РАЗБИЈАЊЕ ЏИХАДИСТА: Сиријска војска уз помоћ Руса ослободила 13 градова (ВИДЕО)

RAZBIJANJE DŽIHADISTA: Sirijska vojska uz pomoć Rusa oslobodila 13 gradova (VIDEO)

13 oktobra 2015

66500330300Nakon ranjavanja Bagdadija teroristi beže na svim frontovima: Sirijci ih opkoljavaju, Rusi uništavaju konvoje.

Nakon vesti o ranjavanju vođe Islamske države Bagdadija, njihovi borci masovno bacaju oružje i beže, javlja reporter ruske televizije „Lifenews“ sa fronta u Siriji.

Latakia, Idbil, Hama, Homs, Palmira, Alepo, Sirijska arapska armija napreduje na svim frontovima. Do sada je oslobođeno 13 gradova u provincijama Hama i Latakia.

Ruski dopisnici javljaju da ekstremisti pokušavaju da dostave municiju i pojačanja iz njihovog centra u Raki ali da ruska avijacija satire njihove konvoje.

Na više lokacija na liniji fronta teroristima preti opkoljavanje.

(Pravda.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. zlatiborski ovan says:

  Nakon ranjavanja Bagdadija teroristi beže na svim frontovima: Sirijci ih opkoljavaju, Rusi uništavaju konvoje. ///////// nego sta je mislila ova gamad salafisticka, da je Rusija ona iz '91 pod Gorbacovom. a i satana breko bare je dobila dobru lekciju sa raketama sa brodova, koje preletese irak i iran, i pogadjaju tacno u 3m precnika. samo jos srpski tupavci sanjaju svoje vesternisticke snove, mada su od istog Zapada, samo u poslednjih 100 g. doziveli velika Zla

 2. Razvaljuj says:

  Razvaljuj ih do kraja ! Prvo njih a onda one koji su ih naoruzali i finansirali. Idemo do kraja da pocistite ovaj svet od zla i da vratite svetu mir. Bravo!

 3. Steva says:

  Mora zapad (USA,EU,Nato) da konacno shvati da je vreme njihove"demokratije" prohujalo.

 4. pravda says:

  Amerika=Eu= NATO=Teroristicka organizacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *