РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И ДОДИКУ ПРЕТЕ: „Србе треба истребити“

REPUBLICI SRPSKOJ I DODIKU PRETE: „Srbe treba istrebiti“

23 novembra 2017

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrdilo je za RTRS da su predsedniku Srpske Miloradu Dodiku upućene pretnje smrću.

Pretnje su upućene na zvanične imejl adrese predsednika Srpske.

Prema nezvaničnim informacijama tog medija, u porukama se srpski narod naziva genocidnim, uz kvalifikacije „da ga treba istrebiti“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Ako tim "junacima"pomogne fašističko-nacistička teroristička organizacija imena "nato"pokušaće da istrebe Srbe! Bez "nato-a"ni jato ptica ne mogu neutralisati,a kamoli srbsku vojsku iz Republike Srbske!

    • kasarna says:

      ''bojim se'' da ce ovaj put nece moci ni nato piderastija da im pomogne, jedini koji ce prvi biti gadjani sa krima i sa sredozemlja ce biti ustashe koje se oshtre..madjari nece ni hteti da cuju za bilo kakav rat, grci isto..makedonce i milogorce ne racunaj ih ni pod razno, tako da ima da lete perje..oni misle ili imaju iluziju da juzno krilo natoa je koherentno i mogu da udare a turci oce da izadju, tako da nikakav nato nece im pomoci..letece zubi po celoj evropi, tamo odakle budu poletali zlikovci...nek zaborave 99-tu, ovog puta ima da udare o zemlju ko pijanac ispred koperacije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *