РАТКО ДМИТРОВИЋ ОБЈАСНИО шта ће се десити у ЦРНОЈ ГОРИ и како ће проћи МИЛО

RATKO DMITROVIĆ OBJASNIO šta će se desiti u CRNOJ GORI i kako će proći MILO

1 februara 2020

Poslednji diktator u Evropi odlazi sa vlasti a sva je prilika da ne shvata da je nebitan za istoriju Crne gore te namerava da ode sa revolucijom i žrtvama.

To je krupan mentalni poremećaj a evo šta o tome kaže Ratko Dmitrović:

“Vlast koja hapsi i zatvara svoje političke protivnike, odlazi sa trona kroz nemire i nasilje, a sebe knjiži na tamne strane istorije. Ima li koga da to kaže ovom Hazjajinu iz Podgorice?”

KOMENTARI20 komentara

 1. Milkica says:

  Izaziva rat. Proci ce kao Čaušesku.Proci ve vekovi i vekovi da se takva gnjida i nečovek rodi

 2. Kulak says:

  Mafijaš Milo i njegovih 2000 policajaca i dalje je strah i trepet za sve Srbe,Srbiju,Republiku Srpsku,Ruse,Rusiju,Srpsku Pravoslavnu Crkvu i Rusku Pravoslavnu Crkvu!

  • Biogradlija says:

   Da,čini se smešnim ali nije.Stvar je u tome što mafijaš Milo ima državu.Bez obzira što je takva kakva jeste,premrežena korupcijom,nju su priznali i Srbija i Rusija i oni se njemu u unutarnje stvari te države ne mešaju.Tako da mafijaš sa svojih 2000 policajaca u toj i takvoj državici decenijama čvrsto drži vlast i držat će je ko zna još koliko.

   • Miraš says:

    Imao je Klintonovu podršku negde od 1997-1998 godine. Kad je takva podrška, tojest od SAD, mogao je da vlada i sa 1000 policajaca.

   • Magda says:

    E ti ga precera!!! Sa tom sacicom namiri ti od C. Gore sve do Rusije 😂😂😂😂😂😂😂

  • Istina says:

   Mili ima da kupi prnje i da beži ako hoće da ostane sa glavom na ramenima, teško je kad se zameriš Rusima i Kinezima.

  • Slobodanka says:

   Eno ta Milova ili tobože crnogorska policija sada je investitor za kopanje dubokog kanala na granici Crne Gore prema Srbiji kod Pljevalja. Izgleda kopaju novi panamski kanal, ali gle čuda ne kopaju ga medju kontinentima nego ovde na jednoj maloj granici na Zapadnom Balkanu. „Treći dan u Adrovićima (severno od grada Pljevlja) mehanizacija preduzeća Lokalni putevi kopa utovarnom lopatom kanal širine oko tri metra i dubine do metar i po. Sve se radi bez ikakvog projekta, a nije bilo ni izlaska geomtra, niti nas je bilo ko obavestio da će se radovi izvoditi, zbog čega je i presečeno crevo, tako da je bez vode ostalo nekoliko kuća“. Građani nagađaju da kanal treba da posluži kao zapreka od nekontrolisanog prelaska i šverca na tom delu granice između Srbije i Crne Gore ili da spreči dolaske vernika na litije Srpske pravoslavne crkve,

  • Kulak says:

   Ratko Dmitrović je jedan od naših pametnih Srba od kojih sam kao mlad čovek najviše naučio.On predviđa da će ovaj mrski mafijaš i diktator Milo Đukanović otići sa trona kroz nemire i nasilje.Ja se slažem,ali se pitam koliko će taj njegov odlazak još trajati?Strahovlada tog diktatora zasniva se na njegovoj kontroli nad 2.000 naoružanih policajaca što stvarno zvuči gotovo komično.Da je opozicija u Crnoj Gori relevantna,za 25 minuta bi naoružali 25.000 ljudi i sa diktaturom bi bilo gotovo.Ali,tu je nešto zapelo.Gadno zapelo.

 3. Maximus Decimus says:

  Nista mu nece biti.Videcete.

 4. Portopranco says:

  Meni je sve to u vezi tog lopova Mila Đukanovića čudno.Da on sa šačicom policajaca silne godine i godine tako čvrsto drži vlast prosto je neverovatno.Možda je opozicija u Crnoj Gori kadrovski izrazito nesposobna kad njemu polazi za rukom tako dugo imati neoborivu diktaturu.

  • Miraš says:

   Uz nesumnjivu američku podršku mogao je da opstaje i sa 1000 policajaca. Ne podržava njega samo policija (iznutra). Čiju on spoljnu podršku ima i odkad? Razlaz sa Miloševićem napravio je 1997 godine, a sledeće 1998 pobedio je na izborima u Crnoj Gori i postao je glavar Crne Gore. Negde u to vreme on je već imao krupnu stranu podršku. Iz dokumenata koji su objavljeni u SAD 2018 godine jasno je da već 1999 godine Đukanović je imao Klintonovu podršku. Te iste 1999 godine Crna Gora dobila je od SAD 55 miliona dolara pomoći, ovu sumu smatraju nagradom za razlaz sa Miloševićem. Klinton je izneo u govoru juna 1999, a u čast tadašnjeg slovenačkog predsednika Milana Kučana: „Želeo bih da se zahvalim takođe i predsedniku Crne Gore Đukanoviću, koji je ovde večeras sa nama, za sve što su uradili da zaštitite demokratiju i toleranciju neophodnu da se ona razvije. Uz vašu pomoć, i stalan oprez, možemo jednom za svagda dokazati da su Evropa i sloboda sinonimi”, piše u njegovom govoru od 21. juna 1999.

   • dinki says:

    Braćo naša,kanal se kopa da bi spriječili doturanje oružja u predstojećem sukobu,a pseto vlada toliko dugo jer opozicija jednim dijelom svjesno radi za njega a drugi dio potpuno nesvjesno,posledica ovakvog stanja je da mi u Crnoj Gori nemamo čistu srpsku partiju koja će okupit sve Srbe iz CG i zato smo razbijeni na minorne stranke i bezvezne koalicije koje pucaju onog momenta kada poglavnik udijeli mrvice sa stola.30 procenata stanovništva ne glasa a to su naši glasovi jer montenegrini,balije,balisti i ustaše disciplinovano izlaze u punom sastavu,ponekad se i desi da glasa i jedan broj preminulih građana ali bez obzira na sve mi bi imali značajnu većinu,nijednu od opozicionih partija mi ne prepoznajemo kao srpsku.1998 godine ovi izdajnici su glasali do 7 sati ujutro sve dok nijesu dobili većinu a to im je aminovao sam vođa tadašnjeg SNPa pok Momir Bulatović sa svojim partijskim kompanjonima od kojih su neki i dan danas u parlamentu kao na primjer Peđa Bulatović,komunjara komunjari oči ne vadi kažem komunjara ne komunista jer su crnogorski komunisti pokopani na Golom Otoku,2006 godine isti dvojac nije htio objaviti pobjedu na referendumu velikodušno ustupajući pobjedu Milu.Pred našom crkvom i svještenstvom je veliki zadatak da probere i sabere srpske političare u jedinstvenu stranku i da ih natjera na slogu a ako to ne poslušaju trebaju ih proklet za vjeki vjekova i odlučiti iz pravoslavlja kao i one nesrećnike koji su glasali ovaj nezakon u parlamentu.A ako bi nekim čudom to uspjeli eto pobjede eto povlačenja priznanja nezavisnosti KiM eto izlaska iz NATO,nikad više nebi slali vojnog atašea na proslavu Oluje( ne vraća se živ nijedan otud) i sličnih oluja.I naravno oprostite mi dosadan sam ali moram zahtijevat,molim vas, molim vas, molim vas tako vam svega ne na more u CG nekolike sezone,pokažite slogu i jedinstvo među vama kako je mi pokazujemo braneći vjeru.

  • Miraš says:

   E sada ne verujem da ima podršku aktuelnog predsednika SAD Trampa kao nekad Klinotona. Ali Milo još uvek može da ima podršku moćnih krugova iz te stare globalistanske struje u SAD i u EU.

  • Slobodanka says:

   Kako se Milo nije našao na klupi Haškog tribunala, naprimer za opsadu Dubrovnika? Neko ga čuva. Nije se pojavio ni kao svedok protiv Miloševića, ali i tada su ga čuvali da se ne iskompromituje pred domaćom javnošću te da bi mogao da vlada ovako dugo ali stalno veoma poslušno služeći SAD-u i svim atlantima.

 5. Suri Cat says:

  Otkazaće mu poslušnost svi! Vojiska i policija ne žele da učestvuju u pogrešnoj Milovoj odluci da otme svetinje. Nema podršku ni šiptara ni muslimana. On će se udaviti u sopstvenom izmetu. Narod je umoran od njegove mafije i njegove diktature. Ne samo Srbi već i Crnogorci ne žele više da trpe tiraniju. Neće brat na brata da udara zbog Mila!

 6. Nine says:

  Opozicija je nesposobna utoliko što nije mafiozna kao što je Don Milo da može platiti avionske karte za glasače koji ne žive u Crnoj Gori i plaćati im za njegov glas po 250 evra. Ne drži on vlast trideset godina zbog toga što ga narod voli, već zbog toga što zna da će čim izgubi imunitet otići na robiju. Odavno je, koliko se sećam, na meti italijanskog tužilaštva zbog šverca cigareta na kome je zaradio milione, a Boga mi sad se pročuo i u celom svetu po tome što su njegovi sugrađani uhvaćani u švercu više tona belog praha. Nije on najbogatiji političar u Evropi zbog toga što je to bagatstvo stekao radom. Zar mislite da će ubuduće svojim novcem plaćati glasače? Nije to ni do sad činio, već je to plaćao iz džepova onih kakav je i onaj koji mu se obraća iz Londona. Ne briše on znoj sa lica usred zime zbog vrućine već zbog brige kako će se skloniti na sigurno mesto i zadržati ogromno bogatstvo, a izmanipulisani narod ostaviti bez hleba u koloniji od države, koju je on, protivno volji većine naroda, napravio. Zar treba nekom objašnjenje njegove politike posle izjave predsednika njegove vlade da je vlada donela mudru odluku (protivno volji 80% stanovnika Crne Gore) o priznavanju nezavisnosti Kosova.

 7. Dražen Jovan Petrović says:

  Odlazi taj poslednji diktator u Evropi sa vlasti već 30 godina ali nikako da ode.A koliko je sposobna ili nesposobna opozicija u Crnoj Gori,sve se bojim da bi taj odlazak diktatora sa trona mogao potrajati još 30 godina.Sve je to jedno veliko čudo.

 8. Magda says:

  E ti ga precera!!! Sa tom sacicom namiri ti od C. Gore sve do Rusije 😂😂😂😂😂😂😂

 9. Magda says:

  Vidim ja da tamo u C. Goru ne vrijedi ulagati pare 😂😂😂 Bogme nema Milu smrti bez motike dok ga netko ne "skine sa grane" ko'vrapca!!!! Ma kakav Causesku...???? Causesku je umro gospodskom smrti /strijeljan je /a zena mu u bundi strijeljana... Vidjet cete vi kako ce Milo i njegovi da zavrse sve ovo. Vuci ce mu se crevca po svim ulicama Podgorice i satrat ce ga u asfalt!!! Igra se Milo zivotom svojim a i svoje obitelji. Samo nije on niti Bizmark niti mu je zena Ruska princeza pa da se pamte zavijeka. Bjezi Milo u Argentinu i ponesi puno Pampersica.. Jer vec ti sada trebaju a trebat ce ti i kasnije. Stici ce te ruka Bozja.... ako te ne stigne neka bomba ili exploziv u autu... kuci... na putu ili u avionu. Caoooo Milooooooooo 😂😂😂😂😂😂😂😎

 10. Portopranco says:

  Vidim da se diskusija usmjerila na procjenu sposobnosti opozicije u Crnoj Gori.To je pravilno.Čovjeku zdravog razuma jednostavno nije jasno kako jedan mafijaš i opskurni diktator čija se vlast u osnovi zasniva na kontroli nad 2000 policajaca može tako dugo biti na tronu.Diktator Milo ima dosta slabih tačaka,ali ih itekako ima i opozicija u Crnoj Gori kad ZASAD djeluje tako bezopasno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *