РЕЧИ САТАНЕ! После 300 година дешифровано ЂАВОЛОВО ПИСМО са Сицилије, ево шта у њему пише!

REČI SATANE! Posle 300 godina dešifrovano ĐAVOLOVO PISMO sa Sicilije, evo šta u njemu piše!

12 septembra 2017

Misteriozno šifrovano pismo, koje je u 17. veku napisala časna sestra koja je tvrdila da ju je zaposeo sam đavo, konačno je dešifrovano pomoću algoritma koji je nađen, začudo, na dark vebu (skrivenom delu interneta kome ne može svako da pristupi).

Sestra Marija Krocifisa de la Koncecione je tvrdila da je Lucifer pokušavao da je namami kako bi postala sluga zla, dok je pisala pisma u manastiru Palma di Montekjaro, 11. avgusta 1676. godine, piše Stampa.

Tada je napisala poruku koristeći razne simbole i jezike, uključujući grčki jezik, ćirilicu, arapsko i rusko pismo. Vekovima su stručnjaci, kriptografi, mistici i okultisti bezuspešno pokušavali da dešifruju tekst.

Nedavno je tim iz Ludum naučnog centra na Siciliji na dark vebu naleteo na algoritam koji im je omogućio da dešifruju naizgled nerazumljiv kod.

– Čuli smo za softver koji verovatno koriste obaveštajne službe za dešifrovanje – rekao je Danijel Abate, direktor centra, preneo je Tajms.

– Pripremali smo softver drevnim grčkim, arapskim, rumunskim i latiničnim alfabetom za razbijanje koda pisma kako bismo pokazali da je stvarno đavolje – rekao je on.

Novoskovani prevod bizarno složenog pisma podstakao je spekulacije da ne samo da je časna sestra bila talentovani lingvista, već i da je možda bolovala od šizofrenije.

Pismo navodno opisuje Sveto trojstvo u katolicizmu, Boga, Isusa i Svetog Duha, kao „beskorisne mase“ i dalje navodi da „Bog misli da može da oslobodi smrtnike“, istovremeno ohrabrujući ljude da napuste Boga.

– Ja lično verujem da je sestra dobro poznavala jezike, što joj je omogućilo da smisli šifrirano pismo, a možda je patila od šizofrenije, zbog čega je zamišljala dijalog sa đavolom – dodao je Abete.

Palma di Montjekaro

– To nije zaustavilo brojne zainteresovane satanističke sekte koje sa mnom kontaktiraju od kada sam objavio naše zaključke – dodao je Abete.

– Moja teorija je bila da je ovo precizan alfabet koji je izmislila časna sestra koja je sa velikom pažnjom izmešala znakove. Svaki simbol je dobro osmišljen i strukturiran, postoje znaci koji se ponavljaju, možda namerno ili možda nesvesno – rekao je Abete, navodi Internešnel biznis tajms.

(Sputnik)

KOMENTARI9 komentara

 1. igor says:

  Slava jedinom zivom Bogu u svu vecnost. Amin.

 2. Djordje Petrovic says:

  Laz laz i samo laz da je djavo iz vatikana (papa djavol) sa sicilije i da je surovao sa casnom sestrom. Djavol vatikana suruje samo sa krvatima i uci fratare kako da postupaju sa mladi krvatima dok ih drze u krilo. Hihihihi.

 3. M says:

  Ako je casna sestra bila luda,onda nije imala ni zivaca ni pameti da smisli takvo pismo,glupi"naucnice"!Ni algoritam nisi sam smislio nego piratizirao,a sudis o stvarima o kojima pojma nemas!Idi srci kapucino i gledaj more,bavi se onime sto ti pase.

  • Banebanane says:

   Tako je. Ludaci nemaju sistema, kreativnosti i istrajnosti. Oni tumaraju kroz šumu predstava i ideja i nisu u stanju da proizvedu ništa konzistentno. Jedino destrukciju kakva npr. vlada kod nas poslednjih godina. Ovo je još jedna jezuitska podvala kojoj još ne vidimo cilj i smisao, ali otkrićemo s vremenom.

 4. Baraba says:

  Bas me interesuje ko izmislja ove price

  • Kosovac says:

   @ Baraba, ….. Izmišljaju protivnici Teorije zavere. Puste tako poneku lako dokazivu i očiglednu glupost, pa narod odbacuje stvarna dostignuća Teorije zavere………. „Ludum naučnog centra na Siciliji….“. Evo i ime naučnog centra kaže da proučava dostignuća Ludaka. Kao kod nas kod Laze Lazarevića………. Nesumnjivo je da Antihrist stoluje u Vatikanu i rimokatolicizmu, ali ovakvi „dokazi“ samo skreću pažnju sa njih, zato što ispada da je optužba „nameštena“.

 5. OTKRIVENA SVETLOST says:

  Pa vidite, moguća je sada ovde svakakva pretpostavka, činjenica je da su ljudi skloni tami, neki žive zarad tajnama i skrivaju svoje znanje i ljubomorno ga čuvaju iako je čovek samo vodena para, za čas se javi i nestane. A Onaj koji živi u večnosti ništa ne krije i mili su mu oni koji Ga traže i otkriva se u svetlosti ne u tami. Sveta reč Božija je svima dostupna na svakom jeziku i to je naj čitanija knjiga. Onaj koji živi u večnosti otkriva lako svoje tajne, da bi savako mogao koji veruje u poslanstvo Sina njegovog, a našeg Gospoda i Spasitelja mogao da se spasi i ima život večni. Verujte u ime i delo našeg Gospoda Isusa Hrista jer je u Njemju svetlost, život i spasenje za večnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *