РАЗРЕШЕНА ВЕЛИКА ДИЛЕМА – ЕВО ШТА ЗНАЧИ ПУТИНОВА РЕЧЕНИЦА: „Нисте нас слушали, послушајте нас сада“ (ВИДЕО)

RAZREŠENA VELIKA DILEMA – EVO ŠTA ZNAČI PUTINOVA REČENICA: „Niste nas slušali, poslušajte nas sada“ (VIDEO)

23 marta 2018

Nakon što je Centralna izborna komisija Rusije saopštila konačne rezultate predsedničkih izbora, televizija RT objavila je video u kojem je prikazano najnovije rusko oružje i objašnjeno šta je ruski predsednik Vladimir Putin imao u vidu kada je rekao: „Niste nas slušali, poslušajte nas sada“.

U snimku se govori o sistemima „Kindžal“, „Sarmat“ i „Avangard“, o bespilotnim podvodnim aparatima i raketama sa nuklearnim glavama koji će doprineti da Rusija uspostavi nuklearni paritet.

Putin je još tada predložio građanima da smisle nazive za najnovije rusko oružje, a kao rezultat odlučeno je da bespilotni podvodni aparat ponese ime „Posejdon“, laser „Peresvet“, a krstareća nuklearna raketa — „Burevestnik“.

Putin je prilikom obraćanja pred poslanicima Federalne skupštine govorio o najnovijem ruskom oružju koje će, kako je objasnio, osigurati bezbednost Rusije.

Tada je rekao i da je Zapad odbio da sa Rusijom razgovara o kršenju strateškog balansa pogotovu u svetlu razmeštanja američkog protivraketnog štita.

(Sputnik)

KOMENTARI7 komentara

 1. Zoran says:

  Samo bez velikog izvinjavanja i pravdanja onima.

 2. M says:

  Interesantan film.Samo ne govori što ako USA-NATO udari prvi,i to iz blizine(s ruskih granica,ili blizopozicioniranih podmornica i brodova itd.),i to hipersoničnim raketama(konvencionalnim i Atomskim),superpreciznim,iznenada,...koje do ciljeva lete 3-5 minuta i nanose poražavajući prvi udar na koji se ne stigne odgovoriti!A na to se sprema!!!A Na To se sprema!NATO se Na To sprema!!!

  • Batina says:

   Rusi imaju lasersko oruzje koje ce te USrA rakete prizemljiti prilikom pokusaja uzletanja. a za udar ce znati onog momenta kas su pripreme za napad uradjene.

  • raikkonen says:

   ne brini i to je uzeto u kalkulaciju..ne sede tamo ''duraci''...teritorija rusije to jes njena velicina (po duzinu i shirinu) dozvoljava povratni masivni protiv udar...a shta mislish, ruske podmornice ne dremuckaju pored istocne i zapadne obale usre??

 3. Idi begaj:) says:

  Moj predlog za laser:PERUN!!

  • raikkonen says:

   ne !!!..bolje ''OFTAMOLOG""

   • Idi begaj:) says:

    ODLICNO RAJKO!!Moze: "PERUN OFTAMOLOG"!!!Gde si bre Rajko,nije te bilo dugo BRO??Nedostaju mi tvoji komentarluci,a vidim na "faktima"su komentari ugaseni??Sta se desava!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *