Ratovi u budućnosti će se voditi isključivo zbog izvora vode

Ratovi u budućnosti će se voditi isključivo zbog izvora vode

29 jula 2013

Voda AfrikaMnogo se pisalo o proteklim ratovima koji su vođeni zbog nafte (primer Zalivski rat), o sadašnjim ratovima vođenim zbog nafte (npr. Arapsko proleće) i o ratovima koji će se voditi u budućnosti zbog nafte (primer Sirija i Iran). Ono o čemu se najviše ćuti u svemu ovome jeste da će ratovi budućnosti biti vođeni zbog vode, ostavljajući naftu kao sekundarni problem.

Prema istraživanju UN-a kao i naučnim studijama, skoro dve trećine cele populacije koja naseljava Zemlju suočiće se sa ozbiljnim, po život opasnim nestašicama vode do 2025. godine. Stvari koje se najčešće navode kao razlozi nedostatka vode su rasipanje i slabo planiranje, što će rezultirati nejednakim distribucijama.

Trenutno ovaj problem je prvenstveno problem zemalja trećeg sveta. Ipak, UN-ovi izveštaji govore kako se Engleska suočava sa ozbiljnim nedostacima vode, a SAD nisu daleko iza Engleske. Čak je i DIA (Defense Intelligence Agency) jasno objavila teška upozorenja istraživanja UN-a, govoreći kako će nestašice vode uveliko uticati na sve, a voda će zatim biti korišćena i kao oružje.

DIA izveštaj je izazvao reakcije američke državne sekretarice Hilari Klinton koja je njihova otkrića nazvala “otrežnjujućim” te je navela kako će širenje populacije dovesti do povećanja zahteva za vodom, ali nabavke sveže vode neće moći pratiti taj put. Treba primetiti i zapamtiti da globalisti nikada ne propuštaju priliku da propagiraju lažne paradigme o prenaseljenosti kojima opravdavaju svoju depopulacijsku agendu. Hilari Klinton je komentarisala kako će nestašice vode voditi ka regionalnim konfliktima i nasilju između država i unutar nacija.

Ipak, mora se odati priznanje globalistima za njihov dinamičan i fleksibilan pristup postizanju totalne globalne dominacije. I dok se svet umara od lažnih izgovora kojim se protive borbi protiv bankara inspirisanih ratovima zbog nafte, globalisti su svoju strategiju usmerili na kontrolisanje osnovnog ljudskog instinkta – naslednom potrebom za posedovanjem vode i hrane kako bi preživeli. Klinton, UN i DIA su fino pripremili sto za ono što dolazi: planirana globalna nestašica vode će slediti mala, nevešto prikrivana opravdanja ova tri isprepletena entiteta kontrolisana od strane globalista.

U stvarnosti, plan za bacanje sveta na kolena kroz veštačku nestašicu vode koju je kreirala globalistička elita već se ostvaruje. Izveštaji DIA-e i UN-a bi trebali biti pisani iz perspektive sadašnjeg vremena, a ne futurističkih projekcija. Posmatrajmo sledeće činjenice o vodi iz postojeće stvarnosti. Dvadeset posto svetske populacije oseća nestašicu čiste, pitke vode. Globalna potrošnja vode se udvostučava svakih 20 godina, dva puta više nego stopa rasta ljudske populacije.

Gore pomenute činjenice mogu iskoristiti globalisti kroz kontrolisanje zaliha vode i kreiranjem dodatnih veštačkih nestašica. Plan globalista za porobljavanje sveta kontrolisanjem vode već ubire plodove, jer se 31 zemlja trenutno suočava sa nestašicom vode. Globalističke industrije su pomogle u podsticanju ove zavere, jer je više od pola svetskih reka ili mrtvo ili beznadežno zagađeno.

Dodatni dokaz koji pokazuje da plan globalista deluje leži u činjenici da u zemljama trećeg sveta najviše smrtnosti nose upravo bolesti vezane za vodu. Problemi vezani za bezbednost vode se pogorašavaju, a smrtna krivulja je u porastu. Tragično je to što je ovu vrstu smrti moguće u potpunosti sprečiti. Oba izveštaja, i UN-a i DIA-e, ukazuju da će do 2025. godine dve trećine svetske populacije živeti u potpunom nedostatku vode kao i pratećeg nedostatka hrane. Doduše, neće biti nedostatka spremnih i očajnih vojnika da se bore u nadolazećim ratovima za vodu.

Globalistički plan za potpunu dominaciju je savršen. Njihov plan je neverovatno zao zbog milijarde ljudi koji će umreti, ali je ujedno i briljantan.

U prvom delu ovog plana, demonstriran je prvi korak koji sadrži zelenaške kredite za naivne nacije kroz bankarske manipulacije i prevare.

Bolivija je bila prvi primer koji je standardizovao svoje obaveze prema Svetskoj banci. Njihove zalihe vode su otišle u stečaj, koje sada kontrolišu globalisti, a cene su porasle za 400%. Ista šema je primenjena i u Peruu, gde prosečna siromašna porodica plaća privatnike čak 3$ po kubnom metru, kako bi sakupljali zagađenu vodu u kantama, dok elita plaća 30 centi po kubnom metru za čišćenje vode koja teče iz slavina u njihovim domovima.

U Indiji neke porodice potroše četvrtinu svojih prihoda na vodu. Manipulacija dugovima, zarad krajnjeg cilja kontrolisanja vode, nije samo priča koja se odvija u zemljama trećeg sveta. Izvedeni dug je paralizovao ekonomiju Evrope kao i SAD-a.

Koliko će vremena proći pre nego što globalisti budu morali “vaditi” američku ekonomiju, dok ta zemlja nastavlja putem neodrživog duga? Kada američka ekonomija potpuno posrne, bankari, će pristići u spašavanje. Cena njihove intervencije, sudeći po onome što se desilo u Boliviji, biće potpuna kontrola njihove infrastrukture. Sakupljanje i prečišćavanje kišnice kao i pročišćavanje tokova reka za obezbeđivanje pijaće vode postaće ilegalne radnje. Sva voda će se kontrolisati kroz privatne korporacije i možete se kladiti da će, kao što je istorija već pokazala, postati veoma skupa.

DIA izveštaj profilisano spominje da poljoprivreda koristi 70% snabdevanja vodom, što znači da će nestašica vode voditi ka nestašicama hrane. A šta globalisti nameću kao rešenje ovog problema? Naravno, GMO useve.

Tako je, oni propagiraju GM hranu kao rešenje za veštački stvoren nedostatak vode!

Pa ako slučajno ne umrete od žeđi ili razbijanja porodičnog budžeta, zbog pokušaja dolaženja do vode, onda ćete sigurno umreti od trovanja toksičnom, suvoparnom GM hranom. Ovo je ista GM hrana koja, kada je primenjena na laboratorijske štakore, izazvala razvijanje fatalnih tumora i umiranje. I opet, savršenost ovog plana globalista je fascinantna.

SAD su u ovu nezdravu paradigmu veštačke nestašice vode već uvučene kroz potpune krađe i vlašću potpomognute privatizacije. Tako su stanovnici nekih američkih opština već doživeli probleme u snabdevanju vodom, nalik onim u zemljama trećeg sveta.

(Abrašmedia)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *