РЕГИОН У ШОКУ: Председница Хрватске пијана на прослави геноцидне акције „Олуја“ (ВИДЕО)

REGION U ŠOKU: Predsednica Hrvatske pijana na proslavi genocidne akcije „Oluja“ (VIDEO)

5 avgusta 2019

Obraćanje hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović na prijemu u Kninu, povodom današnje centralne manifestcije obeležavanja 24. godišnjice od vojnopolicijske akcije Oluja, izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama.

Neki su na tviteru s podsmehom reagovali na govor predsednice Republike, njene suze, a posebno na njen pevački nastup.Portal Net piše da je Grabar Kitarović, koja je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske, sinoć na prijemu ponovila da je vojno-policijska operacija Oluja bila „besprekorno čista, oslobodilačka operacija Hrvatske vojske i policije“, te da je deo govora održala na engleskom jeziku, zatim je zaplakala, a onda i zapevala.

​Kitarović je kazala da se 1991. godine ne bi dogodio ni Vukovar ni rat da je Hrvatska tada bila u NATO, ali i da se danas „Hrvatska brani u Avganistanu i da ako Avganistan padne možemo očekivati sedam miliona ljudi koji će krenuti prema Evropi“.

Prisećajući se vremena Oluje, hrvatska predsednica je rekla da je razmišljala da krene na bojište, ali da je tada imala obaveze u Minsitarstvu spoljnih poslova, gde je radila kao pripravnica.

„Najradije bih uhvatila pušku i otišla na bojište, ali shvatala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas“, rekla je Kitarović, a na kraju i zapevala ariju: „U boj, u boj“ iz Zajčeve opere „Nikola Šubić Zrinski“.

Jedan od komentara na tviteru je bio: A mislili ste da neće zapevati, dok je drugi pratilac napisao da je „žena prešla igricu na hard levelu“.

Neki su prokomentarisali i opšti utisak koji je predsednica ostavila nakon obraćanja, a jedan od tih komentara glasi: „Predsednica nam je pijana, jel’ da?“.

Posebno se izdvaja kratak ali jasan komentar: „Nadrealno“.

KOMENTARI6 komentara

 1. mlanm says:

  Sada je vidljivo da su u devetom krugu.

 2. Miroslav says:

  Nole jel slaviš sa Hrvatima? Ajde pre neki dan si rekao da navijaš za Hrvate. Sad ti je prilika da skupa proslavite njihov veliki dan genocida nad Srbima. Nole ako tako nastaviš uskoro bi i tebi pad Krajine i etničko čišćenje Srba iz Hrvatske mogao postati praznik. Ako ih voliš, kao Srbin idi u Split pa živi jedno dve godine pa kad se vratiš, pričaj malo Srbima u Srbiji o ljubavi koju Hrvati imaju prema Srbima jer u Srbiji su kao i ti svi uspavani Titoizmom. Umesto da se brane Srpski interesi, hipnotisana Srbija ima preko Srpskih 200 firmi u Hrvatskom vlasništvu.

 3. dijagnoza hrvat says:

  Hrvatići, kako demografija i dugovi, jel vas dovoljno tih 2,5 mil.krezubavih starkelja kolko vas je još ostalo da sa penzijicama otplaćujete 60 mlrd.evra dugova vašim gospodarima sa Zapada???

 4. Kulak says:

  Ona nije normalna.Davi se u hrvatskom šovinističkom ludilu.

 5. Doktor says:

  Dijagnoza:"endogena psihoza"!

 6. PASTOR AETERNUS says:

  Dim Satane sa Groba Hristovog ! Pod hitno da se upitaju Latinski patrijarh Jeruzalema Pierbattista Pizzaballa, jermenski patrijarh Jerusalima Nurhan Manugian i Pravoslavni patrijarh jerusalimski kir Teofil lll šta se to dešava u Crkvi / Baziliki Groba Hristovog ??? Po ponašanju svehrvatske predsednice - čudo ! NATO-fufica nemože da prežali što nije mogla da uzme mitraljez i ubija preostale Srbe u Krajini - koji ili su bili nemoćni da pobegnu ili su bili lakoverni pa poverovali u Tuđmanove laži da "jamči" (garantuje) sva prava Srbima (hahaha). Pre 2 dana klečala je i ljubila Grob Hrista Spasitelja. Sad se ostali vernici pitaju: da li je odande ponela milost Duha Svetoga i jevanđeoskog milosrđa ili se našnjofala Dima Satane ?? Na to pitanje mora da odgovore gore navedena sva tri patrijarha - čuvara Groba Hristovog ! Kao Poglavica nepokajanog naroda i tamo je posvedočila uzvišenost moralnog posrnuća tisućljetne uljudbe i demonstrirala opšte vidljivo patološko obolenje : blasfemična nekrofilija ( bolest uživanja u iživljavanju nad mrtvima). Tako joj (im) Bog pomogao !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *