РАЗБИЈЕН НАЈВЕЋИ МИТ О КОРОНАВИРУСУ

РАЗБИЈЕН НАЈВЕЋИ МИТ О КОРОНАВИРУСУ

17 октобра 2020

Резултати најновијег научног истраживања, које је обухватило велики број пацијената оболелих од вируса корона, показали су да је све време био мит да ковид-19 више погађа мушкарце, као и да код њих у већем броју случајева изазива смртни исход.Анализирани су подаци у Европи, Аустралији и Новом Зеланду и утврђено је да мушкарци и жене од вируса умиру у приближном броју и да нема основа за теорију да корона теже погађа мушкарце.

Још у априлу, Краљевски колеџ у Лондону објавио је да су жене у мањем ризику да премину од короне, уколико се заразе, док је друго британско истраживање утврдило да жене имају 59 одсто мање шанси да умру од короне, од мушкараца.

На Краљевском колеџу сада је спроведена нова студија, која је утврдила да бројке не подржавају претходне тврдње.

Могуће је, међутим, признају аутори студије, да су жене чешће смештане у старачке домове где су умирале, због чега су и њихове смрти заведене у већем броју.

Научници, такође, наводе да је ограничено тестирање у првом налету пандемије значило да многи случајеви међу мушкарцима нису утврђени.

Најгоре су, наводе аутори студије, прошли Шпанија, Енглеска и Велс, када је у питању број смртних случајева од короне. Како преноси „Блиц жена“, у Шпанији је тај број скочио за 38 одсто, док је у Енглеској и Велсу повећан за 37 одсто.

KOMENTARI4 коментара

 1. padre says:

  A ja sve mislio, da mora da prođe nekih stotinjak godina, pa da stvar postane mit!

 2. Косовац says:

  Резултати најновијег научног истраживања које је извршио Амерички научни институт „Хилари и Ненси Клинтон“, нам дају шокантна открића. Научници тог института су дошли до запаљивог, шокантног и узнемирујућег закључка, да су потенцијални гласачи Доналда Трампа у великој опасности од обољевања коронавирусом. Од анкетираних корона-болесника, чак њих 75% су Трампови потенцијални гласачи.

 3. uddu says:

  Najveća mit o koroni je da je korona mit !

 4. Zoran says:

  Ne napada virus. Napadaju vlade zemalja preko svojih izvršitelja: državnog zdravstvenog sistema, medija, vojske, policije, inspekcijskih službi(opet policija), a u korist međunarodnih profitera koji profitiraju na ljudskom neznanju i strahu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u