uniju novog “iaganizma” kleknuti pred američkim predsednikom kao pred papom mundijalizma – religije budućnosti i kao pred cezarom novog hiljadugodišnjeg carstva svetske demokratije pod znakom satanskog Pentagrama.

Zato “nema mira bez Amerike”, kako su u vreme Dejtona, novembra 1995. brujali svi svetski mediji. Gde nema Amerike – nema mira, a gde nema mira – tamo su ugroženi “amrerički interesi” i Amerika mora voditi rat za te interese. (Sve “za dobro čovečanstva”!). Amerika je postala svetski peacemaker, tj. uterivač “američkog mira” u kosti naroda sveta: laž-mirotvorac, kao što je lažna i “sloboda” koja svetli svetu sa luciferske statue njujorškog Kipa slobode. Amerika je objavila rat Božijem svetu i istoriji, Carstvu Nebeskom i Bogu Živome u ime “mira koji nema alternativu”.

I taj “američki mir” predstavlja vrhunac i žižnu tačku najveće jeresi, jeresi totalnog i totalitarnog sekularizma. (Dokle seže opaki otrov te civilizacijske jeresi, govori i činjenica da je vatikanski papa na “Dan mira” 1. januara 1996. na misi u Vatikanu, izjavio da je “mir ime za novi društveni (čitaj: svetski) poredak” kao i da je zamenik američkog državnog sekretara Ričard Holbruk – srbomrzac i “ekspert za Srbe”, kreator dejtonskog mira – 22. januara 1996. na godišaoj skupštini Svetskog jevrejskog kongresa u Jerusalimu, primio medalju zasluga za mir i novi svetski poredak “Nahum Goldberg” (nagradu, koja nosi ime osnivača ovog Kongresa, za iste zasluge, prošle godine je dobio američki predsednik B. Klinton).

Nas, pravoslavne Srbe, “kulturni” i “civilizovani” Novi svet je – maja 1995. kroz usta engleskog premijera Džona Mejdžora – nazvao “parijama civilizacije”. (Parije ili nedodirljivi” su u staroj Indiji bile podljudi-robovi, koji su se nalazili izvan četiri postojeće kaste, izvan zakona, KOJI nisu imali nikakva prava i koje niko nije smeo čak ni da dodirne rukom) Mi – mali hrišćanski narod – postali smo omraženi i “nedodirljivi” u anti-hrišćanskoj civilizaciji globalnog Zapada zato što smo se usudili da se borimo za Krst i Slobodu.

Naš slobodoljubivi i pravdoljubivi heroizam su proglasili za zločin protiv civilizacije. Naše otadžbinsko gospodstvo je za njih “divljaštvo” i oni hoće da nas svojim “mirotvornim” bombama izvedu iz tog mračnog “divljaštva na blještavi mrak svog anti-hristovskog Novog svetskog poretka. (Tako je glavnokomandujući NATO-a za Bosnu američki general Džordž Džulvan, u stilu poslovično satanističkog cinizma zapadnih siledžija, izjavio pred zapadni Božić 1995. da američke profesionalne ubice – “mirotvorci” dolaze u Bosnu, da bi ostvarili božićnu poruku: mir na zemlji”). Teško zemlji i istoriji kojima takvi “dresirani da ubiju” ostvaruju mir.

Videli smo mi njihov mir. “Pacifikovana” – uz pomoć NATO-a i Amerikacaca -Zapadna Slavonija, Krajina i bosanska Krajina tragična su paradigma američkog mira za Srbe, slika sudbine koja nas sve čeka ako odustanemo od hrišćanskog otpora i otadžbinske borbe. Od vere ostaju porušene crkve i spaljeni manastiri, od naroda groblje i roblje, od otadžbine – stratišta i krv koja se deterdžentom spira sa puteva, od Srbske pravoslavne ideje – nacionalno izmirenje srbskih neprijatelja nad srbskim obesvećenim svetinjama. (Tako, Tuđman, maja 1995, posle pada Zapadne Slavonije, najavljuje da će Jasenovac postati mesto hrvatskog nacionalnog pomirenja).

Bojte se i borite se za to, Hrišćani, protiv “mira” koji vam donose oni koji u Boga Živoga ne veruju, koji Ovaploćenje Hristovo ne priznaju i koji hule na Duha Svetoga svim svojim delima. (Takve ap. Jovan naziva – antihristima). Bojte se i borite se protiv mira koji vam donose oni koji su vas prethodno bombardovali i poubijali vašu decu, vaše hene, vaše starce i vašu stoku. Bojte se i borite se protiv mira koji vam donose oni koji su naoružavali i naoružavaju vaše neprijatelje za budući rat sa vama. Bojte se i borite se protiv mira koji vam donose lica novosvetskih utvara kao što su lica raznih Olbrajtovih, Klasova, Galija, Kristofera… Bojte se i borite se protiv mirotvoraca koji donose mir kao okrutni okupatori. Bojte se i borite se protiv mira KOJI počinje kao okupacija. Bojte se i borite se protiv mira koji počinje kao poraz. Bojte se i borite se protiv mira koji huli na svetinje. Bojte se i borite se protiv mira koji bogolike ljude i junake pretvara u mravolike ništa ljude i kukavice. Bojte se i borite se protiv zloduhovnosti toga mira koji drobi, uništava, ispira i pretvara u prah sve čega se kosne. Bojte se i borite se protiv mira u kome nestaje istina, i vera, i obraz, i pamćenje, i sloboda.

Preko 1.500.000 američkih vojnika u više od 500 američkih baza širom sveta obezbeđuje konstantno ostvarivanje američkih strateških interesa i kontrolu nad 5 kontinenata, tj. američki global coverage – medijsko, ekonomsko, kulturno, političko i vojno “pokrivanje globusa” i zavoćenje “američkog mira”. Svako jutro u Ovalnom kabinetu Bele Kuće savetnici američkog predsednika za svih pet kontinenata podnose mu top sercret izveštaj o stanju i dešavanju ima širom planete, u svakoj zemlji sveta, KOJI pripremaju američke obaveštaše službe. (Ali, američki predsednik nije taj koji upravlja Belom Kućom, ni Sjedinjenim Državama! On je po, pravilu, poslušni nameštenik tajnih ekonomsko-političkih elita koje žele da zagospodare svetom).

Amerika, takođe, “pokriva istoriju XX veka mrežom svojih terorističkih “ratova za mir” od Korejskog rata do vojne intervencije NATO-a u Bosni, ratova u kojima je svetski “mirotvorac” zverski – i često u formi genocida – pobio više miliona ljudi širom planete. (Nacija koja se konstituisala kroz genocid, zatrvši čitavu jednu civilizaciju od više miliona domorodaca – Indijanaca, izgleda da ne može da živi, a da u ime svoje “nacionalne” ideje – koju je proglasila i nametnula kao svetsku ideju – i svoje demonske volje za moć (“za mir”) i dalje ne ubija i ne vrši genocid gde stigne. Otuda možda i takvo “dobro” razumevanje i slaganje između američke i hrvatske politike, budući da se i hrvatska domovinska ideja ostvaruje uvek i samo kao ustaška ideja – kroz genocid i ubistvo). Satanizam “američkog mira” je u tome što je on bezuslovan, što unapred osporava i ukida pravo na odbranu. Kada te napada “američki mir”, ne smeš da se braniš jer će te uništiti američki rat. Amerika postaje apokaliptička sudbina sveta.

(Srbin.info)

KOMENTARI12 komentara

 1. soko says:

  jasno SAD i EU tj rimokatolici vode rat protiv pravoslavlja i to vijekovima,,, a zadnji im je izgovor demokratija za ostvarivanje njihovih ciljeva,,, SVE JE JASNO A TO JE OKRENUTI IM LEĐA,,

 2. DIJAMOND says:

  ,,VIDECES PRIZORE POTRESNE....VIDECES NESRECNE I BOLESNE...VIDECES CEMER SMRT I JAD

 3. BERMET ALEKS says:

  ONI RADE NA NAŠERM UNIŠTENJU UZ POMOĆ PŠETE KOLONE I IZDAJNIKA KOJI NAS VODE U PROPAST

 4. laki says:

  Nema šta tekst je u potpunosti tačan i recimo da tu ima još puno toga što nije napisano,ALI pitam ja sad autora teksta po njegovom mišljenu kako da živimo bez njih(zapada) ,zar to nismo već probali ,ili treba da prolazimo kao:Iran,Avganistan,Ukrajna i zar sve to mi nismo već prošli ili ceo narod ima kolektivnu amneziju ????

 5. Nina Mina says:

  Ja mogu da kazem-Bog je jedan i da znate da ce im suditi,ko zna gde ce im biti kraj.Ja verujem u Boga i znam da stiti nas ovde Pravoslavni na Balkanu.Ko ima oci,nek vidi,a ko ima usi nek cuje,Slava Bugu za sve+++

 6. Darko says:

  Gde vam je ćirilica?

 7. Sladjana Radanic says:

  http://fakti.org/serbian-point/tuzba-protiv-vatikana-zbog-nasilnog-katolicenja-i-hrvacenja-srba

 8. Sladjana Radanic says:

  http://facebookreporter.org/2014/06/10/%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b4%d0%b0%d0%bd-%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%9a%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba

 9. Sladjana Radanic says:

  http://www.youtube.com/watch?v=E9iY5Wp6cfI&feature=share

 10. Sladjana Radanic says:

  http://www.youtube.com/watch?v=_sHp3TZ9QP4&feature=share

 11. Sladjana Radanic says:

  Ovde ne treba komentar! Sve je jasno kao dan! A evo sta radi i desna ruka Vuka Draskovica vladika sabacki Lavrentije Trifunovic ekumenista, pedofil i siledjija, ciji su svestenici clanovi SPO, prednjaci Vojislav Petrovic svestenik iz Sapca u cijoj se kuci u Karadjordjevoj ulici u Sapcu, tik do Vladinanskog dvora nalazi sediste SPO! http://www.youtube.com/watch?v=l5B310f1N38&feature=share

 12. Hana says:

  Pokajmo se, braćo i sestre! Pomilimo se Bogu da blagoslovi Srbe i Srbiju! To učinite što češće i kada god možete, a možete bilo gde, jer svi mi smo deca Boga i time ga nosimo u sebi! Za život Srbije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *