Разбијање криминалних група из региона је најважнији корак у обрачуну са утицајем страних служби на Србију!

Разбијање криминалних група из региона је најважнији корак у обрачуну са утицајем страних служби на Србију!

1 новембра 2016

miroslav-parovic_720

Пише: Мирослав Паровић, председник странке „Трећа Србија“

Одлука државног врха да крене у сузбијање деловања страних служби безбедности на територији Србије је нужан корак у враћању суверенитета народу и држави и из тог разлога наилази на нашу подршку. У перидоу од петог октобра двехиљадите године наш државни апарат је „избушен“ до те мере да у многим областима агенти страног утицаја имају значајнију улогу од институција система, а што је недопустиво.

Посебно је за народ и државу погубан утицај странаца на криминалне групе које делују у Србији. У том смислу је неопходно пре свега разбити криминалне групе из Црне Горе којима логистику даје њихова служба безбедности, те албанске криминалнее групе са територије Косова и Метохије којима органи тзв. државе Косово дају пуну подршку. Такође, јавна је тајна да највећи број професионалних убица долази из Босне и Херцеговине, а да Хрватска даје подршку утицају на културу, медије, образовни систем као и део мутних послова у области трговине.

Уништењем ових криминалних група ће се драстично побољшати безбедносне прилике на нашим улицама где већ месецима бесни рат мафијаша са КиМ и из Црне Горе. Такође, уништење криминалних група из Црне Горе ће драстично умањити снагу режима Мила Ђукановића који је после кампање против Србије и лажних оптужби да Србија шаље терористе постао регионални проблем највишег приоритета.

Наравно, на глобалном плану утицаји које на Србију имају безбедносне структуре доминантних држава света је неупоредиво већи од утицаја земаља из региона. Међутим, тежиште њиховог деловања је углавном у политичкој равни, те је стога и одбрана од тог утицаја другачија и суптилнија.

На крају, читава прича о сузбијању деловања страних обавештајних служби и агената од утицаја не сме се претворити у логику „Балканског шпијуна“, нити се сме дозволити политичка злоупореба ове теме. Из тог разлога ћемо се ми као странка клонити олаког етикетирања, али исто тако нећемо остати по страни јер је ово државно питање које се тиче свих нас.

KOMENTARI3 коментара

  1. maxa says:

    treca srbija se moze porediti sa gestapoom. to su takve lopine u novom sadu, da nema kraja. inace su oni iz vuciceve skole.....

  2. Nikica says:

    Zar ovaj Vučićev rezervni Vulin, sa strankom od pet članova, misli da ga bilo ko u Srbiji ferma i za suvu šljivu? Gde mu je kolega Vladan Glišić? Neće se čuti do sledećih izbora.

  3. milovan says:

    Izneti predlozi su mu dobri,a to za koga radi i ciji je ja neznam.Ono sto dobro za zemlju treba podrzati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u