РЕНОМИРАНИ АМЕРИЧКИ ЛИСТ: САД ће изгубити у Украјини јер Русија и Кина форсирају патриотизам, а ми – LGBTQ+

РЕНОМИРАНИ АМЕРИЧКИ ЛИСТ: САД ће изгубити у Украјини јер Русија и Кина форсирају патриотизам, а ми – LGBTQ+

26 марта 2023

АДМИНИСТРАЦИЈА Џоа Бајдена има погрешан приступ политичком памћењу, за разлику од Русије и Кине, а то САД доводи у неповољан положај, оценио је American Thinker.

Аутор коментара Кетлин Браш указала је:„Рејтинг Владимира Путина је 82 одсто, Кинези изражавају готово једногласно поверење Си Ђинпингу, а мање од трећине Американаца верује својим властима. Ова статистика није случајна и говори да ће Америка неизбежно изгубити други хладни рат који траје“.

Циљ Русије је, уверена је Браш, да негује такво политичко памћење да омогући својим грађанима да буду поносни на своју земљу, да поштују своју заставу и своју војску. Русија се не фокусира на различите неуспехе своје прошлости, већ велича херојске странице руске историје, пре свега Дан победе у Великом отаџбинском рату. Сличан приступ, указала је, иома и Кина, а обе посвећују озбиљну пажњу патриотизму и политичком памћењу због сталне претње њиховој независности са стране Запада.

American Thinker посебно наглашава:

„Наша елита не усмерава политичко памћење у САД на херојске тренутке националне прошлости, већ на негативне, попут ропства или системског расизма. Зато су Американци мање поносни сопственом државом и њеном заставом, него LGBTQ+ и заставом у дугиним бојама и борбом за права мањина“.

Кинески лист Global Times је објавио да Кина постаје профитабилнији и поузданији партнер на светској сцени од САД.

Уз образзложење: „Америчка дипломатија бомби и војних база не доприноси ширењу утицаја САД у свету, а Кина другим земљама нуди обострано корисну сарадњу. Проблем Сједињених Држава је што не иду у корак са временом, не респектују хтења већине земаља света јер стоје на погрешној страни историје“.

(Факти)

KOMENTARI4 коментара

 1. Velika Metla says:

  Безбожничка америка и запад су у старту изгубили рат, из простог разлога јер су бестидни безбожници. Само им још нико није јавио. Срећом ту је Исток, да враћа безбожнички запад у винклу. Милом или силом, нека безбожници бирају.

 2. persida says:

  Neko ce dobiti nove teritorije, a neko ce ga dobiti u svojoj teritoriji.

 3. Srbski Vitez says:

  Apsolutno tačno! Ta banda smrdljivaca živi još uvek u vremenu Divljeg zapada, gde su genocid, otimanja, pljačke i svirepa ubijanja bili glavni metodi izražavanja "političke volje" najgoreg ološa i šljama koji je nagrtao u "Novi svet"! Potomci tih i takvih i danas bi na globalnom nivou da čine isto ... E, ali neće više da može!!! Sile kao što su Rusija i Kina zaustaviće ovo zapadno ludilo i besnilo! Genocidna američka đubrad ovog puta dobiće žestoku porciju batina! Gubica ta zlikovačka biće im rascopana i smrskana! Nikada im više nakon toga neće pasti na pamet da terorišu bilo koga! Biće mirni kao bubice i manji od makovog zrna!!!

 4. persida says:

  Gilipteri ce dobiti govnavu motku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u