РАТ У НЕМАЊИНОЈ: Вулин и Зорана у великом сукобу

РАТ У НЕМАЊИНОЈ: Вулин и Зорана у великом сукобу

29 септембра 2017

Зорана Михајловић, потпредседница Владе, изјавила је да медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса за јавност и да надлежни органи, ако је потребно, поново испитају случај “Вулин”, а из странке министра Александра Вулина су поручули да Зорани Михајловић, не само због те изјаве, није место у Влади.

– Медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса за јавност, да истражују кретање новца, начине финансирања странака и политичара, али и невладиних организација и удружења грађана – рекла је Михајловићева за “Крик” и додала да је недопустиво да било ко вређа, клевеће, понижава и физички напада уреднике и новинаре.

Она је казала да није битно да ли је у питању вербални напад на новинаре КРИК-а или физички напад на новинарке “Пинка” и екипу РТС-а, јер су напади уследили само зато што су новинари радили свој посао.

Како се наводи на сајту “Крика”, Михајловићева је рекла и да, уколико је потребно, надлежни треба поново да испитају случај “Вулин”.

– Потпуно сам сагласна са предлогом председника Александра Вучића да надлежне агенције испитају све што је потребно у складу са законом – пренео је “Крик” речи потпредседнице Владе Србије.

Покрет социјалиста је реагујући на став Михајловићеве оценио да се потпредседница Владе “као и увек када мисли да ће добити наклоност медија и странаца са којима слави славе придружује њиховој хајци”.

– Још једном ће Зорана Михајловић доказати да је спремна на све, само да нико ништа не пита ни о њој, ни о њеним становима, употреби Владиних картица, скупоценом вешу, луксузним одморима на Сардинији – наводи се у саопштењу странке министра Александра Вулина.

– Једном ће напасти патријарха, други пут кинеске инвеститоре, а увек се обрушити на Русе и када год може на нас и нашег председника. Недопустиво је да је Михајловићева била једини потпредседник у Влади Србије који је гласао да прихватимо резолуцију по којој су Срби геноцидан народ и криви за геноцид у Сребреници – истакла је Ана Караџић, посланица ПС-а, у изјави достављеној медијима.

Према њеним речима, недопустиво је било и тада и сада што је (Михајловићева) остала у Влади Србије, а мисли да су Срби геноцидан народ.

– Ако је неко и сумњао одакле и зашто долазе лажи и напади на Александра Вулина, сада више нема сумње – закључила је Караџићева.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Таипова Чешма says:

    За државу СрБију је велика брука и срамота што су обоје "били некаква" власт .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u