РАТНА ПОРУКА МОСКВИ: Десетине америчких војника слетело падобраном на границу између Летоније и Белорусије

RATNA PORUKA MOSKVI: Desetine američkih vojnika sletelo padobranom na granicu između Letonije i Belorusije

21 novembra 2021

Grupa američkih vojnika sletela je na granicu između Letonije i Belorusije.Ovo je, kako su rekli Amerikanci, demonstracija njihove spremnosti da podrže NATO saveznike u pozadini zaoštravanja situacije sa migrantima na granici Belorusije.

Akcije Vašingtona samo pogoršavaju situaciju, stvarajući dodatnu napetost između Zapada i Države Unije (Rusija i Belorusija).

Poznato je da se nekoliko desetina američkih vojnika iskrcalo u blizini granica Belorusije. Pripadnici 352. brigade američkih snaga za specijalne operacije sleteli su u Letoniju.

Takve snage nisu dovoljne da se govori o pretnji Belorusiji i Rusiji, ali ova činjenica može biti signal da se NATO sprema za mnogo veće operacije.

U svakom slučaju ovo je otvorena pretnja prvenstveno Rusiji, pišu ruski mediji.

Dakle, vojno-transportni MC-130J i vojni konvertor CV-22B (kombinacija aviona i helikoptera za vertikalno poletanje i sletanje) su bili uključeni u britansku desantnu operaciju.

Činjenica da je u operaciji uključen i vojni konvertor može biti signal planova SAD da povećaju broj svojih snaga u baltičkom regionu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. Gardista says:

  Koknuti koji komad pa da vidimo

 2. Si y Leter Aligeder says:

  Dočekaće ih na vile, srpove i motike, ta ne mogu tek tako ljudi sa neba padati. Vratiti ih na istu adresu uz naknadu. Padobranci u ratu su uvek bile najveće budale.

 3. Bilo jednom u Amerike says:

  NATO se sprema za veliku i tešku operaciju koju neće preživeti niti oni niti njihovi doktori iz kongresa američkog. Osećali se bolesno pa došli kod Rusa da se leče? Vala sve sami baloni budaloni.

 4. Puče puška says:

  Tikvani, razbićete se kao tikve.

 5. Gagi says:

  Posto se zahuktava bioloski rat na zemaljskoj kugli, ko zna sta su smradovi doneli i prosipali iznad Belorusije. Nisu kao mogli da stignu kopnenim putem nego su morali vazdusnim. Cim zapad nesto planira i radi, to je vezano za neku opasnu prevaru i hohstapleraj. Nisu oni bezveze proteklih godina uzimali uzorke DNK svih naroda tamo, spremali su neko hemijsko zlo. Sve sto se desava iznad tih teritorija (iz vazduha) je ogromna potencijalna opasnost, kopnom nisu u stanju da adekvatno deluju.

 6. padre says:

  Od tih njihovih poruka čoveka zaboli glava od dosade!Zar oni misle, da ceo svet ne vidi, kolike su seronje!Samo jih još trpi, jadnike!

 7. Beli Orao says:

  Kad ostave nekoliko desetina kostiju brzo će da se predomisle ! Ovo je igranje mišića , da vidimo kakoje kad kosti zaigraju u vazduhu !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *