РАТКО ДМИТРОВИЋ ПОГОДИО У ЦЕНТАР У ВЕЗИ АФЕРЕ „РУСКИ ШПИЈУН“: „Е Срби, Срби, а ћутали сте ко попи*ани кад се група НАТО и америчких обавештајаца уселила у Генералштаб наше војске“

RATKO DMITROVIĆ POGODIO U CENTAR U VEZI AFERE „RUSKI ŠPIJUN“: „E Srbi, Srbi, a ćutali ste ko popi*ani kad se grupa NATO i američkih obaveštajaca uselila u Generalštab naše vojske“

21 novembra 2019

Povodom očigledno izrežirane afere sa navodnim ruskim špijunom u Srbiji, oglasio se Ratko Dmitrović sa sledećom objavom:

“Najbolji su mi ovi koji sada likuju nad činjenicom da nas “braća Rusi” špijuniraju (pa svi sve špijuniraju, valjda je to jasno) a ćutali su ko popišani kad se ono- 6. oktobra 2000. g. -grupa NATO i američkih obaveštajaca uselila u Generalštab naše vojske. E, SRBI, SRBI”

KOMENTARI19 komentara

 1. milorad2 says:

  pa i sada postoji NATO grupa samo zna se za to, tolerišu ih iz mnogih razloga i drže negde u ćošku.Heh kakva nam je država takva nam je i vojska.Ista stva je bila u okupiranoj nemačkoj sve do 70 ih god..Pola nemaca je radilo za ruse a pola za amerikance a oni koji su bili pametni su radili za obe strane:)Istorija, istorija, sve se to ponavlja samo što sada nema zida u berlinu ali postoji brza i široka drina:), pa ovi na zapadu misle da je bosna neka vrsta z.nemačke a srbija DDR.Samo nije baš tako sve crno belo ovde ima mnogo nijansi sive više nego bilo gde zato je i sve ovde tako mutno.Sve u svemu mi dugo vremene nećemo moći da budemo sasvim suverna država takvo nam je mesto.Jedini garant nekog suvereniteta je bila jugoslavija a i ona je bila bušna ko švajcarski sir.Svako ko pliva kroz obaveštajne akvarijume zna o čemu pričam i ko je ko ovde i ZAŠTO je to tako.

 2. Zoran says:

  Pa niko vam nije kriv.

 3. Dusan says:

  Ako je neko i sarađivao sa ruskom obavještajnom službom-svaka mu cast! Radio je za bratsku i jedinu silu u svijetu koja nas još iskreno podržava. A ja,da imam ikakve informacije za Ruse ja bih im dao džaba. I više od toga,poklonio bih Rusiji,odnosno njenoj armiji komad zemlje ako joj treba. Živim u Republici Srpskoj,i dosta mi je NATO-a da mi se*e za vrat.Nato ima pravo da ubije bilo koga u BiH i da ne odgovara nikom. Npr.slucaj Abazović,pa napad na popa Starovlaha i njegovog sina,koji je ostao trajni invalid. Gade mi se!

  • Pera says:

   Gresis Dusane ! Ako je stvarno Srbin uzeo pare od brace Rusa, onda treba dozivotno u zatvor ! Licno mislim da je ovo kao i sve do sada, cionisticki holivudski scenario !

 4. padre says:

  Samo das nam je Vučić zdrav!Kad se bude potupno oporavio, skoknut će on do Putina i srediti stvar!Kako on kaže, ima da padnem na kolena,ako treba!

  • Rade says:

   Koja smejurija!Ceo sprat u Generalstabu Vojske Srbije drzi Nato nacisticka organizacija a oni prozivaju Ruse kao neke agente.I ako jesu oni su na zadatku da prate ove Nato naciste koji su sa domacim izdajnicima okupirali ovu ojadjenu zemlju.

 5. Velika Metla says:

  "Dosovcima" i drugosrPijancima je slađe goMno američko nego ruska torta. Tu nema nikakve dileme,zato oni i likuju. Rusija nema šta da špijunira Srbe i Srbiju,jer su Srbi i Srbija uz Rusiju. Rusi mogu i treba da špijuniraju nato-fašiste u Srbiji,i da ih uskoro pobijemo sve do poslednjega.

 6. Žarko says:

  Buku dižu upravo NATO špijuni, najgori, domaći natovci.

 7. deda mraz says:

  Juce nelegalni referendum za promenu udtava,danas spiunska afefa sa Rusima u prevodu zuri m se da priznaju siptare.

 8. Slobodanka says:

  Gotovo potpuno ista nakaradna rešenja koja su SAD-NATO-EU u njihovom interesu uspešno primenili u Crnoj Gori i Makedoniji uveliko se primenjuju na Srbiju. Premijer-predsednik Brbije sve više liče i na tandem Zaev-Panderoski i na tandem Marković-Djukanović. Liče ko gnjide na gnjide. Možda je još gore, a da ni ne znamo. Uprkos značajnom ne NATO opredeljenju gradjana Srbije, Srbija u svom Ministarstvu odbrane ima stalnu kancelariju za vezu sa NATO, srdačno prima NATO-USA generale i ostale NATO kadrove, u odnosu na Rusiju ima značajno veći broj vojnih vežbi sa pripadnicima neprijateljske i agresivne NATO alijanse. Takva Zapadu veoma naklonjena ali i hermafroditna Srbija šalje svoje ljude navodno na vojnu obuku u Rusiju. Da li "srpski vojni kadrovi" kroz vojne obuke u Rusiji rade u korist naše odbrane ili direktno špijuniraju za SAD i NATO? Ako je uopšte tačno da su u Rusiji imali obuku i za S-400 kome sve oni mogu da prenesu svoje novostečeno znanje i druga zapažanja iz Rusije?

 9. Slobodanka says:

  Srpski kadar Srdja Popović i ostali iz Kanvasa godinama se bave izvozom obojenih revolucija širom sveta. Preko tog Dorijana Greja srpske krvi i srpskog imena Srbija na medjunarodnoj sceni ponaša se kao teški bolesnik i izvor opake zarazne bolesti. Za državu Srbiju i za srpski narod to je veoma štetno, ali niko ih ne zaustavlja. Vladar Srbije na njihove podle i bolesne aktivnosti ćuti što znači da ih odobrava. Srbija u pogledu rasta njene proizvodnje i usluga izgleda da jedino i to veoma uspešno izvozi takva teška sranja i gadosti, a vladar preko kontrolisanih medija priča šta godi našem uhu o tobožnjem rastu ne znam čega sve.

 10. Drago says:

  Ova vlast nema snage da otjera Nato iz Serbije. Sluge ostale sluge. Sramota.

 11. Pera says:

  Srdja i ostala gamad iz Srbije su obelezena i niko normalan njih ne konstatuje kao Srbe. Cionisti u Beogradu imaju jos svojih stabova za unistavanje Srbije. Ciju i fbi. Kazu da fbi sluzbuje samo u americi ? Pa jel to znaci da smo i mi drzava amerike ? Kad ce Bog da nam se smiluje i da nam Srbina za vladara, kao sto je Rusima dao Putina, pa da protera svu cionisticku gamad, tj. njihove demonske legije !

  • Talaj says:

   Ratko je sve rekao u dve-tri rečenice ali izgleda da se nekim ocvalim ili nanovo procvalim DOS-ovcima ne može dopreti do moždanih vijuga.

 12. Za Srbiju says:

  Niko nije naseo na ovo bedno i naivno podmetanje. Tretiraju nas kao retardirane.

 13. Talaj says:

  Voleo bih da znam kako to neki zamišljaju svet u kojem je normalno kada Amerikanci i ostali špijuniraju, a ruska špijunaža je nešto skandalozno!

 14. Drago says:

  Putin sa punim pravom trba da postavi pitanje suradnje sa Srbijom i pogotovo Vučićem. Srbija odnosno gazda Vučić je Rusiji naneo veliku sramotu i to mu Putin nikada nećew oprostiti.

 15. Darko says:

  Ma dosta mi je nas Srba. Amerikanci su godinama spijunirali predsednike svih saveznickih drzava i drzava koje smatraju amerikance prijateljima. KO ih kritikuje, niko, a mi? Mi onda na sva zvona. Pa kad bolje raznislim mozda ni nas brat Rus nije siguran u nas, kao sto ni sam nisam. Niko ne zna sta hocemo. Hocemo da nas Rusi stite, a da se lizemo sa zapadom. Nismo mi nista zasluzili, ni Srpske zemlje ni nasledje od nasih predaka. Mi treba da sedimo ispred tv i gledamo razne idiotske zadruge i farme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *